Stilarter og modeller af kjoler

Stilarter, modeller og typer af kjoler, der skjuler maven

Stilarter, modeller og typer af kjoler, der skjuler maven
Indhold
 1. Hvilken længde skal foretrækkes: lang, midi eller kort?
 2. Hvilken farve ville fungere bedst?
 3. Lidt om stoffer
 4. Hvilken farve korrigerer visuelt figuren?
 5. Slutværdi
 6. Hvilket tilbehør skal man vælge?
 7. Tips: Skjul din mave og sider

En kjole er det bedste tøj til en pige, for kun i det kan du føle dig virkelig attraktiv og ønskværdig. Men desværre nægter mange piger dette outfit på grund af figurfejl. Et af de mest almindelige problemer er en udstående mave. Udseendet af en "mave" er ikke altid pigens skyld. Det kan forekomme ikke kun på grund af underernæring og forsømmelse af sport, men også på grund af fødsel eller sygdom. I et forsøg på at skjule den fremspringende mave, bruger piger normalt to radikale måder: enten tage "kåber" på, der skjuler figuren, eller trukket i stramt tøj i håb om, at det visuelt vil gøre dem slankere.

I denne artikel vil vi fortælle dig om de eksisterende stilarter af moderigtige kjoler, der skjuler maven. Du vil lære, at selv med en ufuldkommen figur, har du råd til smukt og stilfuldt tøj.

Hvilken længde skal foretrækkes: lang, midi eller kort?

Lange kjoler

De strækker visuelt figuren, så de er gode til at skjule maven.

Lang kjole til gulvet i det korrekte snit skjuler ikke-halerne af figuren af ​​overvægtige kvinder

Denne egenskab ved gulvlange kjoler fungerer dog ikke for piger med meget lille statur. "Thumbelina" lange kjole gør den endnu lavere. Derfor, hvis du tilhører petite piger, er det bedre at nægte det.

Mellemlange kjoler

Midikjoler er velegnede til en bred vifte af kropstyper. Dette er den bedste mulighed for dem, der ønsker at maskere den fremspringende mave.

En mellemlang nederdel afslører forførende benene og skjuler på samme tid alle problemområder på kroppen.

Korte kjoler

Dette er det farligste område for piger, der er generte over deres mave. En mini-nederdel, især hvis den passer til hofterne, deler figuren vandret på det sted, hvor denne slet ikke er nødvendig. Vælg løse snit, der ikke fremhæver din mave. En flared nederdel vil også fungere, hvis du har smalle hofter.

For at undgå fejl er det bedre at opgive ultrakorte kjoler helt efter selv at have bestemt den maksimalt tilladte længde en håndflade over knæet.

En kort kjole i den rigtige stil, der skjuler maven (til overvægtige piger)

Hvilken farve ville fungere bedst?

Du skal vælge den farve til kjolen, der passer til dig. Dette er meget vigtigt at huske, da mange piger, der ved, at mørke farver visuelt gør figuren slankere, kører lyse farver i deres garderobe. Klædt i sorte og grå farver, kan du selvfølgelig rette din figur, men konstant at klæde dig i mørke farver, er det let at glemme andre fordele ved dit udseende.

Sort kjole, skjuler maven, til en tyk pige

En frisk teint, en smuk øjenfarve, en usædvanlig hårfarve - alt dette kan understreges med en kjole i den korrekte farve. Derfor bør lyse, rige eller delikate pastelfarver bestemt være i din garderobe.

En kjole med sidepaneler, kontrasterende i farve, indsnævrer visuelt figuren - piger med en mave skal se nærmere på denne stil. Hvis du kan lide kjoler med print, så vælg lodrette mønstre - sådan et mønster "strækker" figuren.

Lang kjole i den rigtige stil og farver, der skjuler den svulmende mave

Lidt om stoffer

Har du en udstående mave, bør du undgå tætsiddende stoffer. Undgå kjoler lavet af fint strik eller elastisk guipure. Disse materialer vil ikke kun fremhæve alle eksisterende folder, men også tilføje nye. Hvis du kan lide gennembrudte stoffer, så vælg modeller af kjoler med guipure-ærmer eller halsudskæring, men lad problemområderne dækkes med tættere materiale.

Grøn kjole til den fyldige, skjuler maven

Du skal også være forsigtig med blanke stoffer, da den skinnende overflade virker større, end den faktisk er. Derfor er det bedre at lægge silke- og satinkjoler til side. Så dit valg er tætte, matte stoffer som bomuld, hør, velour, crepe-chiffon, cambric osv.

Hvilken farve korrigerer visuelt figuren?

Ikke kun længden af ​​kjolen, men også dens farve kan visuelt justere figuren. Hele farvepaletten er opdelt i to dele: den ene inkluderer varme nuancer, og den anden - kolde. Samtidig kan én farve i spektret have både varme og kolde toner. Kolde nuancer har en tendens til visuelt at gøre afstanden til objektet mere, og varme nuancer, tværtimod, reducerer den. Derfor, for at skabe illusionen om et fald i volumen, skal du vælge tøj i et koldt område.

At lære at skelne kolde toner fra varme toner er meget let. Den varmeste farve på farvepaletten er orange, og den koldeste farve er lilla. Tag nu et nærmere kig på farveviften: den del, der er tættere på orange, er varm, og den del, der er tættere på lilla, er kold.

Viftefarve - farvenuancer

Slutværdi

Den indledende funktion af efterbehandling af stoffet er dekorativ. Men i tilfælde af at det er nødvendigt at skjule tilstedeværelsen af ​​maven, tillægges trim mere betydning, da det flytter fokus fra figuren til outfittet. Der er mange typer kjolefinish: draperier, blondeindsatser, broderi, applikationer og frynser - du kan liste det i meget lang tid. For at få finishen til at virke i dine hænder, undgå vandrette linjer og små mønstre. Lodrette dekorative syninger eller broderi, draperi, der flyder fra top til bund - disse er de mest effektive metoder til visuel kropsformning.

Hvilket tilbehør skal man vælge?

Tilbehør er en anden trofast assistent i kampen mod en udstående mave. Ud over efterbehandling er de beregnet til at distrahere opmærksomheden til sig selv. Der er flere muligheder for at bruge tilbehør til at maskere denne fejl:

 • Genstande, der skaber lodrette linjer, såsom lange cravats eller kæder.
 • Iøjnefaldende ting, der skaber accenter på de rigtige steder, for eksempel store brocher eller kunstige blomster (bare under ingen omstændigheder fastgør dem i taljen - det er bedre at vælge en halsudskæring til dette).
 • Brug af forskellige stropper. Brede korsetbælter skal placeres direkte i taljen, og tynde - lidt højere og bæres med løstsiddende kjoler.

Tips: Skjul din mave og sider

 • Korrigerende undertøj - Det er en ting, som damer med en problematisk talje skal have på, om ikke hver dag, så i hvert fald i tilfælde, hvor du skal se bedst ud. Slankende undertøj kan være af forskellige typer - separat top og bund, eller en solid model, der ligner en jumpsuit.
 • Udvikl den korrekte kropsholdning: så snart vi begynder at slappe af, slapper mavemusklerne øjeblikkeligt af, og maven "falder ud". Når du går, så prøv at læne dig op ad rygsøjlen: så trækkes maven automatisk op, og du ser slankere ud.
 • Flyt dit fokus til styrkerne af din figur, og dens fejl bliver mindre mærkbare. Hvad kan du bedst lide ved dig selv? Måske er det et frodigt bryst, eller måske en smuk ryg eller slanke ben. Det, du er stolt af, skal understreges med den rigtige påklædningsstil.
1 kommentar

Jeg har en udstående mave. Jeg plejer at gå efter højtaljede kjoler.

Mode

skønheden

Hus