Stilarter og modeller af kjoler

Ballonkjole - tilføje volumen til hofterne?

Ballonkjole - tilføje volumen til hofterne?
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Hvem passer det til?
 3. Typer af nederdele
 4. Stoffer
 5. Strikket
 6. Ballonkjole til fyldig
 7. Modetrends
 8. Hvad skal man have på med?
 9. Sko
 10. tilbehør

Ejendommeligheder

Ballonkjolen har en så usædvanlig og mindeværdig form, at den ikke kan forveksles med en anden stil. Hvad er denne model? Ballonkjolens "funktion" er en voluminøs, som om oppustet nederdel, hvorfra outfittet har fået sit navn. Lydstyrken kan starte fra taljen eller fra brystet, men nederdelen vil nødvendigvis spidse nedad.

Denne stil dukkede op i midten af ​​forrige århundrede, da en kvindelig figur med frodige hofter, bryster og en tynd talje - det såkaldte "timeglas" blev betragtet som ideelt.

Ballonkjolen gjorde det muligt at bringe figurens proportioner tættere på den ønskede standard. Skørtets pragt blev opnået på flere måder. Oftest, til dette formål, blev foret forkortet, og kjolens kant blev bundet til det. For at skabe volumen blev der også lavet mange pile eller folder på nederdelen.

Style ballonkjole fra forrige århundrede

Hvem passer det til?

På trods af at ballonkjolens stil er ret specifik, kan piger med forskellige former bære sådan et outfit. For unge damer med en astenisk fysik med små bryster, smalle hofter og en uudtrykt talje, vil en ballonkjole hjælpe med at danne volumener på de rigtige steder.

Den æble-type figur er også kendetegnet ved fraværet af en udtalt talje, fordi det er det samme volumen som brystet og hofterne. Du kan rette op på situationen med en ballonkjole, opsnappet på maven med en bred rem eller bælte.

Ballonkjole til fede kvinder med æblefigur

Ejere af en pæreformet figur kan prale af frodige hofter. Denne kategori af piger er måske den eneste, der bør undgås med kjoler med voluminøse nederdele, da de gør underkroppen for tung.

Typer af nederdele

 • Ballonkjole med blusset nederdel i dag ser det ikke helt normalt ud, men i det XX århundrede var et sådant outfit meget populært. Volumen skabes på samme tid på grund af det forkortede for og et stort antal læg samlet i taljen.
 • Kjoler med tulipan nederdel forekommer ret ofte. Det ser især godt ud på dem med en tynd talje, smalle hofter og slanke ben. Som regel er en tulipan nederdel ret kort, dens længde falder sjældent under knæet. Et bredt åg og flere langsgående folder er altid til stede på nederdelen.
 • Nederdel ballon nederdel på elastik, ser ret ekstravagant ud, så et sådant outfit er normalt valgt af dristige, selvsikre personer. Ballonkjoler med en sådan usædvanlig nederdel er ofte blottet for en taljelinje, nederdelen begynder at få volumen fra brystet og indsnævrer skarpt under knæene.

Stoffer

En række forskellige materialer bruges til at skabe ballonkjoler - hvis bare de er korreleret med sæsonen og stilen af ​​outfittet. Hovedkravet til et stof er evnen til at bevare sin form, derfor bruges materialer normalt ret tætte.

Ofte vælges strik til at sy en ballonkjole, da den draperer perfekt. Til den kolde årstid kan du vælge et uldent stof - så kan du genskabe billedet af en fashionista fra forrige århundrede.

Strikket ballonkjole

Ballonkjoler kan være festlige eller endda bryllupstøj. I dette tilfælde foretrækkes lette, luftige stoffer, såsom taft eller organza. En voluminøs nederdel lavet af gennemskinnelig materiale ligner en rigtig lys sky.

Strikket

En ballonkjole strikket af garn er en god mulighed for vinteren, for selv på frostklare dage ønsker vi at forblive feminine. Varmt tøj kan selvfølgelig være smukt. Et slående eksempel er en række strikkede kjoler og nederdele. De ser meget søde og hyggelige ud, og desuden varmer de perfekt.

Fortrinsret bør gives til modeller strikket af tråde, som indeholder så meget naturlig uld som muligt og et minimum af polyester eller akryl. En sådan kjole vil glæde dig i mere end en sæson, mens modeller lavet af kunstige materialer vil miste deres udseende efter et par sokker.

Strikket stribet ballonkjole

Ballonkjole til fyldig

Ballonkjolen ser godt ud på fyldige piger, først og fremmest, fordi den med succes skjuler mængderne. Det eneste, du ikke bør gøre, er at bære sådan en kjole med en beskåret nederdel, hvis du er kort og fuld af ben. I alle andre tilfælde kan du roligt eksperimentere med denne model.

Hvis du har problemområder, skal du undgå at rode med dekorative genstande i disse områder. Fx skal fulde arme og skuldre ikke fremhæves med korte, voluminøse ærmer som "vinger" eller "lommelygter". Hvis du allerede har kurvede hofter, så undgå ballonkjoler med lappede lommer på nederdelen.

Ballonkjole med trekvart ærmer til overvægt

Modetrends

 • I den kommende modesæson vil kjoler lavet af blonder eller med blondeindsatser være særligt populære. Hvis du ikke kan lide gennemskinnelige nederdele, men du ikke vil halte bagefter moden, så se nærmere på ballonkjoler med blondeoverdel.
 • Lagdelte kjoler og nederdele vil vise sig denne sommer på alle ivrige modekvinder. Sørg for at anskaffe dig en ballonkjole med en nederdel lavet af flere lag tyndt stof. I dette outfit vil du ligne en eksotisk delikat blomst.
 • Kjoler med V-hals har en utrolig nyttig egenskab: de understreger brystet og strækker halsen visuelt. Den trekantede halsudskæring er en af ​​hovedtrends i den nye modesæson. En ballonkjole med en attraktiv halsudskæring vil få dig til at fange andres beundrende blikke.

Hvad skal man have på med?

En ballon, som enhver anden kjole i din garderobe, har brug for det rigtige tilbehør. Hovedopgaven her er at afbalancere det volumen, der skabes i underkroppen og ikke overbelaste alt under taljen med massive detaljer.

En beskåret jakke eller bolero kan bæres over ballonkjolen. Hvis nederdelen ikke er særlig lang, vil en klassisk lige eller monteret trenchcoat duge.

Ballonkjole med jakke

Farverige tights eller leggings kan bruges sammen med ballonkjoler lavet af tykt strik eller andre varme stoffer. Hvis dit outfit er solidt, så prøv mønstrede tights for et frækt, legende look.

Sommer ballonkjole kombineret med en hat

Sko

En ballonkjole er højdepunktet i dit look, så alt andet bør ikke få for meget opmærksomhed. Sko skal vælges så enkelt som muligt, men yndefuldt, da bunden af ​​selve kjolen er ret massiv.

Yndefulde sko til en ballonkjole

Læg derfor støvler med brede toppe og sko med en tyk platform til side. Noget mindre prangende vil passe til en ballonkjole: pumps, sandaler med tynde stropper, yndefulde højhælede støvler. Sko med flade såler skal kasseres, fordi en kjole med en så usædvanlig nederdel kræver en hæl - så figurens proportioner bevares.

tilbehør

Accessories er ikke mindre vigtig del af looket end sko eller en kjole, så du skal vælge dem på en sådan måde, at de passer godt til outfittet. Stylister siger, at klassiske smykker lavet af guld, sølv og ædelsten - elegante halskæder og gennembrudte øreringe - går dårligt med en ballonkjole (kun hvis det ikke er en bryllupsmulighed).

Det er bedre at vælge noget enklere til en sådan kjole, men ikke desto mindre originalt. Se nærmere på smykker af høj kvalitet - en usædvanlig ringform, øreringe og halskæder vil se godt ud med en ballonkjole. Du kan også vælge massive nok smykker – så de balancerer kjolens tunge bund.

1 kommentar

Denne nederdel ser ud til at være blevet oppustet! Jeg synes, at kvinder over 25 ikke bør bære sådan en kjole.

Mode

skønheden

Hus