Stilarter og modeller af kjoler

Kjoler med åben ryg - et forførende og attraktivt billede

Kjoler med åben ryg - et forførende og attraktivt billede
Indhold
 1. Længde
 2. Modeller og stilarter
 3. Blonder
 4. Sommer
 5. Hækle
 6. Jersey
 7. Udskæringsdybde og former
 8. Halsudsmykning
 9. Fint snit
 10. Bryllup
 11. Aften og cocktail
 12. Til dimissionsfest
 13. Farve
 14. Hvad skal man have på
 15. Frisure

Hvilken kjole tror du kan gøre dit look dragende, forførende og vovet? Måske med en dyb halsudskæring? Eller måske med et snit på benet? Uden tvivl er det præcis, hvad en åben rygkjole er!

Der er forskellige variationer af det åbne rygdesign. Vi vil dvæle ved dem mere detaljeret nedenfor.

Længde

En lang kjole med åben ryg er mere velegnet til piger med høj statur og med ideelle kropsproportioner.

Lilla kjole med åben ryg

Ikke uvæsentligt er, at du skal være i stand til at bevare din kropsholdning og gå i hæle. Alle kjoler med åben ryg er mere velegnede til aftenarrangementer.

Varianten af ​​en kort kjole med åben ryg er iboende i slanke damer af kort statur. Han har normalt en mere beskeden halsudskæring.

Korte modeller kan bruges til enhver speciel lejlighed eller føle sig godt tilpas i hverdagen. For eksempel på en varm sommerdag på stranden eller på en romantisk date.

Der er også en version af en kjole med en midi-længde udskæring på ryggen. Sådanne kjoler ser mere tilbageholdende ud, men samtidig ikke mindre attraktive og feminine.

Midikjole med åben ryg

Modeller og stilarter

Med ærmer

Kjolemodeller med ærmer er en meget populær mulighed for en udendørs begivenhed på en kølig dag. Og selv det mest afslørende snit på bagsiden kompenseres af tilstedeværelsen af ​​et ærme.

Monofoniske outfits ser så harmoniske ud som muligt i en sådan kombination. Et eksempel er skuespillerinden Kate Hudsons bue.

Kate Hudson Kjole med åben ryg

Halsudskæring

Kjoler, hvor halsudskæringen og ryggen er åben på samme tid, er beregnet til lyse, selvsikre kvinder, der ikke er bange for at vise alt på én gang.

Dybest set er udskæringen på bagsiden i modeller af denne stil ikke for dyb.

Kjole med åben ryg og halsudskæring

Med slids

Det er generelt accepteret, at ethvert snit visuelt tilføjer harmoni til dine ben. Kjoler med udskåret ryg og slids er meget populære blandt moderigtige berømtheder.

Kjole med åben slids bagpå

Det skal bemærkes, at der er nuancer, når man vælger en sådan kjole. For eksempel vil et langt snit til låret være mere relevant for unge piger, og et elegant snit til knæet vil være mere passende for kvinder i "Balzacs alder".

Kort foran lang bagpå

Korte foran, lange bagtil, de såkaldte "HighLow" stilkjoler, er ikke mindre populære. En åben ryg og knæ vil tilføje et strejf af forførelse og ærlighed til billedet.

Åben ryg Hi / Lo-kjole

Lukket foran

En kjole, der er helt lukket foran, men med åben ryg vil se helt, behersket og mystisk ud.

Lukket rygkjole

Ved første øjekast vil dette give dit billede stramhed, men så snart du vender ryggen til, vil ingen være i tvivl om din forførende. Denne version af modellen er ideel til at gå på restaurant.

Frodigt

Ikke mindre populær er kombinationen af ​​en åben ryg og en fluffy nederdel i en kjole. Og længden af ​​et sådant outfit betyder slet ikke noget. Det er meget vigtigt at finde deres kompetente og harmoniske kombination.

Direkte

Lige kjoler, der glat gentager den kvindelige silhuet, kan betragtes som udbredt og effektiv.

De understreger harmoni, tilføjer visuelt vækst. De bruges oftest til sociale arrangementer.

Havfrue

Damer i havfrue kjoler med et tog og en udskæring på ryggen kan se utrolig elegant ud. De er meget populære inden for aften- og bryllupsmode.

A-silhuet

A-line kjoler har givet piger komfort og bekvemmelighed i mange år.

A-line kjole med åben ryg

En let flydende søm og en åben ryg vil perfekt understrege dens ejers ynde. Og hvad der er vigtigt, sådanne kjoler er også velegnede til ejere af storslåede former.

Med et tog

Kjoler med et tog og åben ryg er altid dejlige, selvom de er lavet i en minimalistisk stil. Deres højtidelige udseende understreger status som ejeren af ​​en smart kjole.

Blonder

Blondemodeller af kjoler med åben ryg ser blide og selvforsynende ud. De kan bruges både til sociale begivenheder og i hverdagen.

Det er kun vigtigt at vælge den rigtige farvesammensætning og udskæringsstørrelse til den ene eller anden lejlighed.

Sommer

Sommertid er et godt tidspunkt at friste og forføre det stærke køn. Lette stoffer, feminine silhuetter, en åben ryg er et tungt våben af ​​ægte koketter.

Hækle

Udseendet i din garderobe af en kjole med udskæring på ryggen, hæklet vil være meget fordelagtig. Dit billede vil blive mindeværdigt på grund af dets originalitet og eksklusivitet.

Strik kjole med åben ryg

Jersey

Tynd jersey understreger perfekt den smukke figur. En lille udskæring eller efterligning af en åben ryg vil tilføje et strejf af pikant til looket.

jerseykjole med åben ryg

Udskæringsdybde og former

Dybden af ​​snittet varierer inden for området af skulderbladene og halebenet.

De afrundede og trekantede udskæringer under skulderbladene er meget populære, som ser godt ud på piger med små skuldre.

Kjole med snit under skulderbladene

For generte kvinder er forskellige variationer af romantiske krøllede udskæringer i form af en dråbe, hjerte, blomst, der når midten af ​​ryggen, egnede. Med hensyn til længden kan kjolen være enten kort eller lang.

Et aflangt snit til taljen kan fås af ejerne af den ideelle figur og hud.

Kjoler med en oval halsudskæring til halebenet ser utrolig sexet ud.

Kjole med halebenssnit

Hvad angår udskæringernes former, er de så forskellige, at du ikke kan tælle dem alle.

Ikke en lille kendt og udbredt form for en halsudskæring er en racer. I den er siderne, skulderbladene og skuldrene åbne.

Kjole med racer snit

Dobbelte udskæringer ser spektakulære ud.

Halsudsmykning

Der er også forskellige måder at dekorere en bar ryg på.

Det mest almindelige er vævningen af ​​stropperne bagpå. Deres antal, tykkelse og placering afhænger af designernes fantasi.

V-halsen kan ofte ses med luksuriøse broderier med alle slags sten, rhinsten og pailletter. Forskellige perler og perler, knapper og interessant spillede satinsløjfer bruges aktivt.

Et krøllet snit til skulderbladene, som oftere findes i bryllupsmode, er broderet med lurex, blonder og sten.

Rygløs kjole

Fint snit

Når du vælger en kjole med åben ryg, skal du tage højde for nogle begrænsninger, for eksempel hudens tilstand, men dette gælder ikke for en kjole med en efterligning af bar ryg.

Mønstret kjole bagpå

Den dybe halsudskæring lukkes med et kødfarvet stof eller en tynd gennemskinnelig blondeindsats, hvorpå der skabes alle slags mønstre.

Bryllup

Enhver af det retfærdige køn ønsker at være uimodståelig ved hendes bryllup. I dag tilbyder mange designere en række forskellige udskårne brudekjoler.

Du kan også vælge dybden og formen på udskæringen, dens finish efter dine ønsker og smag.

Aften og cocktail

Elegante kjoler med udskæring bagpå er blevet en favorit til aftentøj. Beskeden eller skandaløst - de understreger figurens værdighed på den bedste måde, men nogle nuancer bør tages i betragtning.

Rygløs kjole

Hvis taljen ikke er tydeligt markeret, vil smalle aflange udskæringer med snøring eller fastgørelsesanordninger maskere denne fejl.

Aftenkjole med blonde åben ryg

For piger med ikke høj statur er kjoler med en oval halsudskæring og i form af en trekant, der slutter bag linjen af ​​skulderbladene, bedre ikke at bære, da de vil tilføje unødvendige centimeter, hvilket ikke kan siges om spidse og langstrakte dem. Disse udskæringsmuligheder er også velegnede til piger med en kort torso, som skal forlænges så meget som muligt.

Høje piger skal se på de små ovale, trekantede eller dråbeformede halsudskæringer på ryggen.

Til dimissionsfest

På deres gallaaften bærer dimittender forførende kjoler med en udskæring bagpå for at se mere moden ud, hvilket understreger deres parathed til at leve selvstændigt.

Gallakjole med åben ryg

En lang eller kort gallakjole vælges afhængigt af dine præferencer og kropsegenskaber. Gennemsigtige eller skinnende stoffer, lagdeling eller pasform, og smukke dekorationer og dekorationer i halsudskæringen gør den unik.

Farve

Sort

Den sorte kjole er en klassiker. Ved enhver begivenhed i en sort kjole med åben ryg, vil du se perfekt ud.

Rød

En rød kjole med åben ryg bærer essensen af ​​en selvsikker, chokerende kvinde.

hvid

Den åbne ryg-trend kom fra den hvide kjole. Det er meget vigtigt, at stoffet ser dyrt og af høj kvalitet ud.

Grøn

En kjole med åben ryg i grøn vil ikke se mindre elegant ud. Dette kan være både aften- og hverdagsmuligheder.

Grøn kjole med åben ryg

Lyserød

I en lyserød kjole vil du se utrolig romantisk og attraktiv ud.

Pink kjole med åben ryg

Beige

Når du vælger en kjole med bar beige ryg, skal du være forsigtig. Du risikerer at give indtryk af, at du kom til arrangementet i "nøgen".

Beige kjole med åben ryg

Hvad skal man have på

tilbehør

Når du vælger tilbehør til sådanne kjoler, bør du ikke glemme hovedaccenten - den nøgne ryg. Minimalisme og intet mere!

Du bør ikke bære nogen lyse, omfangsrige smykker. Pæne øreringe, et tyndt kædearmbånd og et vedhæng på en kæde vil fuldende dit look.

BH

Selvom du med rette betragtes som ejer af ideelle former, bør du ikke forsømme valget af det rigtige undertøj til udseendet i en sådan kjole.

Alle slags stropløse bh'er og en støttende fastgørelse i lænden bliver uundværlige hjælpere.

Hvis din halsudskæring er meget afslørende, så skal du bruge en stropløs silikone-bh.Og faldt valget på en kjole med en strop om halsen, så kan du hente en bh, der lukkes i ryg og nakke.

Silikone BH uden ryg

Frisure

For en lakonisk færdiggørelse af billedet skal du lave den rigtige frisure. Husk, din åbne ryg vil være højdepunktet, og alt andet skal kun understrege din konsistens.

Den mest korrekte måde ville være at tage dit hår op, og hvis du ikke har langt hår, så vil en glat styling se mere harmonisk ud.

Populariteten af ​​kjoler med en udskæring på bagsiden forbliver uændret, og variationen af ​​deres stilarter giver dig mulighed for at vælge præcis den kjole, hvor du vil være blændende, uforglemmelig, feminin og sexet, perfekt.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus