Stilarter og modeller af kjoler

T-shirt kjole - et valg til fordel for bekvemmelighed og praktisk

T-shirt kjole - et valg til fordel for bekvemmelighed og praktisk
Indhold
  1. Ejendommeligheder
  2. Hvem passer det til?
  3. Strikket
  4. Bryllup
  5. Aften
  6. Længde
  7. Hvad skal man have på med?

Der er ting i en moderne piges garderobe, hvis formål er svært at gætte første gang. Til mænd er vores yndlingsnederdele, nederdele, kjoler, overalls mv. stadig et reelt mysterium. I mellemtiden er alle disse ret mærkelige beklædningsgenstande ved første øjekast utrolig komfortable og praktiske, da de kan erstatte to eller endda tre ting på én gang.

Langstribet tanktopkjole i nautisk stil

I dagens artikel vil vi fokusere på en af ​​de mest populære "hybrider" - en T-shirt kjole. Vi vil fortælle dig om, hvem denne ting er specielt egnet til, om dens varianter, samt hvordan man bærer den, og hvad man skal kombinere med.

Ejendommeligheder

Selvom du aldrig har set en T-shirt-kjole (hvilket er meget tvivlsomt, for om sommeren bærer et stort antal piger dette outfit), kan du nemt forestille dig, hvad det er for noget tøj, baseret på blot ét navn. Tanktop-kjolen er en aflang udgave af en almindelig tanktop.

Midi kjole

En T-shirtkjole er en moderne modifikation af den samme T-shirt, som oprindeligt var et element af undertøj, og derefter migrerede til sportstøj. I dag refererer T-shirtkjolen hovedsageligt til sport, strand eller afslappet stil. Den er ærmeløs, har en figursyet silhuet og et lavt snit.

Hvem passer det til?

T-shirtkjolens snitfunktioner tillader hende ikke at holde dine sande former hemmelige, så denne ting bør kun bæres af dem, der ikke har nogen komplekser om deres egen figur.

T-shirt kjole med blomsterprint

En tank top kjole er normalt lavet af jersey eller andet tyndt elastisk stof. Dette materiale kombineret med en tætsiddende silhuet understreger kroppens konturer og skjuler ikke ufuldkommenheder. Derudover efterlader skjortekjolen skuldre og arme bare.Derfor, hvis du betragter din mave eller overkrop som dit problemområde, er det bedre at nægte dette tøj.

T-shirtkjolen ser mest effektiv ud på slanke piger med en rektangelform eller på ejerne af den mest feminine form - et "timeglas".

Tankkjole til tynde kvinder med en rektangelfigur

Strikket

"T-shirt" er en af ​​pigernes foretrukne kjolemuligheder til den varme årstid. Sommermodeller er som regel lavet af tynd jersey - stof, der er behageligt i varme, elastisk og bærbart. Strikkede T-shirtkjoler er behagelige, men de har en ubehagelig egenskab: Materialet strækker sig ofte og samler sig i folder på de mest problematiske dele af kroppen. Dette skal tages i betragtning, når du vælger et lignende outfit.

Strikkede T-shirtkjoler kan enten være tilbageholdende, monokromatiske eller lyse med interessante prints. Særligt populære er modellerne i den nautiske stil med vandrette striber.

T-shirt kjole i nautisk stil

Bryllup

Den mest usædvanlige type T-shirt-kjole er selvfølgelig et bryllup. Til sådanne tilfælde er yndefulde outfits skabt af ædle materialer, dekoreret med udsøgt indretning. De ser meget lakoniske ud, men samtidig originale. T-shirtkjoler vælges ofte af brude, der planlægger et stiliseret udendørs bryllup, såsom på dækket af et skib eller på en strandcafé.

Aften

For nylig er en T-shirtkjole holdt op med at være udelukkende uformelt tøj til hver dag. Denne ting, lavet i forskellige stilarter, er mere og mere almindelig: fra forretning til aften.

T-shirt aftenkjoler

En aften-T-shirtkjole er som regel et outfit, hvor snittets enkelhed kompenseres af den rigelige indretning. Aftenmodeller er normalt broderet med et stort antal perler, pailletter eller rhinestones. I et elegant design kan en T-shirtkjole have et usædvanligt, ret dybt snit på brystet eller en slids på nederdelen. En ret almindelig variation af dette outfit er en kjole med en flared eller asymmetrisk søm.

Længde

Oprindeligt blev T-shirtkjolen skabt kort - så det ville være praktisk at dyrke sport eller bare aktivt bevæge sig i den. Over tid begyndte sorter af disse kjoler af meget forskellige længder at dukke op.

Kort sort tanktop kjole

Lang

Lange T-shirt kjoler er dukket op i modeverdenen relativt for nylig, så de ser stadig ret usædvanlige ud. Aflange modeller, der når anklerne, er bedst egnede til høje, slanke piger. De passer godt til punkudstyr: tunge støvler, læderjakke osv.

Midi

En mellemlang T-shirtkjole kan laves i forskellige stilarter. Det betragtes som den mest alsidige mulighed for alle, da det er velegnet til piger i forskellige højder.

Mid hvid tankkjole

Hvis du lægger en denimskjorte eller jakke over en sådan kjole, vil det være ganske muligt at optræde i den i skolen. Nogle mennesker bærer sådan et outfit på arbejde, men dette bør stadig ikke gøres - en T-shirtkjole hører til uformelt tøj.

Kort

En kort tank top kjole er normalt en sporty eller beachy mulighed. Den er utrolig behagelig i varmt vejr og giver dig også mulighed for at bevæge dig frit. Beskårne modeller med et usædvanligt, dybt snit på bagsiden findes ofte. Mini-kjoler med plisserede nederdele eller trimmet med flæser ser flirtende og sjove ud.

Hvad skal man have på med?

  • jakke eller skjorte. En plaidskjorte, denimjakke eller en tynd jakke i en sporty stil vil være et godt supplement til en T-shirtkjole. Så baseret på én ting kan du oprette flere forskellige billeder.
  • Leggings eller strømpebukser. Hvis det er køligt udenfor, og du ikke vil opgive din yndlings T-shirtkjole, så prøv at kombinere den med lyse, stramme strømpebukser, leggings, skinny jeans eller leggings (jeggings).

Sko

"T-shirt" er en af ​​de få typer kjoler, der ikke behøver en hæl. Du kan bære denne ting med behagelige hverdagssko - sneakers, sneakers, balletsko og endda strandtøfler.Elskere af ekstravagant udseende vil helt sikkert kunne lide kombinationen af ​​en T-shirtkjole og støvler med tykke såler.

tilbehør

T-shirt kjole er ikke krævende for tilbehør; det vigtigste er at forsøge at undgå for komplicerede og "elegante" ting. Originale smykker (plastik, læder, træ), solbriller, rygsække eller enkle, komfortable tasker, luffer, sjove hatte - alt dette passer godt til dette outfit.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus