Stilarter og modeller af kjoler

Flynget kjole - legende og romantisk look

Flynget kjole - legende og romantisk look
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Hvem passer det til?
 3. Populære farver
 4. Stoffer
 5. Typer af fjerbolde
 6. Brudekjoler med flæser
 7. Modetrends
 8. Hvad skal man have på med?
 9. Sko
 10. tilbehør

Ved hjælp af en kjole dekoreret med flounces kan enhver pige skabe et romantisk og delikat billede. Flæser forvandler korte sommerkjoler, cocktailkjoler og lange aftenmodeller. Sådan et stykke tøj hjælper med at understrege elegance og femininitet.

Ejendommeligheder

Med flæser får kjolen et interessant og originalt udseende. Samtidig er mulighederne for outfits med flounces meget forskellige.

Kort kjole med stropper med chiffon flæser på nederdelen

Sådanne bølgede snitdetaljer adskiller sig i deres volumen, position, farve og størrelse. Kjoler af denne stil, på grund af tilstedeværelsen af ​​flounces, ser frodige ud. At bruge et stykke som dette på det rigtige sted hjælper med at tilføje volumen.

Hvem passer det til?

Kjoler med flæser i dekorationen er ikke egnet til alle kvinder. Frodige elementer i lårområdet vil tilføje volumen, så sådanne modeller bør kun bæres af slanke skønheder. Omvendt, hvis pigens figur ligner en omvendt trekant, vil flæserne på nederdelen hjælpe med at balancere silhuetten.

Blå kjole med flæser på nederdelen

Også kjoler med flæser på nederdelen anbefales til kvinder med en rektangulær figur, da hofterne i et sådant outfit vil se bredere ud, og udseendet af en tynd talje vises.

Figursyet flæskjole

Modeller, hvis nederdel er trimmet med flæser, er kategorisk kontraindiceret til piger med en figur, der ligner en pære eller æble. En undtagelse kan være en kjole med en lang nederdel, hvor en flæse er syet til sømmen.

Kjole med én flæse forneden

Populære farver

hvid

I snehvide outfits med flounces ser pigen blid og attraktiv ud. Disse kjoler er med til at sætte gang i den gyldne solbrunhed, så de er især efterspurgte om sommeren.

Batiste kjoler, trimmet med vandrette eller lodrette flæser, er kendetegnet ved deres yndefulde tekstur og vintage charme.

Hvid cambric kjole med flæser

Sort

Modeller med flæser i sort kan tjene som et godt grundlag for et aftenlook, hvis de suppleres med udtryksfulde tilbehør. Oftest er disse kjoler med en kort længde. Shuttlecocks i dem kan være placeret på brystet eller på sømmen.

Sorte produkter med en overflod af vandrette flæser langs hele længden ser også attraktive ud.

Sort kort kjole med vandrette flæser

Blå

Modeller med flæser af denne farve ser tilbageholdende og elegante ud. En flæse i sådanne kjoler kan være den eneste, for eksempel på skulderen eller forneden. Marineblå silke korte kjoler ser meget festlige ud.

I bløde blå kjoler af denne stil ser pigen meget blid og romantisk ud.

Blå kjole med flæser på skuldre og bryst

Rød

Sådan et lyst outfit med flounced trim ser spektakulært og iøjnefaldende ud. Han er valgt af selvsikre kvinder, der værdsætter sig selv og elsker opmærksomhed.

I en sådan kjole af enhver længde kan man ikke gå ubemærket hen.

Rød kjole med en lodret flæse

Stoffer

Til lette kjoler med en overflod af flæser er chiffon ideel. Sådant stof flyder perfekt og gør outfittet luftigt. Til modeller af mellemlængde vælges ofte bomuld, silke, cambric.

Elegante kjoler kan kombineres med chiffon, guipure, organza og lignende stoffer.

Asymmetrisk denimkjole med chiffonflæser på den ene skulder

Typer af fjerbolde

På skulderen

Dette snit ser meget originalt ud, så modellen er velegnet til en festlig begivenhed. Fjerboldbredden kan være fra fem centimeter eller mere. Kun slanke piger rådes til at bære sådan en kjolemodel.

På nederdelen

Flæser kan dekorere både lange og korte nederdele. Desuden er de oftest placeret på nederdelen i parallelle rækker. Også almindelige er modeller, hvor fjerboldene er syet asymmetrisk.

Nede i bunden

Outfits afsluttet med draperi langs kanten kan bruges både til en ferie og til en sommertur. Det hele afhænger af produktets stof, farve og indretning.

Kjole med flæser langs bunden af ​​nederdelen

På brystet

En eller flere flæser på halsudskæringen vil hjælpe med at henlede opmærksomheden på brystet og tilføje noget volumen til den. Modeller af outfits med denne finish kommer i forskellige længder og forskellige stilarter.

På den ene skulder

Denne variant af flæsearrangementet gør kjolen til den mest feminine og sofistikerede. Modellen viser sig at være asymmetrisk og ser meget usædvanlig ud. Oftest er sådanne kjoler repræsenteret af produkter i rød, hvid eller blå. Blonder bruges ofte til at dekorere sådanne outfits, hvilket tilføjer romantik til kjolen.

Brudekjoler med flæser

En brudekjole med mange dikkedarer ser blid og majestætisk ud. Brudekjoler med flæser kombinerer forskellige materialer, og flæser kan have forskellige størrelser og forskellige arrangementer.

Brudekjole med en nederdel lavet af flæser med et tog

En nygift i et lignende outfit ligner en blomst. Afhængigt af ønskerne kan bruden vælge en kjole af denne stil i hvid eller elfenben, såvel som i en mere original farve (rød eller sort).

Modetrends

Kjoler trimmet med flæser i forskellige størrelser og former er meget populære nu og findes ofte på catwalks. Designernes samlinger omfatter en række elegante kjoler til bryllupper og andre festligheder samt søde modeller til hverdagsbrug.

De mest almindelige er korte modeller med sarte farver. Sådanne kjoler er efterspurgte blandt unge piger med slanke ben. Kjoler med knælængde flæser kan kaldes mere strenge og tilbageholdende. Sådanne modeller omtales ofte som cocktailkjoler. Flounces i dem kan være placeret på brystet, såvel som på taljen, som en kjole med en peplum.

Lange aftenkjoler med en overflod af flæser tilbydes også af modedesignere i et stort sortiment. I nogle modeller adskiller flæserne sig i deres farve eller form. De er ofte asymmetriske. Alle sådanne kjoler har et dyrt og smart look, så de er hovedsageligt udvalgt til en festlig fest.

Hvad skal man have på med?

Yderligere ting, der matches sammen med fjerbolde, bør ikke forstyrre følelsen af ​​lethed og vægtløshed. Af denne grund er det værd at supplere billedet med gennemsigtige elementer og luftige stoffer. Sommerprodukter med flæser kan bæres med en bredskygget hat eller tørklæde.I køligt vejr kan du tage en blød jakke, læderjakke eller cardigan på over skuldrene.

Sko

Det anbefales at vælge enkle og lakoniske sko til en kjole med flounces, som ikke vil tiltrække for meget opmærksomhed.

Stiletto-sandaler til en kjole med flæser på brystet

Den bedste tilføjelse til denne kjolestil vil være klassiske sko og flade sandaler. Du kan også bære ankelstøvler med snøre og platformstøvler med en lignende kjole.

tilbehør

 • At vælge kostume smykker til denne stil, de overholder minimalisme. For eksempel kan en kjole med flæser på en nederdel suppleres med enkle øreringe, en perlestreng og et tyndt armbånd.
 • Hvis kjolen er sommer, kan du tage et par små armbånd på.
 • Nogle flæsede kjolemodeller ser godt ud med et smalt bælte eller skærp.
 • En enkel taske er valgt til en kjole dekoreret med flæser. Det kan være læder eller tekstil.
 • Store perler, voluminøse tasker og store armbånd med kjoler i denne stil kombineres ikke godt.
3 kommentarer

Forneden med flæse i en kort nederdel er lidt som et år)

Elizabeth 19.02.2016 22:52

Nu ville jeg have en kjole med flæse på skulderen!

Jeg kan rigtig godt lide kjoler med flæser på nederdelen. Det skaber et legende look og tilføjer volumen til lårene, hvilket gør min figur smukkere.

Mode

skønheden

Hus