Stilarter og modeller af kjoler

A-line kjole - yndefuld lakonisme

A-line kjole - yndefuld lakonisme
Indhold
  1. Hvem passer det til?
  2. Egenskaber og fordele ved den A-formede kjole
  3. Blonder
  4. Længde
  5. Populære farver
  6. Hvad skal man have på med?
  7. Nyttige tips

A-linje - en kjolestil, hvis karakteristiske træk er pasformen af ​​overdelen og ensartet udvidelse nedad. Silhuetten ligner bogstavet "A", på grund af hvilken stilen modtog et sådant navn.

Kjolens A-formede silhuet er den bedste mulighed for enhver type figur, da den gunstigt understreger alle dens fordele. På trods af sin tilsyneladende enkelhed har den været den mest populære i kvinders garderobe i over 60 år. Christian Dior åbnede A-line kjolerne takket være nogle ændringer til trapezkjolen. A-line kjolen er kendetegnet ved praktisk og alsidighed.

Rød A-line lang kjole

Hvem passer det til?

Kjoler med en A-line silhuet er perfekte til enhver pige, uanset figurtype og højde. Linjerne i det klassiske snit skjuler perfekt alle fejlene i figuren og understreger dens fordele.

A-line kjoler er gode til overvægtige piger. Takket være den glatte overgang af modellens bredde fra skuldrene til hofterne, giver denne kjole dig mulighed for at skjule alle de ekstra pund, understrege skønheden i benene og gøre figuren proportional. Kjolen er selvfølgelig også populær blandt slanke piger.

Kvinder med kort statur i en sådan kjole vil se slankere ud, og høje piger, tværtimod, i denne kjole vil se mere yndefulde og mere sofistikerede ud.

Hvis en pige er tynd og ikke har kurvede former, vil et outfit med en A-silhuet snit visuelt give mere volumen og gøre hende forførende og charmerende. For eksempel, hvis en pige har smalle hofter, vil det trapezformede snit af kjolen hjælpe med at rette op på denne fejl. Og hvis en kvinde ønsker at skjule problemområder ved taljen og hofterne, så vil nederdelens snit perfekt klare denne opgave.

A-line kjole hjælper med at skjule alle defekter i taljeområdet. En korrekt valgt kjole kan bæres selv uden et bælte, taljen vil stadig blive bevaret. Kjoler i denne stil er ofte valgt af gravide kvinder, da den trapezformede form giver dig mulighed for at skjule en afrundet mave og understrege alle fordelene ved figuren.

Egenskaber og fordele ved den A-formede kjole

Det særlige ved dette snit er, at overdelen passer til brystet, hvilket understreger dens skønhed, og sømmen udvider sig gradvist nedad. Således kan du skjule forskellige fejl i figuren, for eksempel i hofterne eller taljen.

Blomstret A-line kjole

Meget ofte har modellerne af disse kjoler ikke stropper eller ærmer: ærmeløse modeller med bare skuldre råder. Nogle varianter af dette snit har en åben ryg eller "amerikansk" ærmegab. Nederdelen i dette outfit kan desuden dekoreres med et tog, flæser, dikkedarer, crinoline eller draperier bruges ofte. A-line kjole vil hjælpe med at skabe et mystisk look, du vil føle dig som en rigtig prinsesse.

Blonder

Blondekjoler med en A-linje er meget populære blandt unge piger på grund af skabelsen af ​​et blidt og romantisk billede. I et sådant outfit vil hver kvinde se feminin, charmerende og stilfuld ud.

En blondekjole med en A-line silhuet kræver normalt ikke smykker, selvom looket kan pyntes med en halskæde eller et armbånd. Det er værd at overholde reglen om, at enkle smykker skal vælges til rigt stof og sofistikeret stil.

Ofte vælger piger en blonde A-line kjole til et bryllup, fordi de ligner rigtige dronninger i den. Blonder er et dyrt materiale, der ser sofistikeret og luftigt ud, det tilføjer lethed til billedet. Luksuriøs blonde passer perfekt til det flydende snit i A-linjeskæringen. Det kan dekorere hele kjolen eller dens individuelle elementer, for eksempel en fluffy nederdel eller et korset.

Længde

Længe til gulvet

Lange A-line kjoler er et godt valg til en fest. I en sådan kjole vil enhver kvinde føle sig komfortabel og komfortabel. Det vil hjælpe med at skabe et blidt romantisk look. Til en lang kjole kan du bruge forskellige stoffer, fra let chiffon til bomuld eller kraftig denim.

Midi

En A-line kjole har ofte en midi længde, da den er alsidig og passer til næsten alle piger. Bare husk på, at en kort pige i en knælang kjole visuelt vil forkorte hendes silhuet. Midi-længden giver kjolen sofistikering og kompakthed.

En kort

I dag er korte A-line kjoler i trenden, selvom mange piger foretrækker lange kjoler. Selv overvægtige piger kan have en kort kjole på, da udskæringen af ​​outfittet er med til at skjule ekstra centimeter i taljen og hofterne.

Med ærmer

En A-line kjole ser simpel nok ud; for at skabe et lyst look bør du desuden bruge tilbehør eller elegante besætninger. For eksempel vil tilstedeværelsen af ​​en lang ærme hjælpe med at skjule fulde arme, de kan være blonder eller tykt stof. Slanke piger kan bære A-line kjoler med lange ærmer eller i lommelygteform.

Populære farver

Sort

Sort ser elegant, luksuriøs og mystisk ud. Mange piger bærer en A-line kjole i denne farve til en fest eller gallabegivenhed for at skjule ekstra kilo og se sexet ud.

Nogle kvinder mener, at et outfit i sort ser sørgmodigt og uinteressant ud, men dette kan nemt rettes ved hjælp af velvalgte tilbehør eller originale besætninger. For eksempel kan et billede gøres mere interessant med et luksuriøst sjal eller originalt trimmet med bånd.

hvid

Hvid er altid forbundet med renhed, romantik og ømhed. Hvis du vil se romantisk ud, så vil et outfit i hvidt være med til at skabe et delikat look.Mange tror, ​​at hvid giver et par ekstra kilo, men en A-line kjole er med til at skjule alle problemområder, så du trygt kan vælge et outfit i denne farve.

Når du vælger en aftenkjole, skal du være opmærksom på dekorationen, så vil du altid være i søgelyset. En hvid kjole kan dekoreres med skinnende detaljer, skinnende stoffer, blonder, pailletter eller ædelstene.

Rød

Røde kjoler er ofte forbundet med en passioneret kvinde. A-line kjole i rød farve vil gøre hver pige til en rigtig dronning af aftenen, vil tiltrække mænds entusiastiske udseende.

For et mere diskret look kan du bruge flæse eller flæsekant. På denne måde vil du se lys og yndefuld ud.

Hvad skal man have på med?

For at skabe et uforglemmeligt look, bør du være opmærksom på udvalget af tilbehør. For en almindelig kjole med midi-længde kan du fokusere på smykker. For eksempel vil et massivt armbånd, vedhæng eller perler hjælpe med at komplementere et romantisk look. Til en lang kjole vil en tynd kæde med et lille vedhæng samt yndefulde armbånd eller en ring være en god løsning. Perler er velegnede til en A-line kjole, det vil bringe ømhed og romantik til billedet. Når du vælger en taske, kan du vælge en portfoliotaske eller en lys stilfuld clutch.

En A-line kjole ser godt ud sammen med ballerinaer eller høje støvler. I denne kombination vil enhver kvinde se selvsikker og moderigtig ud. Sko med stabile hæle i enhver højde vil give billedet selvtillid, men designerne anbefaler ikke at bære stiletter med denne stil af outfit.

Når du vælger et farveskema til sko, er det værd at starte fra kjolens farveskema eller matche tonen i dens finish. For eksempel, hvis kjolen er dekoreret med guldflæser, så er billedet ideelt suppleret med sko med en gylden nuance.

På kølige dage bærer piger ofte strømper eller strømpebukser under kjolen. De skal helst være kødfarvede, især hvis du vælger dem til at matche en kjole med bare skuldre.

A-line kjole

Nogle gange forsøger piger at skabe et spil af kontraster i billedet, så kan sorte stramme strømpebukser bæres med en lys kjole eller afhente strømpebukser i enhver lys farve. Hvis vi taler om overtøj, så kombineres denne kjole ideelt med en bolero, cardigan, kort omslagsfrakke eller en beskåret kappe. De, der kan lide at eksperimentere, kan bære en læderjakke.

Nyttige tips

  • Når du vælger tilbehør til en A-line kjole, skal du være meget omhyggelig med at skabe et harmonisk look. Læg ikke for meget vægt.
  • Vær opmærksom på valget af farver. Du kan for eksempel bruge kontrasternes spil. Den klassiske mulighed er en kombination af hvid og sort. En beige nuance ser godt ud med brun eller rød. En grå tone kan kombineres med en lilla eller blå farvetone.
1 kommentar

Meget yndefulde og elegante modeller. Jeg kan ikke lide tætsiddende kjoler - gåden er tabt. Og sådan en semi-fitting kjole er, hvad du har brug for!

Mode

skønheden

Hus