Stilarter og modeller af kjoler

Bandeau kjole - forførende look

Bandeau kjole - forførende look
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Hvem passer det til?
 3. Sorter
 4. Længde
 5. Udvælgelsestips
 6. Hvad skal man have på med?

Ejendommeligheder

Bando er en af ​​de mest populære kjolemodeller. Denne kjole er kun lavet til fester, da den er meget smuk, sexet og desuden slet ikke begrænser bevægelsen, så du kan have det sjovt hele natten lang.

Navnet på bandokjolen kommer fra det franske ord, der oversættes som "bandage". Faktisk har denne model en vis lighed med et tørklæde bundet over brystet. Bando er et ret afslørende outfit. Den passer ikke kun til figuren, men efterlader også skuldre og halsudskæring. Et karakteristisk element i bandeau-kjolen er en stiv overdel uden stropper og ærmer. Nederdelen kan enten være smal eller løs nok, men den er næsten altid kort - ikke højere end midt på knæet.

Hvem passer det til?

Slanke piger ser fantastiske ud i sådanne kjoler, uanset højden. Men ejerne af storslåede former bør ikke omgå dette outfit, de behøver kun dygtigt at håndtere funktionerne i bando. Den tætsiddende top af kjolen fungerer som et korset, der strammer maven lidt. Samtidig ser brystet hævet af overdelen virkelig luksuriøst ud.

Bandeau kjole med ballonskørt

Ejere af kurvede hofter bør vælge en bandeau kjole med en løs nederdel. For dem, der har omtrent samme hofter og talje, er det bedre at foretrække kjoler med voluminøse nederdele, for eksempel "tulipan"-stilen. Hvis du har fyldige skuldre og arme, anbefales det at lægge en tynd stole eller bolero over kjolen.

Sorter

 • Klassisk bandeau kjole Det er et outfit med en stram, kort nederdel, der afslører nakke, skuldre og øvre bryst.
 • Bandeau kjole med stropper Er en moderne modifikation af denne stil.Da kjolens overdel forbliver stiv og ikke behøver yderligere "forstærkning", udfører stropperne her en rent dekorativ funktion.
 • Ballekjole Bandeau-kjole - endnu en ændring af dette outfit. Den smalle nederdel er erstattet af mere voluminøse muligheder: plisseret nederdel, klokke, tutu osv.
 • Peplum bandeau kjole i dag er det en af ​​de mest populære modeller. Peplum ser godt ud på tilspidsede kjoler, hvilket giver figuren en forførende, feminin form.

Længde

Bandeaukjolen er et festoutfit, så den er traditionelt ret kort. Moderne designere fortsætter dog med at ændre denne stil og skaber flere og flere bandeau-modeller med nederdele af forskellige længder.

Kort bandeau kjole

Lang

En lang bandeau kjole er en mulighed for beskedne piger, der foretrækker at vise en ting: enten ben eller halsudskæring. Sandt nok, på trods af den lange nederdel, ser sådanne kjoler ikke meget strenge ud, da de normalt har en ret høj slids. En lang bandeau kan både være en aftenkjole til særlige lejligheder, og en let sommersolkjole, der redder dig fra varmen.

Midi

En mellemlang bandeau-kjole ser meget elegant ud. Simple modeller af en halvtæt silhuet, lavet i et behersket farveskema, kan endda bæres til kontoret (du skal dog stadig tage en jakke på over kjolen for ikke at gnistre med bare skuldre på arbejde). For at gå i teatret, til åbningen af ​​en udstilling eller til en restaurant, vil et sådant outfit være meget nyttigt.

Mini

Piger er meget glade for korte bandeau-kjoler, da de giver alle mulighed for at vise deres attraktive figur. Modeller med en mini-nederdel er ret ærlige, så de bør kun bæres til uformelle begivenheder. For dem, der er trætte af klassiske cocktailkjoler, råder vi dig til at være opmærksom på bandeauet med en asymmetrisk nederdel (kortere foran, længere bagpå), samt transformerende kjoler med en aftagelig top-nederdel.

Udvælgelsestips

 • En bandeaukjole bør kun købes, hvis du er sikker på, at du vil føle dig godt tilpas med bare skuldre udstillet. Hvis du tror, ​​at denne del af kroppen ikke er perfekt, eller du bare ikke kan lide at åbne den, er det bedre at nægte at købe denne model (eller vælg en passende jakke eller bolero til den).
 • En bandeau kjole kan være et godt alternativ til en sundress. Hvis du vil tilføje et frisk twist til din sommergarderobe, skal du sørge for at se nærmere på denne model. Vælg kjoler med en løs overdel og en løs nederdel. Stoffet, som outfittet er syet af, skal være tyndt og let. Om sommeren er det bedre at bære kjoler i lyse og lyse farver. I dette outfit vil du se godt ud på stranden eller på en tur rundt i byen.

Hvad skal man have på med?

En bandeau kjole er et meget effektivt outfit. Den er meget smuk i sig selv, så den behøver ikke ekstra støtte. Hvis det er køligt udenfor, kan du tage en jakke eller en elegant cardigan på over kjolen. I dette tilfælde vil et halstørklæde være passende, men det skal fjernes sammen med overtøjet. Strømpebukser til en bandeaukjole bør vælges så tynde som muligt, af kropsligt lyse, men tætte mørke strømpebukser bør undgås. Hvis modellen af ​​kjolen er enkel nok, vil den gå godt med mønstrede strømpebukser eller strømper. En lang, off-shoulder sommerkjole kan bruges med en bredskygget hat og solbriller.

tilbehør

På trods af at bandeau-kjolen er meget selvforsynende, kan den ikke forkæles af en række forskellige dekorationer. Hvilket tilbehør der skal vælges afhænger af tøjets stil.

Smykker vil se smukke ud med en lang aftenkjole: øreringe og en halskæde lavet af sten. Til en bandeau cocktailkjole er smykker i form af store dinglende øreringe og flerlags armbånd velegnede. Sommer outfits kan kombineres med lyse smykker: lange perler, usædvanlige øreringe og et stort antal "sigøjner" armbånd.Glem ikke hårtilbehør: originale hårnåle, pandebånd, pandebånd osv. Når alt kommer til alt er hver detalje vigtig for at skabe et harmonisk billede.

Sko

Bandeau er en utrolig smuk kjole, der effektivt fremhæver figuren. Som ethvert andet lignende outfit "spørger" han selvfølgelig om sko med hæle. Efter at have taget sko på med hæle, forvandler en pige øjeblikkeligt: ​​hendes kropsholdning bliver mere yndefuld, og hendes gang bliver glattere.

Bandeau-kjole med stropper

Bando ser bedst ud med elegante sko – sko eller sandaler. Høje støvler og støvler går ikke godt med åbne toppe, så det er bedre at nægte sådanne sko. Sommer bandeau kjoler med en lang nederdel kan bæres med flade sko eller platformsko. Gladiatorsandaler eller balletflader vil se godt ud med denne model.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus