Stilarter og modeller af kjoler

Tulipankjole - blomsterinspiration

Tulipankjole - blomsterinspiration
Indhold
 1. Hvem passer det til?
 2. Udskæringstyper
 3. Stoffer
 4. Med ærmer
 5. Med lommer
 6. Populære farver
 7. Længde
 8. Er stilen velegnet til overvægtige?
 9. Hvad skal man have på med?
 10. tilbehør
 11. Sko

Tulipankjoler er meget populære og attraktive. Stilens navn er forbundet med kjolens store lighed med tulipanblomsten, som er vendt på hovedet.

Tulipan kjole stil

I taljen er tulipankjoler smalle, i det øverste område af hofterne udvides nederdelen af ​​sådanne kjoler og indsnævres til sømmen. For at tilføje volumen til nederdelen er den enten samlet i folder i taljen eller suppleret med forskellige elementer og indlæg.

Aftenkjole tulipan

Kjoler i denne stil kan tjene som både hverdagstøj og tøj til en fest. De hjælper med at skjule hofternes fylde og visuelt forlænge benene, samt understrege taljen.

Hvem passer det til?

En tulipankjole er forbundet med forår, ømhed og ungdom, så unge piger vælger det ofte. Det ser lige så godt ud både på en ung dame med overdreven tyndhed og på en pige med kurvede former.

Uden tvivl vil tulipanstilen se bedst ud på kvinder, hvis figur ligner et rektangel og et timeglas, især med slanke ben.

 • Et voluminøst nederdel hjælper med at harmonisere den omvendte trekantform.
 • En pige med en trekantet silhuet bør vælge en model, der har voluminøse ærmer eller har et draperi i halsudskæringen.
 • Skrøbelige piger vil se bedst ud i en kjole, der har en åben top.
 • Hvis pigen har en "æble" figur, vil en tulipankjole ikke være det rigtige valg for hende.
Tulipan aftenkjole

Udskæringstyper

Den mest populære halsudskæring fundet i en tulipankjole er V-udskæringen. I nogle modeller er det dannet på grund af tilstedeværelsen af ​​lugt.Andre almindelige udskæringer i denne kjolestil er ovale og runde. Der er også modeller med rektangulært snit.

Stoffer

Chintz, chiffon, bomuldsstof bruges til at sy sommermodeller af tulipankjoler.

Tulipankjole med bådudskæring

Casual kjoler, der bæres i køligt vejr, bruger strik eller uld. Hvis outfittet er beregnet til en fest, bruges fløjl, brokade, satin, silke og andre dyre stoffer til dets fremstilling.

Med ærmer

Længden på ærmerne i en tulipankjole kan variere. Der findes modeller med både lange ærmer og kortere ærmer. I dette tilfælde kan der være både smalle ærmer og pufærmer. Kjoler af denne stil med flæser på skuldrene er meget populære.

Langærmet tulipankjole

Produkter med brede eller tynde stropper er ret efterspurgte. Der findes også kjolemodeller, hvor skuldrene er helt bare.

Med lommer

Nogle modeller af tulipankjoler har indvendige sidelommer. Disse elementer hjælper med at tilføje volumen til hofterne.

Tulipankjole med lommer

Populære farver

Sort

En sort tulipankjole er et godt alternativ til en sort skedekjole. Dette outfit er strengt nok til at blive brugt som kontortøj.

Hvis der bruges rhinestones eller pailletter i udsmykningen af ​​en sort tulipankjole, kan denne model bæres til en klub eller til en fest. Det samme gælder for mini-længde modeller.

For dem, der ønsker at gøre opmærksom på en slank talje, kan du vælge et kontrastbælte til den lakoniske sorte sammen med denne stil. Et monokromatisk tøj i sort tulipanstil med et lyst bælte, for eksempel skarlagenrødt eller guld, ser smukt ud.

Tulipan kjole med bælte

Blå

Det blå udvalg er præsenteret i tulipankjoler i forskellige nuancer - fra lyseblå til mørk denim og indigo. Marineblå tulipantøj slanke og hjælper med at skjule fyldige lår. Overdelen af ​​sådanne kjoler præsenteres ofte med en V-udskæring.

En brun læderrem eller et sort bælte er et godt match til en blå tulipankjole.

Blå tulipan kjole

hvid

Snehvide tulipankjoler ser blide og feminine ud, så de kan fungere som en smuk brudekjole.

Tulipan hvid brudekjole

For at udelukke tilknytningen til brudekjoler kan hvide kjoler af denne stil indeholde indsatser af andre farver, for eksempel sort trim langs sømmen og halsudskæringen. Også en hvid tulipankjole kan bæres med et lyst bælte.

Beige

Pastelnuancer hjælper med at opnå et delikat look. Tulipankjoler af denne farve bruges ofte som hverdagstøj, og hvis du tilføjer dem med interessant tilbehør, får du et romantisk look. Et brunt eller sort bælte er bedst egnet til en beige kjole i denne stil.

Rød

En lys rød tulipan kjole bæres til en romantisk date, bal eller anden fest.

Rød tulipan kjole

Hvis denne kjole har en lagdelt nederdel, vil modellen se luftig ud. En satinrød tulipankjole med spaghettistropper er et godt valg til en fest eller anden vigtig begivenhed.

Længde

Længden af ​​tulipankjolens nederdel vælges i overensstemmelse med højden. Jo kortere pigen er, jo kortere model har hun råd til. Dette kræver dog en ideel skinnebensform.

Tulipan kjole længde

Lang

Lange tulipankjoler er normalt mellemlange. De er hovedsageligt repræsenteret af aftenkjoler lavet af dyre stoffer med smukke finish. De mest almindelige er sorte og røde og hvide lange kjoler af denne stil.

Midi

Outfits med en længde lidt under knæet ser perfekt ud på høje piger. De er ofte diskrete afslappede kjoler med ærmer i forskellige længder.

Kort

Korte tulipankjoler er de mest almindelige og populære blandt fashionistaer. De er valgt både til daglig brug og som outfit til at gå ud. Bemærk, at kjoler, der er lidt over knæet, er bedst egnede til piger med en gennemsnitlig højde. Også en kjole med en mini tulipan nederdel bør bæres af korte damer.

Er stilen velegnet til overvægtige?

En tulipankjole ser ret attraktiv ud på piger med kurvede former, især hvis du bærer højhælede sko med sådan et outfit. Det bedste valg for overvægtige kvinder ville være en wrap-around-model. Også en god mulighed, hvis du er overvægtig, ville være en tulipankjole med mellemlange eller lange ærmer.

Hvad skal man have på med?

Bær en tulipankjole med en kort jakke eller jakke, der ikke dækker dine hofter.

Kort jakke til tulipankjolen Kate Middleton

En af de mest succesrige tilføjelser er et bælte eller en rem, hvis farve vil stå i kontrast til tøjets tone. Dens tykkelse er valgt under hensyntagen til pigens talje - ejeren af ​​en tynd talje kan bruge et bredt bælte, og hvis du visuelt vil gøre taljen tyndere, skal du vælge et mindre bælte.

tilbehør

Elegante øreringe, armbånd og tynde kæder vil være egnede udsmykninger til en sådan stil. De kan suppleres med et halstørklæde og en taske med et tyndt bælte eller en lille clutch.

Aftenkjole tulipan med smykker og clutch

Sko

Sko, der har hæle, passer bedst til en kjole i tulipanstil. Desuden, jo længere længden af ​​outfittet er, jo tyndere og højere skal hælen på skoene være. Til en kjole med en mellemlængde lavet af tæt stof er stiletstøvler et godt valg.

1 kommentar

Denne stil tilføjer meget til volumen. Det er bedre at købe et rynkebestandigt stof, da det hele tiden rynker på grund af folder.

Mode

skønheden

Hus