Stilarter og modeller af kjoler

A-line kjole - stilen af ​​frihed og komfort

A-line kjole - stilen af ​​frihed og komfort
Indhold
 1. Hvem passer det til?
 2. Ejendommeligheder
 3. 60'er stil
 4. Længde
 5. Sæson
 6. Ærme type
 7. Kort
 8. Uden ærmer
 9. Mest populære farver
 10. Er snittet egnet til gravide?
 11. Er stilen velegnet til overvægtige?
 12. Modetrends
 13. Hvad skal man have på med?
 14. Sko
 15. tilbehør

En trapezkjole, som dukkede op i 60'erne og 70'erne i det sidste århundrede, har fået popularitet igen i dag. Mange kvinder forelskede sig i disse kjoler på grund af deres enkle snit, komfort og praktiske at have på. Med alt dette ser det godt ud på enhver type figur.

Trapeze kjole lyseblå

Hvem passer det til?

Disse vidunderlige kjoler vil passe til næsten alle. En trapezkjole kan skjule de mest almindelige kropsfejl - voluminøse hofter, uudtrykt talje og vordende mødre kan skjule deres "interessante position" i lang tid.

Ejere af små bryster kan altid vælge stilarter med brystlommer, krave "krave" og andre "distraherende" elementer. Selvfølgelig ser slanke kvinder også uforlignelige ud i en trapezkjole, og dem, der kan lide at demonstrere deres slanke ben, vil ikke undvære korte versioner af denne stil.

Snittet på trapezkjolen skjuler dygtigt ufuldkommenheder og fokuserer på de charmerende dele af figuren.

Stribet trapezkjole med hat

Ejendommeligheder

Som det geometriske navn på denne model siger, er kjolen indsnævret til det maksimale langs skulderlinjen og udvidet til bunden.

Det mest populære tilbehør til en a-line kjole er patchlommer dekoreret med broderi, forskellige brocher på brystet.

For alle kjolens baggy trapezform er den meget behagelig og maskerer med succes kropsfejl i maven og hofterne.

60'er stil

Den "trapezformede" stil, der dukkede op i 60'erne i det sidste århundrede, blev lykkeligt accepteret af alle kvinder og forlader ikke fashionistas garderobe den dag i dag: den trapezformede silhuet med sin fængslende enkelhed er meget behagelig i bevægelse og behageligt for kroppen.

60'er trapezkjole

Hvis du beslutter dig for at forvandle dig til en romantisk pige fra de fjerne 60'ere, råder vi dig til at vælge handsker og binde et tørklæde om halsen. For at fuldende retrolooket kan du rede og samle dit hår højt, fremhæve øjnene med udtryksfulde pile og påføre en udtryksfuld nuance af læbestift på læberne.

A-line kjole - 60'er mode

Længde

Den trapezformede silhuet er charmerende i kjoler i alle længder.

Længe til gulvet

Outfits til særlige lejligheder er syet af guipure, satin, silke og velour. Gulvlang, lakonisk snit suppleret med en dyb halsudskæring, åben ryg eller skuldre.

A-line lang kjole

Sommerkjoler af "maxi" længde med et lyst mønster til gåture, stranden, ferier spiller yndefuldt figuren op.

Midi

En meget feminin A-line kjole i neutrale nuancer og en midi-længde vil matche enhver virksomheds dresscode.

Grå A-Line midikjole

Også længden til knæet eller lidt under, i kombination med sko med hæle, ser godt ud på overvægtige damer.

En kort

Charmen og charmen ved trapezformede silhuetter - i flirtende korte kjoler på unge yndefulde piger. Ungdommens charme vil blive understreget af en A-line kjole lavet af vægtløs chiffon til en fest.

I aftenversionen er minikjoler lavet af skinnende materiale uforlignelige, såvel som stoffer broderet med perler og funklende pailletter.

Sæson

A-line kjoler er populære hele året rundt. Du skal bare vælge det passende stof, og det vil være perfekt både fra tæt stof, der holder formen, samt fra luftige og blødt draperede stoffer.

Sommer

Sommeren giver dig mulighed for at slippe fantasien løs. Her kan du se a-line kjoler med blomster- og blomsterprint, geometriske mønstre, prikker og etnisk motiv.

Kjole a-line med roser

Stilarter af kjoler - på et bærestykke, med en anden halsudskæring, med påsatte lommer, broderi, med en stand-up krave eller turn-down i retrostil. Du kan vælge hvilken som helst, fordi de alle er ideelle til en lummer sommer.

Forår / efterår

I klassiske forår-efterårsmodeller af trapezformede kjoler er der ofte en afrundet krave og påsatte lommer, et langt eller 3/4 ærme. Manchetter og krave kan snøres.

En kreativ kombination til lavsæsonen er en dobbeltkjole. Dette element vil tilføje en sund dosis coquetry til billedet.

Dobbelt A-line kjole med blondetop

Vinter

På kolde vinterdage er a-line kjoler lavet af tætte materialer, strik, uldne stoffer eller strik hyggelige. Du kan altid bære en rullekrave i en matchende tone under den ærmeløse model. Og aftenkjoler er lavet af luksuriøst satin eller delikat blonde.

Ærme type

Laconiske modeller af trapezkjoler ser lige så godt ud både med ærmer af enhver længde og i dets fravær.

Ærmeløs A-line kjole

Lang

En lang ærme vil med succes skjule fylden af ​​dine arme, varme dig på en vinterdag og redde dig fra den brændende sol om sommeren.

A-line kjole med lange ærmer

A-line kjole bruger en langærmet lige, udstrakt eller tilspidset til bunden af ​​snittet.

3/4

Ærmelængde ¾, lige eller tilspidset, vil skjule hele den øvre del af armen fra nysgerrige øjne og tillade en kvinde at vise sit yndefulde håndled. Denne længde er også passende i aftenkjoler og forretningstøj.

Kort

I lette sommerkjoler er der en række forskellige typer af korte ærmer - en klassisk set-in one, en ærme i ét stykke blødgørende kantede former, en behagelig raglan, en fluffy "lommelygte", delikate "vinger". Det er dit valg!

Uden ærmer

Ærmeløs a-line kjole ser altid sofistikeret ud. En af mulighederne er det amerikanske ærmegab, som vil fremhæve den smukke form på dine skuldre.

Syet af tæt stof, tilbageholdte nuancer og knælængde eller lidt højere, kjolen er ret passende på kontoret uden en streng dresscode. Om vinteren går en ærmeløs kjole godt sammen med rullekrave og bluser.

Ærmeløs A-line kjole til kontor

Mest populære farver

De universelle snit i den trapezformede silhuet er relevante i en bred vifte af farver.

hvid

En blændende hvid kjole vil se aristokratisk ud, samtidig beskeden og feminin. Denne uskylds farve giver ifølge psykologer andre lyst til at tage sig af og beskytte mod vanskeligheder.

Hvid A-line kjole

En trapezkjole i hvid er perfekt til særlige lejligheder, og vil også se afslappet og elegant ud i hverdagen.

Hvid er god både alene og i kontrast til andre farver.

Rød

Spektakulær rød vækker energi i os, skaber billedet af en femme fatale. Han er også i dag på toppen af ​​succes i modeverdenen. Du vil ikke gå ubemærket hen til nogen fest.

Sort

A-line kjole i sort er alsidig og stilfuld. Det er uerstatteligt i en forretningskvindes garderobe.

Kjolen kan nemt kombineres med forskellige tilbehør, takket være, at den altid kan se ud på en ny måde.

Blå

Ædle nuancer af blå - himlens og uendelighedens farver, går ikke af mode. En forfriskende dybblå kjole, der vil se fantastisk ud hele dagen lang og i enhver situation.

En smart effekt er produceret af kombinationer af blå nuancer af forskellig mætning.

A-line kjole med blå gradient

Er snittet egnet til gravide?

En trapezkjole, der ikke begrænser bevægelsen, er meget populær blandt vordende mødre.

Forretningskvinder kan frit bære sådan en lavmælt kjole på kontoret gennem hele deres graviditet. A-line kjoler ser meget feminine og elegante ud og er et glimrende valg for gravide kvinder. Glem ikke, at sådan en kjole vil gøre et godt stykke arbejde lige efter fødslen.

Keira Knightley Gravid A-Line kjole

Er stilen velegnet til overvægtige?

Dette snit er en livredder for curts og hjælper med at balancere proportioner.

En kjole, der udvider sig fra brystlinjen, vil skjule maven, fraværet af en udtalt talje og overskud i hofterne.

Præference bør gives til modeller op til midten eller under knæet. Sko eller støvler med hæle vil visuelt strække figuren. I dette tilfælde skal bredden af ​​bunden af ​​kjolen være omtrent lig med bredden af ​​skuldrene.

De flerlagede sommer- og aftenkjoler, der skjuler uønskede volumener, vil tilføje lethed til billedet.

Lagdelt A-line kjole til fyldig

Modetrends

Hvert år byder nye trends på mere moderne design, der fængsler med deres retro charme. Nye metoder til dekoration og stoffer, geometriske print, "dyre" og "etno" motiver, overhead applikationer på almindeligt materiale, samt flæser, dikkedarer og snit bruges. I den nye sæson er modeller med ærmer af forskellige former relevante.

Moderne A-line kjole

Korte kjoler og midi-længder, der undgår posede snit, er særligt populære i disse dage. Førende designere bruger lyse farver i sommermodeller og kombinerer dem dristigt.

Hvad skal man have på med?

I køligt vejr kan du bære en hyggelig rullekrave eller trøje under en ærmeløs trapezkjole. Vi supplerer billedet med et tørklæde, varme strømpebukser og høje støvler eller ankelstøvler. På kontoret kan en sådan kjole kombineres med en bluse i en harmonisk skygge. En cardigan, regnfrakke eller frakke er velegnet som overtøj.

Sko

Modellen af ​​en trapezkjole er ret demokratisk for sko, som kun behøver at svare til den generelle stil. Så i hverdagen er sandaler, balletflader, høje støvler og ankelstøvler velegnede. Den bedste mulighed for kurvede kvinder er hæle.

Til en festlig lejlighed skal du supplere et luksuriøst outfit med yndefulde sko eller sandaler og en clutch.

tilbehør

 • Det enkle snit i A-line kjolen, når det kombineres med det rigtige tilbehør, kan fremvise god smag og skabe et elegant og attraktivt look.
 • Om sommeren er det nemt at kombinere det med prangende smykker, hatte med bred skygge, tasker, der matcher tilføjelserne.
 • Dog behøver romantiske kjoler med blondedetaljer ikke ekstra tilbehør.
 • Bælter og diverse bælter passer ikke altid til en trapezkjole, så du bør afholde dig fra dette tilbehør.
 • For en ret lakonisk kjole af denne model er det værd at hente poser i forskellige størrelser, men uden unødvendig efterbehandling "vægtning" af billedet.
 • Når du opretter et billede af 60'erne, er udover handsker og passende makeup, store og afrundede mørke briller samt et let tørklæde bundet rundt om halsen egnet til en trapezkjole.
 • A-line kjoler har taget deres plads i modeverdenen og fortjener en plads i enhver kvindes garderobe. De hjælper os med at tilføje sofistikering og femininitet til vores look.
1 kommentar

Jeg elsker trapezkjoler. Det er nemt at ændre udseendet ved blot at lave en strop om taljen. De er meget varierende.

Mode

skønheden

Hus