Stilarter og modeller af kjoler

Sarong - et iøjnefaldende stykke strandtøj

Sarong - et iøjnefaldende stykke strandtøj
Indhold
  1. Ejendommeligheder
  2. Hvordan binder man?
  3. Hvad skal man have på med?
  4. tilbehør

Beachwear har et utal af tøjmuligheder fra hele verden. Hvis pareoen allerede er blevet en velkendt del af sommergarderoben, så bliver der stadig kigget på sarongen.

Sarong

Herhjemme kan det kaldes på forskellige måder, herunder "mundu".

Sarong er et firkantet eller rektangulært sjal med en ret lang side - omkring 2 m.

Det er netop i sin længde, at sarongen adskiller sig fra pareoen, som allerede er gået solidt ind i vores liv. Den længste side af pareoen er normalt 1,4 m.

Sarong tørklæde

Der er mange måder at binde en sarong på, så et sådant tørklæde kan erstatte flere ting. Multifunktionalitet er meget vigtigt for turister, så vi råder dig til at være opmærksom på det!

Ejendommeligheder

For den oprindelige befolkning er sarongen en beklædningsgenstand i fuld længde, en krydsning mellem en nederdel og en kjole. For forskellige folk er dette kun en kvindelig eller kun en mandlig del af garderoben, for andre bæres den af ​​alle. Afhængigt af bæredygtigheden af ​​nationale traditioner er sarongen blevet til et festligt og religiøst kostume, som normalt bæres til ekstraordinære lejligheder, eller er blevet et karakteristisk element for det aboriginske folk, der er en integreret del af hverdagstøjet.

De oprindelige folk bruger sjaler lavet af praktiske naturlige stoffer i traditionelle farver, og turister vælger lette, lydige og flyvende saronger lavet af bomuld, silke, chiffon og satin. Særlige ringe og spænder fikserer sarongen, som er meget behagelig at have på. Thailændere fikserer ofte kluden på kroppen og efterligner brede bukser.

Den særlige ynde, som tøj giver kvinder, flydende bevægelser og evnen til nemt at ændre deres form, gjorde sarongen til et objekt af interesse for designere.Så sommergarderoben blev genopfyldt med en universel og smuk detalje, der gør billedet mystisk. Usædvanlige farver, deres kombinationer og skæve mønstre blev også opfundet af hensyn til mode til tørklæder.

Ud over traditionelle metoder til farvning og vævning af tråde begyndte de at bruge maling på stof (for eksempel batik eller ikat).

Sarong på hofterne

Når du tager en sarong med hjem, kan du gøre den til et kunstobjekt (taske, tørklæde eller halstørklæde) eller endda et interiørelement (i form af gardiner, sengetæpper, paneler, duge). Eller du kan lægge den i en kuffert, mens du venter på nye rejser.

Hvordan binder man?

Sarong har en stor størrelse, så hvis du har fantasi, kan du skabe romantiske eller etniske billeder. Oftest er sarongen bundet rundt om hofterne eller taljen som en nederdel.

Måder at binde en sarong på

Lad os tage et kig på de almindelige måder at binde en sarong på. Mange af dem er enkle og vil ikke tage lang tid.

Måder at binde en sarong på

Caribisk mulighed

Giver dig mulighed for at vælge højden af ​​tørklædet på kroppen: på hofterne eller højt under brystet. Når du pakker dig ind i et tørklæde, skal du binde halerne foran i en knude (de kan efterlades enten frie eller skjulte). En mere elegant metode adskiller sig ved, at knuden er lavet forskudt: de tager den ene ende, og som en anden hale til knuden opsnapper de simpelthen et stykke stof langs toppen. Resten af ​​stoffet er lavet som en duft, der forsigtigt stikker det ind i taljen og maskerer dermed knuden.

Sarong - caribisk måde at binde på

Thai version

De placerer stoffet lodret, vikler den korte kant rundt om kroppen og binder det foran. Bunden af ​​tørklædet er snoet fra den ene eller begge sider, enderne er hævet til taljen og den første knude er skjult med dette draperi. Du kan køre stoffet fra bunden mellem benene, sådan opnås haremsbukser. Denne mulighed er pålidelig og nem at bruge.

Sarong - Thai måde at binde på

I Burma

Sy sarongen langs den korte kant, efterlad gennemgående huller. Når de sætter "røret", opsnapper de "hestehalerne" langs den øverste kant, binder dem foran, så folderne ser indad. Hestehaleknuder vikles indad. Denne metode hjælper med at gøre tørklædet til en nederdel eller kjole.

De enkleste muligheder er at folde stoffet på langs, vikle stoffet rundt om hofterne og binde de øverste kanter. Dette vil fuldende miniskørtet. Smukke asymmetriske nederdele opnås ved at folde en firkantet sarong.

Sarong mini nederdel

Master classes hjælper dig med at lave en kjole på få sekunder:

  • Før stoffet bag om ryggen, kryds de øverste ender på brystet, rul dem til bundter og bind dem i nakken.
  • Lad den ene kant være på siden, løft sarongen over brystet, skub tørklædet bag på ryggen og vikl det rundt om kroppen, der vil være et overlap af stof på ryggen. Prøv at lade det nederste hjørne af sjalet være frit over stoffet. Det andet øverste hjørne kan også være på siden. Disse ender vil tjene som stropper: vi løfter dem fremad opad fra under armhulerne, vi binder dem på bagsiden af ​​nakken.
  • På lignende måde kan et kortere tørklæde bindes på den ene skulder: midten af ​​sarongen er orienteret til den ene side, på den anden side er stoffet overlappet med armhulerne, hjørnerne af tørklædet efter dette kors er foldet ind i bundter, løftet op på skulderen og bundet oppefra. Resultatet er en asymmetrisk kjole i antik stil.

Disse er de mest populære måder. Det er værd at eksperimentere for at finde din egen version, fordi et velvalgt mønster og en korrekt bundet sarong vil tilføje elegance til figuren.

For eksempel, for damer med en frodig buste, er det bedre at binde en sarong som en nederdel, og med en petite skal du lave knuder på brystet. Korrekt lodret eller diagonal tegning hjælper med at korrigere fuldstændigheden. Et tørklæde bundet over taljen vil tilføje højde. Jo smallere skuldrene er, jo højere skal sarongen være.

Sarong som nederdel til buttede

Hvad skal man have på med?

Oprindelige folk bærer disse nederdele med specielle bluser. Men resten af ​​verden foretrækker at bruge sarongen som en del af et strandoutfit, der kombinerer det med separate badedragter i ét stykke, toppe og lette åbne sko.

Sarong

Elegante og eksklusive tørklæder kan bæres til sommerfester som en kjole, der komplementerer outfittet med hæl- eller platformssandaler. Basic flip flops og beach flip flops vil fuldende ethvert sarong look.Variationer med sko med slips vil være interessante, når bånd, stropper "krammer" benene.

tilbehør

I betragtning af detaljerne ved sådan sommertøj kan du fra tilbehøret stoppe ved hatte, pandebånd og tørklæder. Lyse dekorationer vil også finde deres plads. Det kan være billige smykker, farverige øreringe, armbånd, massive halskæder lavet af sten eller glas. Interessante sæt muslingeskaller, koraller, fjer.

Beach looks love tasker lavet af naturlige materialer: bomuld, halm osv. Store eller små, hårde eller bløde som rygsække, af den mest forskelligartede form - det afhænger af dine præferencer og behov.

Særlige spænder-knapper, som til halstørklæder, hjælper med at fastgøre outfittet sikkert. De kommer i forskellige former for at gøre dit look endnu mere sofistikeret og elegant. Iført en sarong som kjole, kan du omspænde den. Den moderne fortolkning tillader det.

Sarong kombineret med et bredt bælte

Et sommerlook er ikke komplet uden store solbriller, for det er disse briller, der vil være med til at beskytte dine øjne mod de brændende stråler. Sarong, som et outfit, er ikke kun en hyldest til mode og skønhed, men også en meget funktionel og behagelig ting, der kan blive hovedelementet i billedet. Det er værd at få et par saronger for at gøre det nemt at ændre dit look hver dag!

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus