Stilarter og modeller af kjoler

Kjole med klokkeskørt - romantik i alt

Kjole med klokkeskørt - romantik i alt
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Lidt historie
 3. Hvem passer det til?
 4. Med ærmer
 5. Længde
 6. Udvælgelsestips
 7. Hvad skal man have på med?

Kvinders garderobe indeholder bestemt kjoler præsenteret i forskellige stilarter. En af de mest attraktive, romantiske og feminine kjoler er en kjole med en klokkeformet nederdel. Kvinder har båret sådanne outfits i mere end et århundrede, og vi vil nu finde ud af, hvorfor de er efterspurgte blandt fashionistas i vore dage.

Ejendommeligheder

Kjoler, hvis højdepunkt er klokkeskørtet, er meget komfortable og praktiske. De har en traditionelt figursyet top og en udstrakt nederdel. I denne stil kan du se både forretnings- og aftenkjoler.

Kjole med klokkeskørt med asymmetrisk kant

De mest almindelige sommermodeller med klokkeskørt. Deres brug giver komfort i varmt vejr, da den nederste del af sådanne kjoler ikke rører benene. Men vintermuligheder for kjoler af denne stil er heller ikke ualmindelige.

Til syning af outfits af denne type bruges materialer, der har en ret hård tekstur. Det kan være uld, hør, læder, bomuld eller andre lignende stoffer. Et træk ved bunden af ​​kjoler med et klokkeskørt er ekspansion uden draperier og folder, så alle print på sådanne kjoler ser attraktive ud og ikke rynker.

Lidt historie

De første kjoler, hvis nederdel lignede en omvendt klokke, begyndte at blive båret i det 17. århundrede. Under dem var fluffy crinoline nederdele, hvilket gjorde outfittet voluminøst og attraktivt. Sådanne kjoler til særlige lejligheder blev skabt med lange tog.

Kjole med klokkeskørt med et tog fra det 17. århundrede

Med tiden begyndte længden af ​​kjoler med et klokkeskørt at falde, og stram snøring og et stift korset blev en saga blot. Dagens outfits af denne stil er behersket i form, og deres snit er meget lakonisk. Desuden er sådanne kjoler meget populære hos piger, der ønsker at skabe et romantisk og feminint look.

Hvem passer det til?

Den største fordel ved kjoler i denne stil er evnen til at skjule pigens lår, derfor ser sådanne outfits godt ud både på skønheder med for smalle hofter og på kvinder, der har betydelige hofter.

Kjole med en klokke nederdel til piger med en rektangel figur
 • Hvis pigens figur ligner en pære, vil klokken ved hjælp af en nederdel skjule sin mest voluminøse del.
 • For de kvinder, hvis skuldre er ret brede (figuren ligner bogstavet T), vil outfittet af denne stil tilføje volumen i den nederste del, hvilket vil gøre silhuetten mere proportional.
 • Hvad angår piger med en timeglasfigur, rådes de ikke til at bære en kjole med et klokkeskørt, for i et sådant outfit vil deres smukke proportioner være skjult.

Med ærmer

Outfits, hvis nederdel ligner en klokke, kan være med stropper såvel som med lange eller korte ærmer. Hvis kjolens model er festlig og smart, kan dens øvre del repræsenteres af et korset, og der er ingen ærmer.

Længde

Kort

Kjoler af denne stil med en mini-nederdel købes normalt til sommersæsonen. Tynde piger med slanke ben ser bedst ud i en kort kjole med et klokkeskørt. Det er dog tilrådeligt at undgå ultrakorte outfits, da de visuelt kan udvide hofterne.

Midi

Knælange kjoler af denne stil anbefales til både tynde piger og skønheder med frodige hofter. Modeller med mellemlængde, hvor taljen er lidt høj, er meget populære.

Lang

Kjoler med klokkeskørt til gulvet er praktiske og komfortable. Normalt er disse sommertøj lavet af naturlige letvægtsstoffer. Oftest præsenteres de i lyse farver. Outfits, hvor overdelen er monokromatisk, og den lange nederdel er farverig (og omvendt), ser også interessant ud.

Udvælgelsestips

Når du vælger længden på en kjole med et klokkeskørt, skal du tage højde for udseendet af pigens ben. Jo slankere og mere attraktive de er, jo kortere kjole kan du købe. For halsudskæringen skal du først evaluere din overkrop. Hvis din hals kan kaldes pæn, og dine arme er smukke, kan du roligt vælge et outfit med en dyb rund, trekantet eller firkantet halsudskæring. Hvis din barm er lille, så tag et kig på modeller, der har en lys top og dekorative trim i halsudskæringen.

Figur på en kjole med et klokkeskørt

Skyggen og farven på en sådan kjole er valgt under hensyntagen til personlige præferencer. Lyse eller lyse nuancer er mest populære til sommerkjoler. I en hvid kjole med et klokkeskørt vil pigen se frisk og ungdommelig ud. Røde outfits er til smag for dristige og ekstravagante skønheder, og i en sort kjole af denne stil vil en pige se mystisk og streng ud.

Hvad skal man have på med?

Til en kjole med et klokkeskørt kan du bære beskårne jakker og jakker samt monterede blazere. Med en aftenmodel af en sådan kjole ser en bolero med lange ærmer godt ud. Desuden, hvis farven på kjolen er broget, skal tilføjelsen være monokromatisk.

Frakke til kjole med klokkeskørt

En håndtaske til et jakkesæt i denne stil er valgt under hensyntagen til formålet - hvis det er en forretningskjole, er en rummelig afslappet taske egnet til det, og en elegant clutch skal vælges til en elegant kjole.

tilbehør

En overdreven mængde smykker til en kjole med et klokkeskørt er unødvendigt. Outfittet ser allerede festligt og lyst ud. En lille halskæde eller lange perler samt mellemstore øreringe er nok.

Smykker og tilbehør til en kjole med klokkeskørt

Med sådanne kjoler kan du bære et læderbælte i farven på outfittet. Hvis bæltet har en kontrastfarve, hjælper det med at fremhæve taljen.

Sko

Når du vælger sko til denne stil, skal du også overveje formålet med kjolen:

 • Hvis dette er en forretningsmodel, vil sko med mellemstore hæle fungere godt sammen med den.
 • Hvis du har en aftenkjole med klokkeskørt, kan du bruge en stilethæl.
 • For et outfit af denne type, hvor du skal på date eller gå en tur, er det tilladt at bære sandaler eller balletflader.
 • Høje støvler af en klassisk stil er velegnet til varme modeller.
ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus