Stilarter og modeller af kjoler

Efterårskjoler er de mest spektakulære billeder for en kontroversiel tid på året

Efterårskjoler er de mest spektakulære billeder for en kontroversiel tid på året
Indhold
 1. Længde
 2. Stilarter og modeller
 3. For fuld
 4. Til gravide
 5. Hver dag
 6. Til kontoret
 7. Aften
 8. Bryllup
 9. Print
 10. Farver
 11. Hvad skal man have på

Efteråret kan være alvorligt og trist, legende og useriøst, som en kvinde i en kjole. Og i hvilken slags kjole, må vi finde ud af.

Længde

Lang

For fans af lange kjoler har moderne designere lavet en rigtig gave - de har skabt interessante modeller i et unikt design.

Lang kjole

Kombinationen af ​​maxi-længde med en halsudskæring, broget materiale, lette og blondestoffer ser godt ud.

De nyeste muligheder for lange kjoler kan parres med varme toppe, der holder dig varm på en efterårsdag.

En kort

Korte kjoler ser godt ud i ethvert snit. Silhuetten af ​​ejeren i et lige snit vil se let ud, benene får en understreget slankhed, og kroppens proportioner vil blive præsenteret i den korrekte form.

Til efteråret er det værd at vælge korte gabardinkjoler, hovedsageligt i lyse farver, tæt silkemateriale og uld.

I den korte version ser modeller med en bådformet hals og ærmer i kimono-stil godt ud.

Kort efterårskjole med kimonoærmer

Stilarter og modeller

Sag

Om efteråret kombineres kappekjoler ofte med rullekrave eller endda lette chiffonbluser, hvorpå en sløjfe vil tilføje pikanthed til et strengt billede.

Kig efter høje støvler med en efterårskjole.

Kurvede

Selv om efteråret kan du føle dig som en prinsesse. Frodige kjoler vil hjælpe dig med dette, som bevarer billedets lethed og silhuettens legende. Gem dette outfit til særlige lejligheder.

Frodig efterårskjole

Løstsiddende

Løse silhuetter bruges ikke kun af dovne designere i deres samlinger.

Deres efterårskjoler tiltrækker med deres praktiske og alsidighed og er overraskende i stand til at passe ind i enhver stil.

Tunika kjole

Løs, monteret, hvor du har brug for det, ideelt kombineret med leggings eller stramme strømpebukser - alt dette refererer til kjoler, der er syet som en tunika.

Solkjoler

Med efterårets begyndelse vil jeg virkelig ikke sige farvel til sommerens stilarter af kjoler. Og hvorfor ikke kombinere en kjole med tynde stropper med en beatleskjorte, skjorte eller stram bluse. Varm, smuk og original.

Efterårskjole sundress

Vil du have originalitet? Så vælg høje handsker til sundressen, der vil se godt ud med støvler eller endda høje støvler.

Med ærme

Det er slet ikke nødvendigt, at en kjole med ærmer skal være varm og streng. Moderne designere har lært at lege med sådanne outfits på en interessant måde, hvilket giver dem det mest anderledes humør.

Lunger

Om efteråret falder der ofte varme dage, som gør det muligt at bære en streng kjole lavet af letvægtsstof. Det kan være poplin, satin, bomuld eller satin.

Lys efterårskjole

Selv ærmeløse modeller kan overvejes. Hvis du er bange for at fryse, så smid en jakke i samme tone som kjolen over dine skuldre.

Begræns dig ikke til neutrale farver fra en kold skala, efterårets lyse kjoler i pastelfarver vil se relevante ud selv om efteråret.

Varm

Foranderligt efterår forpligter til at tilføje varme uld- og kashmirkjoler til garderoben. Moderne designere præsenterer et stort antal originale outfits, hvor det vil være svært at fryse og forblive ubemærket i mængden.

Efterårskjole i fløjl

Magere kan være opmærksomme på shaggy modeller. Kryds ikke stramt strik, chunky strik maxi kjoler og aflange sweatere fra din garderobe.

Med pelskant

Alle, uden undtagelse, er glade for kjoler med pelselementer. Uanset om det er lommer, kraver eller manchetter, ser disse outfits royale ud.

Efterårskjole med pels

Med en hals

Til især koldt vejr, når du vil omgive dig med varme, er kjoler med en interessant halsudskæring velegnede.

Lange kjoler lavet som rullekrave med strikket krave skiller sig ud for deres særlige anvendelighed. Men også korte muligheder bør ikke fratages opmærksomhed.

Strikket

Gem strikkede kjoler til særligt kolde efterårsdage. Hvis du vælger den rigtige silhuet, vil tæt strikning med tykke tråde ikke tilføje unødvendigt og ekstremt uønsket volumen til figuren.

Strikket

Hvad kunne være bedre i et køligt efterår end at klæde din krop i en strikkjole. Tykt strik vil se godt ud med mellemlængde i mørke og lyse farver.

For fuld

Overalls, der ikke har nogen form, bør smides ud af deres garderobe af overvægtige damer og erstattes med en kappe-kjole med omslag, modeller med en tulipan-formet nederdel og A-line outfits. Disse fire typer kjoler er værd at tage med ombord og tilføjer med deres hjælp variation til din efterårsgarderobe.

Lyse kjoler og endda skinnende modeller bør ikke ignoreres.

Efterårskjole grå til overvægt

Til gravide

For kvinder i en interessant position er efterårskjoler frelse, som giver komfort, begrænser ikke bevægelse og øger naturlig tiltrækningskraft. Først og fremmest skal du vælge kjoler med en A-line silhuet. Du kan bære leggings under en kort kjole i køligt efterår.

Og selvfølgelig er den høje talje hovedelementet i en gravid kvindes garderobe. Du kan selv vælge en strikket kjole med en strikket struktur, som strækker sig perfekt og på grund af dette kan ledsage din elskerinde selv i de meget sene stadier af graviditeten.

Hver dag

Når du vælger kjoler, der skal bruges til hverdagsbrug, er det nødvendigt at fokusere på enkelhed og bekvemmelighed.

Casual efterårskjole

Lyse farver vil være upassende her, dekorationer hjælper med at placere accenter, som skal bruges omhyggeligt og glem ikke proportionssansen.

Ved hjælp af simple accessories kan du skabe forskellige looks fra én kjole hver gang.

Til kontoret

Efterårskjoler, hvorfra billedet af en forretningskvinde vil blive dannet, har ofte de sædvanlige forkortede ærmer, lige eller let tilpasset snit.

En tynd rem, klassiske farver og ekstremt simple prints – dette bør begrænses til.

Acceptable snitmuligheder til et kontorlook er en skjortekjole, en A-linje, en klassisk A-linje og muligheder med en wrap. Af materialerne fortjener uld, bomuld og strik mere opmærksomhed.

Aften

Om efteråret er der ofte festlige begivenheder, hvor det er vigtigt at se fantastisk ud. Vær ikke bange for at vælge lyse farver og dristige kombinationer dette efterår.

Efterårs aftenkjole

Længden af ​​sådanne kjoler kan bestemmes uafhængigt, kun med fokus på dine præferencer. Der er ingen grund til at tvivle på relevansen af ​​dit outfit - det vigtigste er, at det passer til dig og giver dig komfort.

En efterårskjole med en dyb og skarp halsudskæring, med et bredt bælte i taljen vil se godt ud på kurvede former. På en almindelig figur ser asymmetriske linjer på sømmen uventet smuk ud.

Bryllup

Et bryllup om efteråret ser endnu smukkere ud end nogen anden tid på året. Brudens outfit ser særligt fordelagtigt ud på baggrund af forgyldt natur.

Det vigtigste for bruden er ikke at fryse. For at gøre dette skal du vælge en kjole efter vejret: med lange ærmer, maxi eller midi længde.

Print

Geometriske print er i fare for at blive de mest trendy i år.

Aviselskere bør være opmærksomme på samlinger fra Emilio Pucci og Acne Studios. Listen over populære prints omfatter også abstrakt kunst, blomster- og blomstertemaer.

Farver

hvid

Hvid efterårskjole er født til at glæde, forføre og få enhver forbipasserende til at vende sig.

Hvid efterårskjole

Sort

Kjolen skildrer straks billedet af Coco Chanel i den kvindelige fantasi. Gør det til en regel for dig selv at være altid elegant uanset vejret, lejligheden og humøret. Og hjælpe dig med denne sorte kjole til efteråret.

Rød

Vamp farve, tilføj bordeaux og farven på ædelvin her - vi får et efterårsvalg for unge damer, der foretrækker at bære lyse billeder og fange opmærksomheden fra verden omkring dem.

Rød efterårskjole

Blå

Den blå kjole ser meget usædvanlig ud i efterårets farver. Selvom, hvornår ellers at eksperimentere, hvis ikke i den gyldne tidsalder. Prøv alle nuancer af blåt, indtil du finder dine perfekte farver.

Hvad skal man have på

Efterårslooket kræver passende fodtøj (støvler, stramt snøre, pæne ankelstøvler eller høje støvler). Til en efterårskjole, selvom den bliver skabt på en sommerlig måde, passer netop denne sko og ingen anden særlig godt.

Glem ikke de mest usædvanlige elementer, der ser anderledes ud: peplum, volumetriske elementer, tørklæder, bælter og kraver. Med deres hjælp kan en kjole se helt anderledes ud.

Efterårskjole med peplum

Efteråret kræver eksperimentering, følelsesmæssig rystelse, nye farver og stilarter. Alt dette er gemt i efterårets kjoler.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus