Stilarter og modeller af kjoler

Bucket dress - til ekstravagante kvinder

Bucket dress - til ekstravagante kvinder
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Typer af stilarter
 3. Hvem er det til?
 4. Hvad skal man have på med?
 5. Sko
 6. tilbehør

På trods af at bukser og jakkesæt længe og solidt har sat sig fast i vores garderober, er kjolen stadig det mest feminine element i tøjet. Kun i en kjole kan en pige føle sig som en virkelig yndefuld og skrøbelig skabning. Men klassiske fluffy eller tætsiddende kjoler keder sig hurtigt, så designere er altid på udkig efter nye moderigtige løsninger.

Lyseblå linned taske kjole

I løbet af det sidste århundrede er mange originale stilarter af kjoler dukket op til en række forskellige lejligheder. Denne artikel er dedikeret til en af ​​de mest ekstravagante modeller - en dress-taske. Vi fortæller dig om, hvad det er, hvem der passer til det, og hvordan du bærer det korrekt.

Ejendommeligheder

Dress-tasken har et ekstremt enkelt snit: det er en løs kappe, fri for linjer i brystet, taljen og hofterne. Det skjuler helt figuren fra skuldrene til knæene eller endda under.

Sort V-hals bøttekjole

Mens sådan en fed udskæring betragtes som en nylig opfindelse, dukkede dens prototype op for omkring 300 år siden. På det tidspunkt begyndte kvinder at tro, at outfits ikke kun skulle være smukke, men også komfortable, så de kunne bevæge sig komfortabelt. Det var dengang, kjoler fremstod vagt som moderne "tasker" - med en klassisk stram overdel og lange ærmer, men med en meget fluffy og løs nederdel.

Ret hurtigt var moden til rummelige outfits glemt, og næste gang dukkede en sækkekjole op på modescenen efter Første Verdenskrig, hvor enkelt og beskedent tøj begyndte at blive foretrukket. Men den reelle popularitet kom til denne model først i midten af ​​det sidste århundrede, da den begyndte at dukke op i samlingerne af berømte couturiers.

Taskekjole 1950 - Givenchy

I dag er en sækkjole en mulighed for fritidstøj for piger, der fører en dynamisk livsstil.I sin moderne inkarnation kan en sådan kjole suppleres med forskellige detaljer: lommer, ærmer eller en krave.

Typer af stilarter

Lige skåret taske kjole. Dette er en klassisk version af denne model. Under en sådan kjole er alle figurens kurver og buler skjult, så mange piger, for at skabe et mere feminint billede, opsnapper outfittet i taljen med et bælte eller en rem.

Lige skåret taske kjole

Cropped taske kjole. Dette er sommerversionen af ​​denne stil. I en rummelig kjole med nederdel på midten af ​​låret vil du være komfortabel selv på den varmeste dag. Modeller til sommer sys normalt af tynde, naturlige stoffer af lyse farver - chiffon, chintz, linned osv.

Kort taske kjole

Taskekjole med lommer. Dette er ikke kun et behageligt outfit til hver dag, men en god mulighed for kontoret. Store lappede lommer vil tilføje lidt fortræd til en stram og lakonisk forretningskjole. Lommer er ofte lavet af materiale, der har en kontrastfarve eller tekstur.

Bøtekjole med lommer

Bucket kjole med lynlås lukning. En anden variant af dette outfit. En lynlås på tøj kan ikke kun være et funktionelt, men også et dekorativt element. Kjoler med en lang fastgørelse på bagsiden ser særligt imponerende ud: den lodrette linje strækker visuelt og indsnævrer figuren.

Bøtekjole med lynlås bagpå

Slå om taske kjole. Det er en krydsning mellem en kjole og en kappe uden bælte. Det ser meget usædvanligt ud, men ikke alle piger vil vove at bære det, da det visuelt kan deformere figurens proportioner. Ganske ofte har disse kjoler brede ærmer.

Slå om taske kjole

Hvem er det til?

Dress-tasken er et meget specifikt outfit, og det passer desværre ikke til alle. Det antages, at kun høje, slanke piger har råd til en kjole af denne stil, da den rektangulære form gør figuren kortere og mere voluminøs.

Faktisk kan en taske kjole bæres med enhver højde, du skal bare vælge den rigtige længde:

 • Aflange modeller, der dækker knæene, er velegnede til langbenede unge damer - minus et par centimeters højde betyder ikke noget for dem.
 • Miniature damer bør være opmærksomme på kjoler-tasker med en nederdel over knæet. Modeller til den kolde årstid kan bæres med stramme tights eller leggings - så du vil ikke ofre hverken skønhed eller din egen komfort.
 • For slanke piger vil en dress-taske ikke skade, men vil kun skabe de ønskede volumener på de rigtige steder.
 • Puffies i sådan en kjole vil også føle sig selvsikker, da det kan skjule problemområder. Er du kort og fyldig, skal en sækkekjole håndteres med stor omhu. Undgå modeller med påsyede lommer, korte ærmer, gardiner og vandrette mønstre. Derudover skal du sørge for at bære hæle med sådan et outfit.

Hvad skal man have på med?

På trods af det faktum, at taskekjolen ved første øjekast virker ret ekstravagant, er det et virkelig multifunktionelt tøj, på grundlag af hvilket du kan danne flere billeder i forskellige stilarter.

Jeans til en lang taske kjole
 • At skabe et billede med stil grunge - en blanding af punk-outfits og arbejdsuniformer - en taskekjole skal kombineres med kraftige snørestøvler og en læderjakke, der ligner en læderjakke. Dekorationer med metalpigge og trendy ripped tights vil komplementere outfittet.
 • Stil afslappet indebærer enkelhed, bekvemmelighed og på samme tid elegance. En bred ternet frakke med korte ærmer, lange handsker, høje støvler - sammen med en kjoletaske danner alt dette et harmonisk ensemble, passende i enhver situation.
 • Tøj til sport eller aktivt tidsfordriv behøver ikke at være et jakkesæt af bukser, T-shirts og sweatshirts. Kjolen kan også være et element sport tøj, især hvis det er en behagelig og rummelig taske-kjole. Tag den på sammen med leggings og sneakers, fuldend dit look med en sportskasket - og gå til aktiv hvile!
 • For at gøre en kjoletaske til grundlaget for en arbejdsgarderobe, skal du kombinere den med klassiske elementer. forretningsstil... Bind et korsetbælte rundt om kjolen for at forme din talje. Tag en tilspidset jakke på med afskårne ærmer og komplimentér dit outfit med klassiske pumps.

Sko

At vælge de rigtige sko til en taskekjole er slet ikke en svær opgave. Valget af et par afhænger af vejret uden for vinduet og af det billede, du har tænkt dig at skabe.

Hvis du leder efter et outfit til køligt vejr, er støvler den bedste mulighed. De, der praler af en høj statur, kan trygt bære flade støvler med en høj støvle. Tommelise piger er mere velegnede til sko med hæle.

Bøtekjole med støvler

Til lavsæsonen er snørestøvler perfekte - høj, platform eller klassisk letvægts oxford.

I den varme årstid vil balletlejligheder, sneakers og mokkasiner se godt ud med en taskekjole.

Gå til fejringen, ledsage looket med sko eller hælede sandaler. Dresstasken passer godt til sandaler med stropper, der bindes ved anklen.

tilbehør

 • Håndtaske. Store tasker bør ikke bruges sammen med en sækkekjole, da den er ret omfangsrig i sig selv. Se nærmere på de tasker, du skal have i hænderne: clutches, kuverter mv. Også en lille pung-pung på en lang kæde er velegnet til et sådant outfit.
 • Halstørklæde. Et varmt chunky striktørklæde eller et elegant halstørklæde (afhængigt af sæsonen) vil passe godt sammen med en sækkjole. I det første tilfælde vil denne detalje hjælpe med at balancere et for voluminøst nederdel, og i det andet vil det henlede opmærksomheden på udskæringen på brystet.
 • Perler. Lange perler i en eller flere rækker vil være den bedst egnede dekoration til en kjoletaske. Den lodrette retning af linjerne vil strække silhuetten. I dette tilfælde kan længden af ​​perlerne være absolut enhver - det vigtigste er, at de er kortere end selve kjolen.
 • Leggings og knæhøjde. Disse garderobedetaljer holder ikke kun dine ben varme, men hjælper også med at skabe et sjovt, flirtende look. Den drilske kjoletaske går godt sammen med lyst tilbehør. Du kan bruge dem på strømpebukser eller direkte på dine bare ben. Leggings og knæhøjdebukser vil gå godt sammen med sneakers eller sko.
ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus