Stilarter og modeller af kjoler

Tunika kjole - stilfuldt og moderne look

Tunika kjole - stilfuldt og moderne look
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Lidt historie
 3. Hvem er det til?
 4. Stilarter
 5. Sorter
 6. Populære farver
 7. Stilarter
 8. Længde
 9. Materialer (rediger)
 10. Sæson
 11. Lejlighedsvis blikke
 12. Hvad skal man have på med?
 13. tilbehør
 14. Sko

Kjoler af "tunika" -stilen findes ofte i modekvinders garderobe. Disse outfits er komfortable og egnede til en kvinde i alle aldre. Moderne tunikakjoler er præsenteret i mange modeller, der adskiller sig i stil, farver og stoffer, der bruges til deres syning.

Ejendommeligheder

Sammenlignet med en kort tunika er en kjole i denne stil længere, hvilket gør den til et selvstændigt stykke tøj, der ikke skal suppleres med bukser eller shorts. Selvom det, hvis der er et ønske, er det tilladt at kombinere en tunikakjole med sådanne garderobeartikler. Denne alsidighed er den største forskel.

Andre funktioner ved outfits i denne stil er:

 • Løstsiddende.
 • T-formet silhuet.
 • Mangel på krave.
Tunika kjole

Ærmet i en tunikakjole kan mangle eller have forskellige længder. Også mange modeller har sideslidser.

Lidt historie

Tunikaer begyndte at blive båret tilbage i det antikke Rom og Grækenland, og det var ikke kun dametøj, men også et element i mænds garderobe.

Den blev skabt af to stykker rektangulært stof, som blev fastgjort til hinanden på skuldrene ved hjælp af spænder. Ved det stof, der blev brugt til tunikaen, var det muligt at vurdere ejerens tilstand.

Herretunikaen var et produkt af middel længde (op til knæene), mens kvindernes tunika var forskellig i længden til anklerne. Næsten altid blev tunikaen suppleret med en rem samt en kappe. Lidt senere forblev tunikaer kun i kvinders garderobe. De begyndte at bruge sten og broderier i deres dekoration.

I middelalderen blev sådanne tøj kun båret af præster såvel som mennesker, der bor i østen. Fra midten af ​​det 20. århundrede begyndte kvinder at bære tunikaen igen.

Nu er en kjole af denne stil efterspurgt og vises regelmæssigt på catwalks.

Hvem er det til?

Tunikakjoler er elsket for deres alsidighed, fordi et sådant outfit passer til absolut enhver kvinde, uanset hvad hendes fysik eller hvor gammel hun er.

Det er nok at vælge den rigtige stil, og hver pige vil være i stand til at understrege fordelene ved figuren, og alle manglerne vil blive skjult.

Denne stil ser især smuk ud på høje piger og kvinder af mellemhøjde. Hvis pigen er høj, vil tunikaen være gavnlig for at understrege de lange ben. For skønheder med gennemsnitlig vækst er en sådan kjole i stand til visuelt at forlænge linjen på benene.

Tunika til en lille pige

Den store fordel ved "tunika"-stilkjolen er evnen til at bruge et sådant outfit i klædeskabet af piger med fylde. En løs pasform vil hjælpe med at aflede opmærksomheden fra ufuldkommenheder i taljeområdet. Denne fordel ved tunikaer er også elsket af vordende mødre, der ikke ønsker at fokusere på deres voksende mave før tid.

Stilarter

Tunikaer i fashionistas garderobe er ofte repræsenteret af følgende modeller:

 • Lige skåret kjoler med forskellige længder. En variation af denne model kan være en tunika, der er let udvidet nedad.
 • Bred strandkjole. Den er lavet af gennemsigtige materialer og bæres på stranden. Hvis en sådan tunika bæres i byen, skal den suppleres med jeans eller bukser.
 • Strikket rullekrave tunika. Modellen har en lukket top og en længde under hofterne.
 • Tunika skjorte. Denne kjole ligner en herreskjorte, men den er længere.
 • Højtaljet model. Under brystet har en sådan tunika ofte en samling, så en sådan kjole er efterspurgt blandt meget tynde piger og kommende mødre.
 • "Flagermus". Dette er en sommerversion af en tunikakjole, der hjælper med at skjule fylden.

Sorter

Tunikaer kan variere:

 • Farveskema. Monokromatiske tunikakjoler er traditionelt i høj efterspørgsel, men der er også mange modeller med lyse prints.
 • Lang. Kjoler i denne stil præsenteres af modeller fra ultrakorte til gulvlange produkter.
 • Halsudskæring. Oftest er halsudskæringen i en tunikakjole rund eller V-formet, men der findes også modeller med firkantet udskæring.
 • Indretning. Ud over et interessant mønster kan en tunika tiltrække opmærksomhed med patchlommer, snøring, pailletter, broderi og andre elementer.

Populære farver

De klassiske farver, hvor kjoler i denne stil oftest findes, omfatter hvid, sort og rød. Blå og turkise tunikaer er også populære. Produkter i nuancer af disse farver er relevante på ethvert tidspunkt af året, selvom lette modeller oftere vælges til sommerperioden.

De har også en tendens til pastelfarver, når de vælger en sådan stil som tøj til kontoret. Forretningskvinder kan lide tunikaer i creme, beige, sand eller grå. Et sort outfit af denne stil kan med succes erstatte en aftenskedekjole.

Stilarter

En tunikakjole kan referere til:

 • Forretningsstil. Sådanne tunikaer er lakoniske og strenge, praktisk talt uden efterbehandling, hovedsageligt beige, grå og sorte.
 • Romantisk stil. Disse tunikakjoler er ofte dekoreret med draperier, sløjfer, flæser og anden indretning.
 • Etno-stil. Det særlige ved sådanne tunikaer er lyst print og usædvanligt snit.
 • Gypsy stil. Disse tunikakjoler har hævede ærmer (de er ofte samlet med et elastikbånd) og en bred halsudskæring.
 • østlig stil. De karakteristiske træk ved sådanne tunikaer er tilstedeværelsen af ​​kimonoærmer, stand-up kraver og andre elementer af asiatisk national kjole.
 • Sportsstil. Disse tunikaer har ofte lange ærmer og en hætte.

Længde

Tunikaer er meget varierende i længden. Du kan se både korte modeller og gulvlange produkter, men de mest almindelige kjoler i denne stil adskiller sig i knælængde eller lidt højere (op til midt på låret).

Tunika kjole turkis

Når du vælger tøjets længde, bør du tage højde for dine bens egenskaber og fysik generelt.

Hvis en kvinde ønsker at skjule hofternes fylde eller ujævne ben, er lange modeller at foretrække, og tynde piger med slanke ben kan nemt bære en tunika med en mini-længde. Knælange tunikaer ser perfekt ud på både slanke unge damer og skønheder med en storslået figur.

Materialer (rediger)

En række stoffer bruges til fremstilling af tunikaer. Sommermodeller er traditionelt lavet af lette materialer som chiffon og satin. Silke bruges ofte til aftenmodeller, og uld, kashmir og strik er mest efterspurgt til at sy tunikaer til køligt vejr. Linned og bomuld er meget udbredt, når man skaber outfits i etnisk stil.

Sæson

Sommer

Hvide tunikakjoler tager et af de førende steder, når du vælger sommertøj.

Også sommermodeller inkluderer lyse tunikaer med geometriske, abstrakte eller blomsterprint.

Forår / efterår

I køligt vejr foretrækker piger tunikaer lavet af varme stoffer, for eksempel strikkede modeller, der ligner en langstrakt sweatshirt.

Vinter

I koldt vejr er tunikakjoler lavet af uld og strik i stor efterspørgsel. Ofte er modeller lavet af disse materialer kedelige og monokromatiske, og deres længde når under knæene. De er kombineret med en jakke eller cardigan, såvel som med støvler med hæle.

Hækle og strikke tunikakjoler

Strikkede tunikakjoler, der understreger den kvindelige figurs værdighed, er i stor efterspørgsel. De ligner normalt en aflang sweater.

Varme og komfort kommer fra sådanne ting. Du kan købe både tynde sommermodeller og varme til efterår-vinterperioden. Hvis du vil have en eksklusiv, så bestil håndstrikkede tunikakjoler fra needlewomen. Strikkede tunikaer bæres både selvstændigt og sammen med andet tøj. Et absolut must have!

Strikket tunika kjole

Lejlighedsvis blikke

Til kontoret

Diskrete modeller af kjole-tunikaer af beherskede farver er en god mulighed for et forretningslook. En almindelig tunika kombineres med succes med sorte bukser eller med en kontrastfarvet blyantskørt.

Sort tunika med bukser

Ofte bæres en tunikakjole i forretningsstil oven på en rullekrave eller bluse. Derudover kombineres kontormodeller af tunikaer til efterår-vinterperioden med klassiske jakker eller cardigans.

At gå

I en tunikakjole er det praktisk at gå rundt i byen med venner og gå på date. Om sommeren skal billedet skabes fra en gennemsigtig tunika og lette jeans eller tynde bukser.

Til en gåtur i foråret eller efteråret kan du bære strikkede tunikaer og supplere dem med rullekrave og leggings. Samtidig er det vigtigt at vælge det rigtige tilbehør, for eksempel et tyndt bælte for at gøre opmærksom på taljelinjen, og som dekoration - et vedhæng på en kæde eller et tørklæde.

Du kan også bære lyse tunikakjoler trimmet med broderi, kunstige perler, rhinestones eller blonder til en gåtur. Produkter med print, både abstrakte og blomstrede, er også meget populære.

Strand tunika kjole

Tunikaen kan kaldes en af ​​de bedste muligheder for strandtøj. En sådan kjole lavet af gennemskinnelig stof bæres med sandaler eller flade sandaler. Oftest er strandversioner af tunikakjoler repræsenteret af korte modeller, der kan bæres med shorts eller bukser.

For at fremhæve taljeområdet suppleres en strandtunika med et tyndt bælte eller bælte.

Hvad skal man have på med?

 • Sommertunikaer bæres med capribukser, en plisseret nederdel, shorts, brede bukser og ridebukser.
 • I køligt vejr bæres jeans, stramme tights, leggings, rullekrave under tunikaen.

tilbehør

Perler eller lange kæder med interessante vedhæng er velegnede til tunikakjoler. De bør kun undgås, hvis der er broderi på selve produktet. Også en kjole af denne stil suppleres med armbånd og øreringe.

Mange tunikaer går godt sammen med et bælte eller bælte, især hvis du vil fremhæve en tynd talje.

Hvis en pige er overvægtig, bør hun ikke bære et bredt bælte med en tunika, såvel som store smykker.

Sko

Vintertunikakjoler bæres med læder- eller ruskindsstøvler, som enten skal have høje hæle eller kiler. Hvis du vælger fladsålede sko til en sådan kjole, kan det visuelt reducere pigens højde.

Men sandaler med lave hæle vil være en meget god tilføjelse til en kort tunikakjole. Men modeller med korte og mellemlange længder er gode kombineret med højhælede sko.

Også en tunika over knæene ser attraktiv ud med gennembrudte støvler. Hvis du tager bukser eller shorts på under en tunika, kan sko til et sådant sæt præsenteres med balletflader eller træsko.

2 kommentarer

Jeg elsker tunikaer! Med dem er det nemt at ændre billedet ved at tilføje andre beklædningsgenstande og tilbehør. En løs pasform er den mest alsidige, med sådanne tunikaer er der noget at finde på.

Jeg har altid noget på til en tunikakjole. Ellers kan denne mini-længde svigte dig på det rigtige tidspunkt og åbne dit undertøj, så alle kan se det.

Mode

skønheden

Hus