Stilarter og modeller af kjoler

Kjole med lav talje - en revolution inden for kvindemode

Kjole med lav talje - en revolution inden for kvindemode
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Hvem passer det til?
 3. Sorter
 4. Med en fluffy nederdel
 5. Længde
 6. Brudekjoler
 7. Aften muligheder
 8. Passer den komplet?
 9. Udvælgelsestips
 10. Hvad skal man have på med?
 11. tilbehør
 12. Sko

Ejendommeligheder

Moderne lavtaljede kjoler er hilsner fra 1920'erne. Det var på det tidspunkt, at en reel revolution fandt sted i kvindemodens historie. I kampen for ligestilling med mænd begyndte kvinder at opgive lange, bløde nederdele og begyndte at lede efter nye løsninger for sig selv. Lavtaljede kjoler dukkede op i modsætning til empire- og korsetkjoler, der understregede feminine former. Den forskudte talje gør silhuetten fladere og mere rektangulær. Således gjorde kjolerne figuren lidt drenget. Derudover var det praktisk at bevæge sig, danse og dyrke sport i dem.

20'er drop waist kjole

Hvem passer det til?

Lavtaljede kjoler dukkede op under Første Verdenskrig. Så holdt idealet om kvindelig skønhed op med at være luftige, skrøbelige skabninger, og mænds øjne vendte sig mod stærke, atletiske piger, der kunne klare hårdt arbejde. Dette blev afspejlet i stilarter af kvinders tøj. Lavtaljede kjoler er mest velegnede til piger med en sporty figur: høj og bredskuldret.

Hvis du er af typen "rektangel" eller "omvendt trekant", kan du roligt have sådan en kjole på. Piger med brede hofter, såvel som dem af kort statur, bør undgå kjoler med forskudte taljelinjer.

Sorter

Den model der er størst efterspørgsel på er skede kjole med lav talje. Den er for længst blevet en rigtig klassiker, og næsten alle piger elsker den. Enkel, elegant, den ser godt ud på enhver kropsform og passer til en række forskellige lejligheder.

Midi lavtaljet Gingham-kjole

Sække-linie. Dette er den påklædningsstil, der er forbundet med jazztiden.Det symboliserer afvisningen af ​​ubehagelige korsetter og stramme kjoler. "Sack-lini" er en løs kjole med spaghettistropper, med et stort snit i ryggen og en cropped nederdel, der starter næsten fra hofterne.

Charleston kjole. TAuger kom til os fra 20'erne af forrige århundrede. Dette er en kort kjole med lige snit, dekoreret med rig, flerlags indretning, frynser, pailletter, fjer, pailletter osv.

Med en fluffy nederdel

En lav talje kombineret med en fluffy nederdel er en meget populær stil til aftenkjoler.

Lavtstående kjole med hævet asymmetrisk nederdel

Hvis kjolen er lang, vil den blive kaldt silhuet eller A-formet. Disse kjoler passer godt til næsten enhver figur. Buttede piger vælger ofte denne særlige mulighed. Forudsat at kjolen har et stramt korset, tilpasser den figuren perfekt. Korte kjoler med lav talje og en hel nederdel er ikke egnet til alle. Kun med smalle hofter og slanke ben vil du se perfekt ud i sådan et outfit.

Længde

Traditionelt var en lavtaljet kjole ikke lang, som den så ud i det øjeblik, hvor kvinder endelig besluttede at opgive gulvlange kjoler. Men i dag kan du se sådanne kjoler af meget forskellige længder.

Midi-længde kjole med lav talje

Lang

En lang kjole med lav talje kan enten være en sofistikeret aftenkjole eller let gåtøj. Klassiske silhuetkjoler, som ofte vælges af brude, hører til den første kategori. Sådan et outfit er en god udvej for vordende mødre, der ønsker at skjule den nye mave. Den løse nederdel, samlet i smukke folder, gør billedet feminint og romantisk.

Midi

Midi er den klassiske længde for en lavtaljet kjole - trods alt, for et århundrede siden, tillod kvinder sig stadig ikke at blotte deres ben i høj grad.

Midtalje kjole

En mellemlang kjole er en alsidig mulighed, der passer til både en arbejdsdag og en festlig aften. For modeller i afslappet stil er taljen normalt kun sænket med et par centimeter. Denne pasform er mest optimal til nederdele med forskellige snit - smalle, udstrakte eller plisserede.

En kort

Kjoler med lav talje og miniskørt er en ret populær cocktailmulighed. Hvis dette outfit virkelig passer til dig, så vil du se meget fordelagtigt ud på baggrund af traditionelle bodycon-kjoler.

Lavtstående kort kjole med asymmetrisk nederdel

En kort kjole med lav talje kan også være en mulighed for afslappet eller sportstøj. Den løse pasform giver dig mulighed for at bevæge dig aktivt, så i sådan en kjole kan du komfortabelt rulle rulleskøjter, spille tennis mv.

Brudekjoler

Hver dag beslutter flere og flere brude sig til fordel for lavtaljede kjoler. I de sidste par år har denne stil forblevet en reel trend inden for brudemode.

Lavtaljet Bustier brudekjole

Som regel har en brudekjole med lav talje to obligatoriske elementer: en bodice eller korset og en lang, fluffy nederdel. Tilsammen skaber dette en utrolig smuk silhuet. Sådanne kjoler demonstrerer skønheden i brudens nakke og skuldre, understreger brystet og taljen og maskerer også alle problemområder. Højtaljede brudekjoler er så sofistikerede, at stylister råder brude til at klare sig med et minimum af smykker og vælge en meget enkel frisure.

Aften muligheder

Den største kærlighed blandt fashionistas bruges af to typer lavtaljede aftenkjoler. Den første er modellerne i jazz-stil, der er blevet populære takket være Gucci-modehuset.

Gucci Jazz kjole med lav talje

Man kan sagtens forestille sig, hvordan de ser ud, når man husker filmen "The Great Gatsby". Små kjoler, lige eller let tilpassede, med luksuriøs indretning. Broderi, blonder, perler, rhinestones - der kan ikke være for mange dekorationer. Den anden sort er kjoler med lav talje og en lang lige nederdel, som blev skabt af modehuset Chanel. De er også lavet af tynde, flyvende stoffer og har en enkel, men dyr indretning.

Passer den komplet?

Kjoler med lav talje er gode til overvægtige, fordi denne stil giver dig mulighed for visuelt at justere figuren.

Kjole med lav talje til den fyldige

Hvis du har en mave, så er kjoler i strækstof med taljen ikke noget for dig. Men modeller med sænket talje giver den øverste del af figuren en rektangulær form og skjuler derved alle de udragende dele. Frodige lår kan ikke skjules med denne kjole, men korrigerende undertøj løser problemet. Men fyldige arme og skuldre kan afbalanceres med en ret fluffy nederdel. For piger med luksuriøse former er det bedre at vælge modeller med en nederdel, der ikke er højere end knæet. Og glem ikke hælene - dette vil få dig til at se meget slankere ud.

Udvælgelsestips

 • Detaljerne i kjolen kan positivt understrege dine fordele, eller omvendt, ødelægge alt. Hvis du har luksuriøse bryster, skal du være opmærksom på modeller med en smuk, usædvanlig halsudskæring. Den fejlfri hud på nakke og skuldre er en god grund til at købe en kjole med stropløs åben overdel. Yndefulde hænder fremhæves af korte, hævede ærmer.
 • Du skal være meget forsigtig med længden af ​​en lavtaljet kjole, især hvis du ikke kan prale af at være høj. Høje piger kan vælge modeller af enhver længde for sig selv, men for unge miniature damer er det bedre at blive på kjoler med en nederdel til gulvet.

Hvad skal man have på med?

Valget af et akkompagnement til en lavtaljet kjole afhænger direkte af selve kjolen. Hvis dette er en klassisk aftenkjole, så skal der ikke noget til det undtagen sko, en håndtaske og smykker. Kjoler i 1920'er-stil kan suppleres med tilbehør fra dengang - bittesmå hatte, pandebånd, boaer eller en pung med perlekæder. Et afslappet outfit kan kombineres med næsten alt. Denne kjole vil se godt ud med en regnfrakke, denimjakke eller læderjakke. Sporty korte kjoler kan bruges sammen med skinny jeans eller leggings.

tilbehør

For de fleste af os er kjoler med lav talje forbundet med mode i begyndelsen af ​​forrige århundrede. For at skabe et harmonisk billede af smykker til en sådan kjole, skal du vælge de passende.

Dekorationer til en kjole med lav talje

Aftenkjoler til kvinder i de dage legemliggjorde begrebet glamour - der var så meget luksus og pragt i dem. En kjole til særlige lejligheder skal ledsages af udsøgte smykker eller kostumesmykker i retrostil: lange perler bundet i en knude, funklende vedhængsøreringe, armbånd og ringe med store sten. Bare tag ikke alt på én gang – et par smykker vil være nok.

Sko

Den forskudte talje gør dig visuelt lavere, og dine ben er lidt kortere. Derfor er hovedopgaven, når du vælger sko, at vælge den, der vil udjævne denne effekt. Det betyder, at du bliver nødt til at opgive sko med flade såler, samt høje støvler og støvler, som desuden vil "skære" benet vandret.

Sko til en kjole med lav talje

Den bedste mulighed er højhælede sko eller sandaler. Sko i beige og stramme farver vil være et fremragende valg, da de for det første passer til næsten ethvert outfit, og for det andet vil de visuelt forlænge dine ben.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus