Stilarter og modeller af kjoler

Sundress kjoler: aktuelle trends

Sundress kjoler: aktuelle trends
Indhold
  1. Hvem passer det til?
  2. Stilarter
  3. Stoffer
  4. Populære farver
  5. Valgmuligheder for overvægtige kvinder
  6. Hvad skal man have på med?
  7. Valg

Sundressen er det mest genkendelige element i den russiske nationaldragt. Kvinder og piger bar dette tøj længe før os, og nu, efter så mange år, er solkjolen stadig en af ​​vores yndlingsting i vores garderobe. De karakteristiske træk ved den russiske sundress var brede stropper og en rummelig nederdel til gulvet. Overdelen kunne være enten stram eller løs – men altid lukket.

Russisk folkedragt-solkjole

Moderne sundresses har ændret sig betydeligt og har allerede lidt lighed med dem, som vores forfædre bærer. Nederdelen kan nu have en hvilken som helst længde, og stropperne kan være tynde eller helt fraværende. En anden væsentlig forskel er dette: Hvis en sundress tidligere udelukkende blev båret under en skjorte, bæres den nu hovedsageligt på en nøgen krop.

Hvem passer det til?

En sundress er en universel ting, der vil give bløde, feminine former til enhver figur. Hvis du bemærker nogle ufuldkommenheder i din krop, vil det være nemt at rette dem med den rigtige kjole-sundress.

Kjole-solkjole til slank

For slanke piger med en drengeagtig figur vil en solkjole med en løs nederdel og flæser på overdelen tilføje volumen til brystet og hofterne. Højtaljede solkjoler er velegnede til både slanke og fyldige unge damer.

Ejere af en udtalt taljelinje, frodig bryst og hofter bør være opmærksomme på monterede modeller. Piger med en pæreformet figur skal vælge solkjoler med en voluminøs top (for eksempel med vingeærmer eller flæser på overdelen).

Stilarter

I Rusland bar de kun lange solkjoler, fordi det indtil sidste århundrede blev betragtet som uanstændigt at vise ben. På moderne måde kompenseres den maksimale lukkede bund af den åbne top.Maxi solkjoler har som regel en top, der helt afslører skuldrene.

Lang solkjole med åben top

V korte solkjoler mange piger foretrækker at klæde sig på, så snart varme dage kommer. I lette kjoler, der afslører det meste af kroppen, er den utrolig behagelig i varmen: De hæmmer ikke bevægelsen og giver dig mulighed for at få en smuk solbrun farve.

Skjorte skåret sundress lidt minder om den lyse sommerkjole, vi er vant til. Det er mere en forretningsstil, og mange mennesker bærer det på arbejde. Denne stil er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​ærmer og en krave. Ofte har en sådan sundress en tilpasset silhuet, så den bæres med et bælte.

Skjorte kjole-solkjole

Solkjole med omslag Er en arv fra 60'er mode. I dag anbefaler stylister sådanne modeller til fyldige piger, da de perfekt maskerer den fremspringende mave og understreger de frodige bryster. Derfor bliver solkjoler ofte købt af vordende mødre.

Stoffer

Solkjoler er først og fremmest sommertøj, så de er oftest lavet af tynde, naturlige stoffer. Bomuld, hør, viskose, calico, chiffon - i tøj lavet af sådanne materialer vil du føle dig godt tilpas selv på den varmeste dag. Traditionelt er stoffer af lyse farver valgt til sundresses. Modeller med blomster- og etniske ornamenter er især populære.

Sundresses er dog ikke kun sommer, men også designet til den kolde årstid. I dette tilfælde er de syet af tættere og varmere stoffer, der indeholder uld eller syntetiske fibre.

Uld kjole-sundress i stor grøn og sort ternet

Linned

Linnedtøj, som er forsvundet fra vores garderober i lang tid, vender nu aktivt tilbage til deres positioner. Efter at have vænnet os til syntetiske stoffer, glemte vi, hvor behagelig vores krop er i ting lavet af naturlige materialer. Sundresses i hør er tilbage på mode takket være øko-stil, en populær designtrend baseret på brug af naturlige materialer.

Denim

Denimtøj er en integreret del af casul-stilen. Jeans, denimjakker, overalls og kjoler gør vores liv meget mere behageligt. Denim sundresses er gode, fordi de ikke kun kan bæres om sommeren, men også i den kolde årstid - i kombination med en skjorte eller rullekrave. Letvægts sundresses lavet af tynd denim ser meget sød og romantisk ud.

Strikket

Ved hjælp af et par nøgler garn, et par strikkepinde eller en hæklenål kan du skabe ekstraordinært smukke, helt unikke outfits. En af de mest velegnede strikkekjolemønstre er en solkjole. Den er strikket ganske enkelt, og desuden ser en miniature sundress vævet af lyse tråde meget imponerende ud.

Populære farver

Til sommeren vælger piger kjoler af for det meste lyse farver. Faktisk, i løbet af den lange efterår-vinter sæson, er vi så trætte af strenge mørke nuancer! Når huden bliver lidt solbrun, så sørg for at have lyse solkjoler på, der sætter gang i solbrun - hvid, citron, bleg lilla. Men kjoler af rige nuancer - gul, crimson, turkis, smaragd - ser ikke mindre smuk ud på mørk hud.

Sundresses behøver ikke at være monokromatiske: Du er velkommen til at vælge modeller med et lyst print, for eksempel dyre- eller abstrakte geometriske mønstre. Populær i dag, den såkaldte "gradient" farve: når en farve glat passerer ind i en anden.

Valgmuligheder for overvægtige kvinder

Som vi skrev ovenfor, er en sundress-kjole fantastisk til piger med kurvede former. Takket være det frie snit maskerer det perfekt alle problemområder med fokus på figurens fordele. Hvis du har massive skuldre, så prøv ikke at bære kjoler med hævede ærmer - "vinger" og "lommelygter". Hvis du har en mave, vil solkjoler med høj talje eller med vikle se bedst ud. Plumpe ben er perfekt skjult af en rummelig nederdel til gulvet.

Ikke kun kjole-solkjolens stil, men også dens farver hjælper med at visuelt korrigere figuren. Når du vælger en model med et mønster, skal du undgå for små mønstre og vandrette striber.

Plaid kjole-solkjole til overvægtige kvinder

Hvad skal man have på med?

tøj

En sundress, afhængig af dens model, passer godt til forskellige ting. Sommersolkjoler kan bæres med en denimjakke eller -skjorte såvel som med en gennembrudt bolero eller en tynd jakke. Office sundresses bæres med en skjorte, bluse eller rullekrave. Denim-solkjoler i 90'er-stil med skulderstropper kan bæres over en T-shirt.

Sko

Forskellige sko er velegnede til en sundress - moderne piger bærer den selv med sneakers. En mere traditionel mulighed er sandaler eller sandaler. Træsko og skifer er også velegnede (sidstnævnte anbefales stadig kun at bære på stranden). I den kølige sæson kan en sundress bæres med kontorsko, sko eller støvler.

tilbehør

Kjolen er meget feminin og lidt useriøs, så den har brug for passende tilbehør. Små, lyse håndtasker eller rummelige flettede tasker vil passe til denne romantiske kjole. Det går godt med stråhatte og originale pandebånd. Træ- eller plastiktrindelte perler og armbånd vil være meget passende, såvel som store øreringe.

Valg

  • Giv præference til sundresses lavet af naturlige stoffer. De ser meget bedre ud end kunstige og giver dig desuden mulighed for ikke at opleve ubehag i varmen.
  • Vælg en kjole-solkjole, baseret på typen af ​​din figur. Alle fejl skal være skjult eller godt forklædt, og alle fordele skal understreges.
  • Vær opmærksom ikke kun på kjolens stil, men også på farveydelsen. En simpel solkjole af en usædvanlig farve, der positivt sætter dit udseende i gang, vil se meget bedre ud end den mest elegante kjole i en uheldig farve.
ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus