Stilarter og modeller af kjoler

Omslagskjolen vil forskønne enhver figur!

Omslagskjolen vil forskønne enhver figur!
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Lidt historie
 3. Hvem passer det til?
 4. Stilarter
 5. Strikket
 6. Strikket
 7. Med ærmer
 8. Med draperi
 9. Længde
 10. Populære farver
 11. Sæson
 12. Hvad skal man have på med?
 13. tilbehør
 14. Sko

Enhver kvinde kan se fantastisk ud i en kjole, hvis stilen er valgt godt. Men blandt de mange forskellige modeller kan man fremhæve et outfit, der kan dekorere absolut enhver kvindelig figur - dette er en slå om kjole.

Ejendommeligheder

I en kjole af denne stil er fronten opdelt i to separate elementer. En af dem er pakket på den ene side fra toppen til den anden, hvilket resulterer i, at der dannes en V-lignende halsudskæring ved outfittet.

Fest slå-om kjole

Ofte bruges strenge til at fastgøre kjolen på figuren. Længden af ​​modellerne er anderledes, men den klassiske mulighed anses for at være en længde lidt under knæene. Ofte er modellen af ​​en sådan kjole lavet i form af en wrap-around kappe, men stofferne til kjolen er dyre og smukke.

Lidt historie

Udseendet af kjoler med en wrap-effekt er forbundet med Diana von Fürstenberg. Ideen til at skabe sådan en model af en kjole kom fra denne berømte designer i 1973, efter at hun havde skabt en wrap top. Til den første kjole i det nye snit blev der brugt jerseystof. Kjolen understregede smukt den feminine silhuet, forstyrrede ikke bevægelsen og var let at tage på. I de første to år købte kvinder mere end fem millioner af disse outfits.

I 1997 besluttede Diana at opdatere slå om kjolen. Nye modeller begyndte at blive syet af moderne stoffer, deres søm blev forkortet, og kraven blev gjort smallere. Den genudstedte kjole havde også interessante print og opdaterede finish. I dag er sådanne modeller efterspurgte blandt kvinder og findes i mange fashionistas garderober.

Vi bemærker også, at lignende tøj til kvinder dukkede op lidt tidligere.Tilbage i 1940'erne tilbød Claire McCardell amerikanske kvinder løstsiddende, duftbaseret tøj. Denne designers kreation var et denim-outfit, men det var ikke helt en slå-om-kjole, da den blev båret oven på mere elegant tøj.

Claire McCardell Denim slå-om-kjole

Hvem passer det til?

I en kjole med en wrap-around-effekt ser enhver kvinde yndefuld og attraktiv ud. Takket være V-udskæringen, der er skabt i halvdele af outfittet, kan du effektivt fremhæve og forlænge halsen en smule.

Derudover er fordelene ved sådanne kjoler:

 • Visuel indsnævring af skuldrene.
 • Fremhæver taljelinjen.
 • Forbedring af silhuetten (pigen ser højere og mere slank ud).
 • Visuel forstørrelse af busten.

I betragtning af disse fordele kan stilen anbefales til kvinder med kurvede former, især hvis figuren ligner en omvendt trekant. Hvis en pige ønsker at indsnævre sin talje, skal hun vælge et ensfarvet outfit og tilføje et bælte i samme farve som kjolen.

Stilarter

De mest almindelige slå-om-kjoler er:

 • Med en udspændt nederdel.
 • Med asymmetrisk kant.
 • Med blyantskørt.

Strikket

Sådanne kjoler omtales som fritidstøj. I en jersey wrap-kjole ser en kvinde meget attraktiv ud, da et sådant outfit hjælper med at skabe en smuk silhuet.

Hvid strik slå-om-kjole

Strik drapererer let og bidrager til at understrege feminine kurver. Derudover er kjoler lavet af dette stof godt vasket og skal ikke stryges.

Strikket

Omslagskjoler præsenteres både i maskin- og håndstrikkede. Hvis du strikker eller hækler sådan en kjole, får du et unikt produkt efter din smag. Samtidig er strikkede modeller både sommerlige (lavet af tynd bomuld) og tættere (lavet af uld og akryl).

Med ærmer

Ærmer i wrap-modeller er enten lange eller korte. Der er kjoler, der slet ikke har ærmer, men de mest attraktive er produkter med trekvart ærmer. En sådan ærme blotlægger knap håndleddene, hvilket tilføjer romantik og ømhed til billedet.

Med draperi

I sådanne kjoler draperer den forreste del af produktet, som er pakket ind, smukt. Til fremstilling af sådanne outfits bruges stoffer, der kan flyde og falde, danner folder og samler. Oftest er sådanne kjoler monokromatiske (blå, rød, pink er især almindelige), men der er også trykte produkter.

 Draperet slå-om-kjole

Længde

Lang

Denne længde af en slå-om-kjole er hovedsageligt valgt til særlige lejligheder. Gulvlange kjoler af denne stil i skarlagen, sølv, elfenben, hvid, bordeaux og smaragdfarver ser særligt luksuriøse ud.

Gulvlængde omslagsbustierkjole

Ankellange sommer-afslappede kjoler er også almindelige. De er ofte prydet med et fedt print, såsom et blomsterprint eller et plaidprint. Mange lange kjoler i denne stil bæres med et bælte, som kan være i tone ved siden af ​​eller i kontrastfarver.

Midi

Mellem længde findes oftest i modeller med en lugt. Sådanne kjoler kan være både beskedne og elegante, såvel som dristige og forførende. De kan bindes med et ensfarvet bælte, en broche eller en skjult lås. Sådanne kjoler er meget forskellige og kan variere i form af halsudskæring, farve, stof eller tilstedeværelse af et ærme.

En kort

I sådanne kjoler med omslag ser en kvinde meget forførende og sexet ud. En kort længde er ofte valgt til en aftenkjole, matchende stilethæle og en elegant håndtaske.

I en sådan kjole vil en pige henlede opmærksomheden på hendes ben, så denne model anbefales kun til slanke unge damer.

Populære farver

Rød

Modeller med en lugt af denne farve kan bæres på en date eller i teatret.

Rød kort slå-om kjole

Hvis du vil tiltrække opmærksomhed, skal du vælge en kjole i en lys nuance, trimmet med indsatser i en kontrastfarve, rhinestones eller broderi.

Sort

Modeller med sort duft kan kaldes en god kontormulighed.

Sort chiffon slå om kjole

Da sort betragtes som en grundlæggende farve, er det nemt at kombinere tilbehør med sådanne outfits.

hvid

Ofte præsenteres hvide wrap-kjoler af strandmodeller lavet af gennemsigtigt og luftigt stof. Sådanne produkter er næsten umærkelige på kroppen og bringer kølighed på en varm sommerdag.

Kort hvid slå-om-kjole

Derudover er der elegante snehvide modeller - både over knælængden og lange til gulvet.

Blå

En kjole i denne farve kan være både smart og afslappet.

Marineblå slå-om-kjole

En delikat blå satinkjole, suppleret med et sølvbælte, ser elegant ud. Mørkeblå modeller er velegnede til en forretningsstil, da de ikke vil skille sig ud på kontoret. De suppleres med både og en jakke.

Sæson

Sommer

Hør, bomuld og andre lette stoffer bruges til at sy sommermodeller af omslagstøj. Ofte til sådanne kjoler vælges flerfarvede stoffer, på grund af hvilke produkterne er lyse og saftige.

Forår / efterår

I køligt efterårsvejr eller i det tidlige forår bæres der sædvanligvis mellemlange slå-om-kjoler. De suppleres af en regnfrakke, jakke eller frakke samt støvler eller højhælede sko.

Vinter

I vinterkulde er modeller med en lugt lavet af tæt strik og uld mest efterspurgte. De har normalt lange ærmer.

Hvad skal man have på med?

Du kan vælge enhver håndtaske til en kjole af denne stil.

Konvolut-håndtaske til slå-om-kjole

En stor hverdagsmodel af en taske, en lille clutch og en håndtaske med et langt tyndt bælte vil se lige så attraktivt ud. Du kan dekorere din hals med et lille elegant tørklæde.

tilbehør

Lange perler (perlerne skal være små) og dinglende øreringe er gode valg til en slå-om-kjole.

Smykker (perler) til en slå-om-kjole

Hvis modellen har en trekvart ærme, skal håndleddet dekoreres med flere armbånd eller et udtryksfuldt ur. En aftenkjole i denne stil passer godt til perler og guldsmykker.

Sko

Et ideelt par til wrap-modeller er sandaler eller højhælede sko. Især hvis kjolen præsenteres i sin klassiske midi-længde.

Højhælede sko til en kjole med omslag med knapper

Sandaler med stropper passer godt til en sommerkjole. I en kølig sæson er det værd at bære stiletstøvler til sådan et outfit. Om vinteren kan en slå-om-kjole suppleres med høje støvler uden hæl eller med tykke, stabile hæle.

1 kommentar

Slå slå-kjolen er lidt forførende, da den skaber den effekt, at duften kan åbne sig. Jeg elsker disse kjoler!

Mode

skønheden

Hus