Stilarter og modeller af kjoler

Hvad skal man have på med en lang kjole?

Hvad skal man have på med en lang kjole?
Indhold
 1. Hvilke sko man skal have på
 2. Hvilket overtøj man skal have på
 3. Valg af tilbehør
 4. Hvad skal man have på om vinteren
 5. Hvad skal man have på om efteråret
 6. Hvad skal man have på om sommeren
 7. Hvad skal man have på om foråret

Lange kjoler passer til næsten alle, det vigtigste er at vælge en stil, der passer til din kropstype. Det vil gøre dig visuelt slankere og højere, forlænge din silhuet og hjælpe dig med at skille dig ud i mængden. Hvis du allerede har fundet din lange kjole, er det vigtigt for dig at lære at bære den rigtigt og vide, hvad du skal kombinere med. Så vil du helt sikkert være den mest uimodståelige!

Lang kjoletaske

Hvilke sko man skal have på

Måske har du været i en situation, hvor de forkerte sko kunne ødelægge hele det nøje udvalgte look. For at undgå en sådan situation skal du nøje overveje valget. Afhængigt af årstiden er den enorm!

Balletlejlighederne er komfortable og komfortable, de er gode til forårs- og sommervandringer. Du kan vælge en model, der matcher kjolen eller lege med kontrast.

Sko til en lang kjole

Sandaler er populære om sommeren. Bedst af alt, hvis det er en model i etnisk stil, dekoreret med forskellige stropper.

Når du vælger sandaler eller sko med hæl, skal du huske på, at hvis kjolen er meget lang, så skoene er skjult under forneden, kan du komme til skade ved at fange hælen i bunden af ​​kjolen. Dette billede kræver ro og nøjagtighed.

Hvis du kan lide en platform, skal du vælge en elegant model af sandaler eller sko, der ikke vil tynge billedet.

Platformsko til en lang kjole

En korrekt udvalgt model af ankelstøvler vil gøre dit look stilfuldt og sofistikeret. Kjolen skal slutte ved anklen for at fremvise skoen i al sin pragt.

For et grunge-look skal du vælge chunky biker- eller rocker-støvler med snørebånd, kæder og nitter. Du kan lege med kontrast ved at bære den med en kjole i nøgen lingeri-stil.

Rocker støvler til en lang kjole

Hvilket overtøj man skal have på

Du kan have en lang kjole på når som helst på året, hvis du vælger det rigtige overtøj. Det er nemt at eksperimentere med modeller.

Kort jakke eller blazer. Vælg en jakke lavet af tæt tekstureret stof: tweed, drapering, uld. Den kan suppleres med en pelskrave eller boa for at holde dig varm. En jakke lavet af let naturligt stof er en ideel sommermulighed.

Frakke. Hvis du er lav, så vælg en beskåret model. Midt på lårets snit er velegnet til høje piger. Frakken skal være af et klassisk snit, med en jævn eller tilpasset silhuet.

Læderjakke. Hvis du har valgt et grunge-look, er en læderjakke uundværlig.

Men du kan vælge en bikerjakke i pastelfarver - hvid, lyseblå eller pink, og kombinere den med søde romantiske kjoler og støvler med hæle.

Brun læderjakke til en lang kjole

Cardigan. Slip en lang cardigan til fordel for en beskåret model. En aflang cardigan med et bælte vil se godt ud på tynde piger sammen med en tætsiddende kjole.

En pelsvest vil være en fantastisk tilføjelse til en kjole i lavsæsonen, eller den kan tjene som en vintermulighed for en bildame.

En kort pelsfrakke eller en pelskappe er en god mulighed for at gå ud.

Valg af tilbehør

Tilbehør gør looket komplet og stilfuldt:

 1. Bælte. Det vil hjælpe med at skabe en accent i taljeområdet eller at skifte accenter, hvilket understreger figuren positivt.
 2. Hat. Da hatte er i højsædet lige nu, er de en fantastisk tilføjelse til dit outfit på ethvert tidspunkt af året.
 3. Et voluminøst tørklæde om vinteren eller et let tørklæde i lavsæsonen.
 4. Smykker: smykker på lange tynde kæder, tynde ringe på phalanges, en halskæde i etnisk stil og massive øreringe.

Hvad skal man have på om vinteren

En lang strikkjole vil holde dig varm og komfortabel selv om vinteren. Sæt den sammen med en pelsfrakke eller varm uldfrakke. Det kan være en beskåret model eller til gulvet, ligesom kjolen selv. Tilpassede pelsveste med og uden bælte eller varme læderjakker er perfekte.

Hvad angår sko, er det om vinteren værd at vælge lave støvler eller ankelstøvler på en massiv platform. De vil holde dig varm, samtidig med at du stadig kan se stilfuld og attraktiv ud.

Fåreskindsfrakke til en lang vinterkjole

Hvad skal man have på om efteråret

I lavsæsonen skal du bære en lang kjole med en læderjakke og dine yndlingsankelstøvler. Dette er et stilfuldt og fuldgyldigt look, der ikke behøver nogen tilføjelser. Er det varmt udenfor, kan du erstatte jakken med en blazer eller denimjakke.

En voluminøs lang sweater over en kjole er den rigtige moderigtige løsning. Piger med en god figur kan bære en afgrødesweater på toppen, som ikke ser mindre stilfuld ud.

Sweater til en lang efterårskjole

Hvad skal man have på om sommeren

Om sommeren kan du bære den med sandaler eller flade sandaler. For at gå ud kan du hente sandaler med høje hæle.

Jo mere lakonisk kjolens stil er, jo mere tilbehør har du råd til: bælte, modesmykker, solbriller. I løbet af dagen skal du vælge en bulk-taske lavet af blødt læder eller tekstiler, og om aftenen skal du foretrække en clutch eller en bæltetaske, som er utrolig relevant nu!

Hvad skal man have på om foråret

Om foråret vil du gerne have frihed og lethed, så en lang kjole kan trygt suppleres med en let beskåret trenchcoat og ankelstøvler med hæl. Dette er et klassisk look, der aldrig går af mode.

Jakke og sko til en lang forårskjole

For en lille smule oprør skal du bære en militærjakke og rockerstøvler. For at holde udseendet interessant skal du bære dem med en luftig kjole med blomsterprint.

Husk at meget afhænger af kjolens snit og stil. Men det er ikke altid nødvendigt at overholde visse rammer, lidt eklekticisme skader aldrig, når du skaber et stilfuldt, originalt billede. Eksperimenter, bland, skab og vær altid på toppen!

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus