Stilarter og modeller af kjoler

Badekjoler - hvad er deres højdepunkt?

Badekjoler - hvad er deres højdepunkt?
Indhold
 1. Funktioner af badetøj-kjoler
 2. Hvem passer det til?
 3. Stoffer
 4. Visninger
 5. Populære farver
 6. Hvordan vælger man en plus size badekjole?
 7. Udvælgelsestips

Det ser ud til, at en badekjole længe har været et levn fra fortiden. Badedragter båret af kvinder for halvandet århundrede siden mindede meget lidt om moderne miniature badedragter. For at tage de helbredende vandbehandlinger på sig, skulle damerne tage en række ting på, inklusive en hel badeskjorte med lange ærmer og en krave, pantaloons og kasketter. Samtidig blev badetøjet lavet af tæt stof, som skjulte kroppens konturer, selv når det var vådt. Der blev lagt vægte i sømmen af ​​badekjolen, så den ikke rejste sig i vandet og ikke åbnede benene.

Badekjoler fra 30'erne

Med tiden blev damebadetøj mere og mere lakonisk. Den mest minimalistiske version af sådan et outfit er en bikini-badedragt, som kun er et par små stykker stof. Men i de senere år er badedragter i et stykke lavet i form af en kort kjole blevet stadig mere populære. Dagens artikel er afsat til dette originale udvalg af strandtøj.

Funktioner af badetøj-kjoler

En badekjole, eller badekjole, er en badedragt i ét stykke med en nederdel. En badedragts overdel kan være absolut hvilken som helst - en klassisk sportstop med to stropper, en bandeau, en bustier, V-formet, "hjerte" osv. Stilarterne af nederdele er ikke mindre varierede. På udsalg kan du finde modeller med en kort bevinget nederdel, med en plisseret nederdel, med en bred flæse og mange flere forskellige muligheder.

Nederdelen kan starte under barmen, i taljen eller ved hofterne. På udsalg er der mini- og midi-længde badetøjskjoler.

Hvem passer det til?

Traditionelt menes det, at en badedragtskjole er beregnet til fyldige piger.Faktisk er badedragter i et stykke med en nederdel fantastisk til dem med kurvede former. De gør et godt stykke arbejde med at maskere de mest problematiske områder: hofterne og maven. Derudover har badetøj i ét stykke en let slankende effekt og hjælper med at skjule hudfejl som strækmærker efter fødslen.

Badekjole med V-udskæring til den fyldige

En sådan badedragt er dog ikke kontraindiceret for andre typer figurer, tværtimod.

 • Det bedste af det hele er, at en badekjole ser bedst ud på piger med en timeglasfigur: den understreger godt en tynd talje, afrundede hofter og bryst.
 • Hvis du har brede hofter, bør du vælge en kjole med en lige nederdel, men en voluminøs top.
 • Ejere af små bryster og smalle hofter har tværtimod brug for en fluffy nederdel og en bodice dekoreret med flæser eller draperier.

Stoffer

Badekjoler er lavet af de samme materialer som almindeligt badetøj. Valget af stoffer er ikke så stort, da badetøj skal opfylde flere strenge krav.

Badekjole og stoffer til det

Så stoffet til en trikotkjole skal være:

 • tæt;
 • let;
 • uigennemsigtig;
 • elastisk;
 • slidstærke;
 • Åndbar;
 • hurtig tørring.

Badetøj er oftest syet af syntetiske materialer med inklusion af naturlige fibre. En badedragtskjole kan indeholde: nylon, mikrofiber, polyester, lycra, polyamid osv. Tøj lavet af disse materialer tolereres godt af udsættelse for vand (inklusive kloreret vand) og ultraviolette stråler.

Nylon badekjole

Visninger

Kort badedragt kjole i forhold til sit udseende minder den mest af alt om en klassisk badedragt i ét stykke. Den har en lille, "symbolsk" nederdel, der næsten ikke dækker balderne. Denne mulighed er oftest valgt af unge piger med smalle hofter.

Lang nederdel Badetøj ligner mere en almindelig sommerkjole. Nederdelen når normalt midt på låret, men på nogle modeller ender den ved knæet. Ved hjælp af en sådan badedragtskjole kan du nemt maskere fylden i hofterne eller udseendet af cellulite.

Leotard sundress - Dette er en af ​​de mest populære typer badetøj. Den er kendetegnet ved en overdel med tynde stropper og en løs nederdel, der starter under brystet. I et sådant outfit er det behageligt ikke kun at svømme, men også at gå langs stranden, deltage i sportsspil osv.

Badekjole-solkjole

Populære farver

Sort og hvid

Sorte og hvide badetøjskjoler forbliver efterspurgte i flere moderigtige sæsoner i træk. Intet sætter gang i en smuk solbrun farve som disse to farver eller deres kombination. Hvis du er en tilhænger af klassikerne, råder vi dig til at købe en badekjole i monokrome farver.

Farvet

Sommeren er tiden, hvor du uendeligt vil glæde dig selv med lyse farver. Den kommende ferie er en god grund til at købe en ny badedragt i usædvanlige, smukke farver. Tjek det modige badetøj i vin, marineblå, turkis, fersken, lavendel og citron nuancer.

Med lyse print

De, der ikke kan lide monokromatiske outfits, vil helt sikkert kunne lide badedragtskjoler med et originalt mønster. Modige og beslutsomme piger vælger et rovdyrprint, romantiske naturer - blomster- og blomsterpynt, rejsende - etniske mønstre og intellektuelle - abstrakte billeder.

Hvordan vælger man en plus size badekjole?

Kjolen er en ideel badedragt mulighed for buttede piger, der er flov over at udsætte visse dele af kroppen. Ejerne af kurvede former bør vælge en badekjole, baseret på egenskaberne ved deres figur. Ofte er den største fordel ved korpulente unge damer deres luksuriøse bryster. En sådan rigdom skal understreges ved hjælp af en bodice med en smuk halsudskæring.

Badekjole med flæser for fyldig

En badedragtskjole med en A-line silhuet hjælper med at skjule fylden i hofter og mave. I denne model starter nederdelen under brystet og slutter på midten af ​​låret. Nederdelen er trapezformet, let udstrakt.Den passer ikke til hofterne, men den skaber heller ikke unødvendig volumen.

Udvælgelsestips

 • Der er modeller af badetøjskjoler designet specielt til overvægtige piger. De har specielle indsatser, der har en korrigerende effekt. Med deres hjælp kan du "stramme" problemområder.
 • Mønsteret på badedragten kan både visuelt forkæle figuren og bringe den tættere på idealet. For et slankere look, vælg en badekjole med et lodret mønster eller farvekontrasterende sidepaneler.
 • En badedragtskjole med en bodice med voluminøse dekorative elementer vil hjælpe med visuelt at forstørre brysterne. Dette kan være en fluffy sløjfe, frynser, draperi, syede blomster eller dikkedarer.
ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus