Stilarter og modeller af kjoler

Hvilken kjole skal du vælge til en firmafest?

Hvilken kjole skal du vælge til en firmafest?
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Egnede stilarter
 3. Populære farver
 4. Til det nye år
 5. Hvilke kjoler til en firmafest passer til en hel?
 6. Hvad skal man have på med?
 7. Sko

Med ferien nærmer sig, begynder arbejdende kvinder at lede efter et passende outfit til en firmafest. Dette er især interessant for dem, der arbejder under forhold med en ret streng dresscode og ønsker at demonstrere deres femininitet og skønhed i et spektakulært og attraktivt outfit til en firmafest. Det er dog vigtigt at vælge den rigtige kjole, så den er passende ved en firmabegivenhed og kun understreger sin ejers værdighed.

Ejendommeligheder

Til en firmabegivenhed bør du vælge en elegant og moderigtig kjole, men samtidig er overdrevent prætentiøse og prangende modeller uacceptable. Et outfit, der passer til en sådan lejlighed, er beregnet til at være stilfuldt og feminint, samt elegant og perfekt passende. Vulgaritet, overdreven lysstyrke og understreget seksualitet er uacceptable her. For kedelige kjoler og outfits, der ikke matcher det generelle billede til en firmafest, er dog heller ikke egnede.

Stoffet til de outfits, de går til et firmaarrangement i, er udvalgt fra dyre materialer af høj kvalitet. De mest populære er silke, satin og fløjlskjoler. Blondeoutfits er også altid på mode.

Egnede stilarter

Hvis firmaarrangementet er en banket eller en reception i en luksuriøs restaurant, er en elegant aftenkjole det bedste valg. Buffeten er ikke sådan en officiel begivenhed, så en mellemlang cocktailkjole med et enkelt snit og et minimum af indretning vil være mest passende på den.

Stilarter af kjoler til en firmafest

De mest populære til en firmafest er følgende modeller:

 1. Kjoler med udskæring på ryggen. Sådanne outfits har et stilfuldt udseende og er yderst konkurrencedygtige med en dyb halsudskæring.
 2. Kjoler med korset. I sådanne produkter kan du påvirke udseendet af din figur ved at gøre dit bryst visuelt mere frodigt og din talje tyndere.
 3. Draperede kjoler. Sådanne elementer af dekoration på de rigtige steder vil tilføje lidt volumen og skjule små minusser af figuren.
 4. Kjoler med grimeudskæring. I en kjole som denne kan du glatte silhuetten ud med kantede skuldre.
 5. Kjoler med asymmetri. De mest populære er modeller med en skrå bund, fordi takket være de diagonale linjer strækker figuren visuelt og ser mere slank ud. Kjoler med en skulder er ikke mindre efterspurgte.
 6. Kjoler med slids foran. Oftest er det lange outfits til gulvet med ret dristige snit fra hoften langs det ene ben.

Populære farver

Den mest fordelagtige model er en sort kjole. Det vil tiltrække opmærksomhed, men samtidig vil det sætte gang i huden og understrege fordelene ved figuren. Med dette outfit får du et elegant og mystisk feminint look.

Lang sort kjole med flæser på brystet til firmaer

Aftenkjoler i hvid, pastel eller lilla ser også flotte ud. En solid grå, bordeaux eller marineblå kjole er også en god mulighed. Samtidig skal du ikke glemme, at i mørke nuancer er evnen til at slanke noteret, og i en lys kjole bliver formerne mere frodige og afrundede.

Til det nye år

Før firmafesten af ​​det nye år er der meget opmærksomhed på valget af et passende outfit. Oftest indebærer en nytårsfest spektakulære og lyse outfits, så pailletter, rhinestones eller gnistre er ofte til stede i deres indretning. Blonder, perler, en usædvanlig halsudskæring, draperi, en peplum, et usædvanligt bælte, en fjerbold - mangfoldigheden af ​​detaljer i outfits til en nytårs firmafest er virkelig enorm.

Mange kvinder lytter til rådet om at vælge farven på outfittet i overensstemmelse med horoskopet, men du vil ikke gå galt, hvis du vælger en snehvid, grå eller beige kjole til en sådan fest. Hvis du vil se spektakulært ud, skal du vælge en nuance af fuchsia eller dyb blå.

Hvilke kjoler til en firmafest passer til en hel?

Når du vælger et outfit til en firmafest, bør piger med kurvede former vælge en model, der kan skjule fejlene i deres figur.

Hvid kjole til firmafest for overvægtige

De mest egnede stilarter er:

 • Højtaljede kjoler
 • Skede kjoler
 • Mellemlange blussede kjoler

Hvis du er kurvet, skal du ikke gå efter et langt firmaoutfit. En bedre mulighed er en model lidt under knæet. Hvad angår farverne, rådes fulde piger til at vælge outfits i mørke farver, for eksempel mørkegrå, kirsebær, sort eller mørkeblå. Piger med kurvede hofter kan bære tofarvede outfits (med en mørkere bund) eller vælge en model med et sort-hvidt print.

Hvad skal man have på med?

Det er nødvendigt at vælge en clutch eller en kuvert håndtaske til en elegant kjole. Mange outfits inkluderer en kombination med et bælte, hvis bredde bestemmes af pigens stil og figur. Fra overtøj til en cocktailkjole kan du vælge en tilpasset jakke og en bolero til en aftenkjole.

tilbehør

Hvis skuldrene i outfittet er åbne, skal du have lange øreringe på, og modellen med en lukket top ser godt ud med en yndefuld kæde og vedhæng. Du kan vælge et armbånd til en kjole med kort ærme, især hvis ærmet er asymmetrisk.

Smykker og tilbehør til en firmakjole

Det er en god idé at bruge en stor diamant eller andre ædelsten. Smykker med perler er også en god mulighed.

Sko

Den bedste sko til en firmafest vil uden tvivl være højhælede sko. De kan være åbne, kile eller stropper. Farven på sko er oftest valgt sort, men muligheden for sko til at matche outfittet eller til at matche bæltet vil også være passende.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus