Stilarter og modeller af kjoler

Skjortekjole - fra brutalt til elegant look

Skjortekjole - fra brutalt til elegant look
Indhold
 1. Hvem er det til?
 2. Lidt historie
 3. Ejendommeligheder
 4. Aften
 5. Hjem
 6. Denim
 7. Monteret
 8. Forretningsstil
 9. Gratis
 10. Safari kjole
 11. Populære farver
 12. Stilfulde prints
 13. Længde
 14. Modetrends
 15. Hvad skal man have på med?
 16. tilbehør
 17. Sko

Den høje popularitet af så alsidige og komfortable outfits som en skjortekjole er blevet fejret i mere end et år. Kjoler af denne stil kan ses i garderoben hos mange fashionistas.

Hvem er det til?

Selvom denne stil af kjoler betragtes som universel, skal nuancerne i din figur tages i betragtning, når du vælger et outfit.

Hvis pigen er tynd, og hendes figur ligner et rektangel, anbefales det at vælge en lige skjortekjole, som er lavet af let stof, har en midi-længde og en lys nuance.

Let safari skjortekjole

Piger med en feminin timeglasfigur kan bære både løse og tætsiddende skjortekjoler af enhver længde. Hvis figuren er uforholdsmæssig (den øvre eller nedre del er komplet), bør du stoppe dit valg på en rummelig kjolemodel uden mønster og uden bælte.

Skjortekjolen er ofte købt og båret af kvinder, der kan lide konservativt og enkelt, men elegant tøj. Dette er en populær stil blandt fans af minimalisme og piger, der ønsker at bære både hyggelige og elegante kjoler.

Khaki kort skjortekjole

Lidt historie

Denne stil af kjoler blev opfundet af den berømte Coco Chanel i det 20. århundrede, da den legendariske designer besluttede at låne en behagelig skjorte fra mænd og tilpasse den til en kvindelig figur.

Udseendet af skjortekjolen i kvinders garderobe gjorde et sprøjt i damemode. Siden da har denne stil været efterspurgt af kvinder, selvom den med jævne mellemrum ændrer sig og tilpasser sig efter tidens tendenser.

Coco Chanel skjortekjole

I 50'erne blev denne kjole modificeret af Christian Dior, der dukkede op i hans nye kollektioner.I 60'erne steg populariteten af ​​denne stil betydeligt både i USSR og i udlandet. Skjortekjoler dukker i stigende grad op på magasinforsider og på catwalks. I 80'erne kom modellen til at lide Yves Saint Laurent, som promoverede safaristilen på det tidspunkt.

Ejendommeligheder

En dress-shirt kaldes en kjole med et overvejende lige snit, hvor der ikke er nogen udtalt talje, men en krave og ærmer er ofte til stede.

For de fleste modeller er kraver præsenteret i en stand-up eller turn-down mulighed. Ærmet kan sættes ind og suppleres med manchetter, men det kan også mangle. Der er normalt en fold langs bagsiden af ​​en skjortekjole, og hvis produktet er lidt tilpasset, er der også folder foran.

Sort Swing Shirt Kjole

Næsten alle skjortekjoler er knappet, ligesom herreskjorter. I dette tilfælde er knapperne placeret åbent eller skjult under bjælken. Til syning af kjoler af denne stil bruges hovedsageligt naturligt stof - linned, uld, jeans, fløjlsbukser, bomuld og andre. De fleste kjoler har en ensfarvet farve, men der er også modeller med ornamenter og broderi på forneden, manchetterne eller kraven.

Aften

En kort silkeskjortekjole er et godt valg til en fest. Højhælede sko og en interessant clutch er matchet til dette.

Silkeskjortekjole

Du kan også skabe et look, der passer til en date eller en fest baseret på en afslappet skjortekjole ved at vælge lyse sko, en håndtaske og et bælte.

Skjortekjole med clutch

Kjolens farve kan også fungere som en accent til en aftensløjfe. For at gøre dette skal du vælge en model med en mættet skygge, tilføje smykker i en kontrastfarve, og et uforglemmeligt udseende er garanteret.

En interessant aftenmulighed ville også være en sort skjortekjole til gulvet. Tag høje hæle på til ham, lav den festlige styling og tag en lille håndtaske. Lad et par knapper være åbne i toppen og bunden.

Lang sort skjortekjole med stiletsandaler

Hjem

Et outfit i denne stil er ideelt som en kjole, der bæres derhjemme. Hjemmeskjortekjole er syet af bløde og behagelige stoffer. De fremhæver femininitet og er meget bedre egnet som dagligt hjemmetøj end badekåber.

Denim

En skjortekjole lavet af denim er meget populær i disse dage for sin vellykkede silhuet og praktiske brug. Modeller lavet af tynde jeans er kendetegnet ved en løs pasform og medium længde. I sådanne kjoler draperer materialet perfekt og understreger figuren.

Denim skjortekjole

Outfittet er både behageligt og stilfuldt. Den suppleres af et bælte, en omfangsrig lædertaske, stort tilbehør og fladsålede sko.

En denimskjortekjole er en god base for din hverdagsgarderobe. Ved at vælge forskellige tilbehør til det, kan du skabe den ønskede stil (for eksempel urban eller etnisk) for at få praktiske og originale buer til hver dag.

Denim skjortekjole med skuldertaske i kombination med hat og hjemmesko i rød

Denimmodeller, som kan kaldes strenge klassikere, er ikke mindre attraktive. De er kendetegnet ved en nedslået krave, en gennemgående rem og tilstedeværelsen af ​​lommer. For at skabe et retro-look kan du vælge en indigo-skygge med broderi, der supplerer en sådan kjole med platformsko, en blød taske og store briller.

Monteret

Disse skjortekjolemodeller er kendetegnet ved fremhævede snitdetaljer, takket være hvilke deres brug hjælper med at demonstrere fordelene ved en slank figur.

Tilpassede skjortekjoler har pile, på grund af hvilke produkterne passer nøjagtigt i taljen. Oftest er disse modeller knælange.

Forretningsstil

Da skjortekjolen har en karakteristisk krave, er dette outfit ret passende som businesskjole. Især hvis du vælger et produkt i en diskret farve og uden yderligere efterbehandling. En business skjortekjole er overvejende af medium længde, såvel som en lukket top. Den er kombineret med en lædertaske og et stilfuldt læderbælte.

Gratis

Skjortekjolen kan være bred, visuelt flere størrelser større end pigen bærer.

Oversized satin skjortekjole

Disse flydende kjoler er meget populære, da de ser feminine ud og på ingen måde minder om skjorter til mænd. De er syet af chiffon, denim, cambric, fint uld og andre stoffer.

Safari kjole

Dette er navnet på en af ​​​​varianterne af skjortekjole, hvis karakteristiske træk er overfloden af ​​lommer og fastgørelsesanordninger. I en sådan kjole kan lommer være placeret både på toppen og på nederdelen.

Safari skjortekjole

De fleste safari-kjolemodeller har også en fold-over krave, bælte og korte ærmer. Normalt bruges tykt stof til syning af sådanne kjoler. Safarikjolen foran lukkes med knapper eller lynlåse i hele længden.

Populære farver

hvid

Hvide skjortekjoler er blandt de mest almindelige. Sådanne modeller købes til hverdags sommergarderobe, især hvis de er lavet af chiffon, cambric eller silke. I en sådan kjole kan du perfekt skygge solbrændt hud samt understrege figurens slankhed.

Den bedste farve til tilbehør til en hvid skjortekjole vil være beige, sort eller brun.

Lang hvid skjortekjole

Sort

I en sort skjortekjole med V-hals kan du understrege figurens slankhed. Sorte modeller kan også bruges som base til aftentøj. I dette tilfælde er de suppleret med lyse tilbehør.

Blå

Skjortekjoler af denne farve er oftest repræsenteret af denimmodeller, selvom der også er produkter fra bomuld, chiffon, linned og andre stoffer.

Blå skjortekjole

Nuancen af ​​disse kjoler kan være meget forskellig - fra sart blå til mørk indigo. Blå kjoler i denne stil med stribet, ternet eller prikket print er meget populære.

Sort og hvid

Skjortekjoler i sort med hvid trim hjælper med at fremhæve figurens plusser og skjule mulige fejl. Det kan være en sort kjole, hvor manchetter og stolpe er fremhævet med hvidt.

Sorte modeller med prikker, små og store tern samt små blomstermønstre eller striber tiltrækker opmærksomhed.

Stilfulde prints

Sammen med de meget populære monokrome skjortekjolemodeller køber mange modekvinder et outfit med print.

Printet skjortekjole

Farverne på disse kjoler er meget forskellige. Du kan se skjortekjoler med striber, prikker, blomster, tern. Når du vælger et produkt med et tryk, er det vigtigt at tage højde for nuancerne i figuren. For eksempel anbefales en skjortekjole i et stort bur eller vandret strimmel ikke til ejere af kurvede former.

Længde

Længe til gulvet

Denne skjortekjolemodel er et feminint og ret interessant outfit.

Lang polkaprikket skjortekjole

Spænderne på en sådan kjole kan gå i hele længden, men der er også produkter, der kun har knapper op til taljen, og i bunden forbliver nederdelen solid. En sådan kjole vil nemt skjule fyldige ben.

Midi

Modeller med en sådan længde er efterspurgte blandt både unge damer og ældre kvinder. Denne kjole kan bruges sammen med en jakke eller jakke. Ærmet på en midi-skjortekjole er både kort og langt.

Kjole skjorte midi længde

Den øverste del af outfittet kan, hvis det ønskes, knappes tæt, eller du kan lade et par knapper stå uknappet.

En kort

En mini skjortekjole bæres hovedsageligt om sommeren, iført den med flade sandaler eller høje hæle.

Kort skjortekjole med print

Et lille antal tilbehør er nok til en sådan kjole, eller generelt kan du gøre det med bare en taske. En bred kort skjortekjole suppleres normalt med et bælte.

Modetrends

I dag er en skjortekjole til stede i mange moderne stilarter - fra business til militær og romantisk. Sådant tøj er uundværligt i en sommergarderobe, så du kan skabe et ikke-trivielt hverdagslook.

Den moderne trend er kombinationen af ​​frihed og elegance - og det er det, der præsenteres i skjortekjolen.

Kaki Casual skjortekjole

Populære modeller med store lommer på hofter og bryst, hvor taljelinjen er understreget af et bredt læderbælte eller en tynd rem.Denim skjortekjoler er i høj efterspørgsel, som i moderne samlinger præsenteres af romantiske modeller med et frit snit og strenge produkter med en vintage silhuet.

Hvad skal man have på med?

 • En skjortekjole suppleres ofte med et bælte, hvilket gør looket mere feminint.
 • Kjoler af denne stil bæres alene, men ret ofte bærer de leggings, leggings eller jeans med dem.
 • Du kan vælge et lyst chiffon- eller silketørklæde til en klassisk skjortekjole.
 • Outfittet kan suppleres med en kort pelsvest, en rummelig taske og store solbriller.

tilbehør

Elegant tilbehør, for eksempel et vedhæng på en tynd kæde, en lille taske med en tynd rem eller tynde øreringe, vil være et godt valg til en skjortekjole.

Tilbehør til skjortekjole

For et vintage-look bruger de tværtimod store smykker - perler, øreringe, et armbånd. Brunfarvet tilbehør lavet af træ eller læder er ideelt til en hvid skjortekjole.

Sko

Højhælede sko er gode til en skjortekjole. Afhængigt af modellen kan det være sandaler eller sko.

Skjortekjole med sko

Denne stil passer også godt til sandaler og ballerinaer. Vælg sko med tykke hæle eller platform til en lang model af en sådan kjole. Brug platformankelstøvler eller en stabil hæl med din skjortekjole for et retro-look.

1 kommentar

Lange skjortekjoler er på en eller anden måde særligt romantiske.

Mode

skønheden

Hus