Stilarter og modeller af kjoler

Asymmetrisk kjole - tiltrække med den usædvanlige silhuet

Asymmetrisk kjole - tiltrække med den usædvanlige silhuet
Indhold
 1. Klipfunktioner
 2. Stilarter
 3. Typer af asymmetri
 4. Populære farver
 5. Modetrends
 6. Hvad skal man have på med?
 7. tilbehør
 8. Sko

Kjoler med asymmetriske elementer har været populære blandt fashionistaer i flere sæsoner. De tiltrækker med bevidst uorden, antyder lethed og frihed. Derudover kan en pige på grund af snittets asymmetri udsætte en bestemt del af kroppen og henlede opmærksomheden på den, men samtidig ikke se vulgær og overdrevent ærlig ud.

Klipfunktioner

Kjoler, hvis snit kan kaldes asymmetrisk, har følgende fordele:

 • Outfittet gør pigen mere forførende.
 • Visuelt forbedrer denne kjole silhuetten.
 • Med det rigtige valg af asymmetriske detaljer kan en pige i en sådan kjole skjule visse figurfejl.

Stilarter

En asymmetrisk kjole er et almindeligt valg, når du skal bruge et outfit til en vigtig aften eller stranden. De vigtigste stilarter, hvor sådanne kjoler er præsenteret, er den A-formede og blussede silhuet såvel som trapez.

Et andet snit, der ofte bruges til asymmetriske outfits, er toga-kjolen i antik stil. En figur i en sådan kjole er smukt draperet og ser usædvanligt forførende ud.

Toga kjole med asymmetrisk top

Typer af asymmetri

En kjole i denne stil kan have følgende asymmetriske detaljer:

 1. Ærmer. Kjoler med ét ærme ser originale ud og er ofte valgt til en fest eller anden speciel lejlighed. Ofte i sådanne kjoler suppleres toppens asymmetri med et ujævnt snit af nederdelen.
 2. Nederdel. Modeller med en ujævn kant er de mest populære blandt asymmetriske kjoler. Piger, der vil vise deres slanke ben, er opmærksomme på dem, men samtidig anser de miniens længde for trodsig.Der er en del muligheder for kjoler med asymmetrisk søm. Disse kan være lagdelte outfits, der består af nederdele i forskellige længder. Forneden kan skråtstilles til siden eller bagpå. Der findes også modeller med originale gardiner.
 3. Plume. Højdepunktet ved sådanne asymmetriske outfits er den forkortede forside af nederdelen og bagsiden så langstrakt, at den danner et tog. Sådanne kjoler er ofte valgt som en spektakulær aftenkjole. De ser bedst ud på høje piger med slanke ben.
 4. Halsudskæring. Kjoler med en asymmetrisk halsudskæring er ofte valgt af piger med smukke skuldre. Denne version af outfittet hjælper med visuelt at korrigere asymmetrien i brystet, men du skal vælge en model meget omhyggeligt, så fejlen udjævnes og ikke fremhæves. En af de mest almindelige varianter af denne type asymmetri er tilstedeværelsen af ​​en rem på den ene skulder.

Populære farver

hvid

Dette farveskema til asymmetriske kjoler er især efterspurgt, når man leder efter en let sommerversion.

Lang hvid asymmetrisk kjole

Oftest har disse kjoler en asymmetrisk søm og en åben halsudskæring. Også efterspurgte er snehvide kjoler på den ene skulder og med gennembrudte ærmer på den ene arm.

Sort

En kjole med ujævn bund i sort kan tjene som et lakonisk og elegant outfit til enhver lejlighed.

Asymmetrisk sort lang kjole

Suppler den med et lyst bælte, stilethæle og guldsmykker for et luksuriøst aftenlook. Sorte kjoler med en skulder er også almindelige.

Rød

I et lys rødt asymmetrisk outfit vil enhver pige se fantastisk ud, så den bæres hovedsageligt som en cocktail eller aftenkjole.

Asymmetrisk rød aftenkjole

Oftest er røde kjoler i denne stil modeller med en rem, en ærme eller med et tog. Produkter med en skrå kant er ikke mindre spektakulære.

Farveasymmetri

Separat er det værd at bemærke kjoler af enkelt snit, som takket være specielle farveskemaer ser asymmetrisk ud.

Asymmetrisk sort og gul kjole

Disse outfits er en god mulighed for kontoret, da snittet vil matche dresscoden, og farverne vil hjælpe dig med at skille dig ud fra andre kontoransatte.

Modetrends

Blandt outfits i denne stil er de mest populære i øjeblikket modeller med et asymmetrisk nederdel. På den ene side kan sømmen røre gulvet eller endda blive til et tog, og på den anden side kan den blotte benet til knæet eller højere.

Modeller med asymmetriske toppe er mindre almindelige. De er hovedsageligt repræsenteret af kjoler med et ærme eller med asymmetrisk halsudskæring.

Asymmetrisk top af kjolen med et langt ærme

Hvad skal man have på med?

En asymmetrisk fancy kjole kan bæres med en bolero, pels, jakke eller frakke. På kølige sommeraftener kan casual outfits med en ujævn kant suppleres med en blød blazer, denimjakke eller raglan.

Hvad angår tasken, så vælg en lille clutch, der matcher kjolen til det asymmetriske aftenoutfit. Sommer afslappede kjoler med asymmetri suppleres af en kuverttaske eller en lille håndtaske med en tynd rem. Kontormodeller kombineres med succes med mellemstore lette eller sorte lædertasker.

tilbehør

Asymmetriske modeller af kjoler er så lyse og udtryksfulde, at smykker i mange tilfælde slet ikke kombineres med dem. Hvis den øverste del af en sådan kjole er repræsenteret af et korset, er tilstedeværelsen af ​​en halskæde eller kæde tilladt. En lang asymmetrisk kjole bør kun suppleres med ringe eller armbånd.

One-skulder outfits kræver også et minimum af tilbehør. Det vil være nok at tage lyse øreringe på og vælge et attraktivt armbånd på din åbne hånd.

Dekorationer til en asymmetrisk kjole

Sko

Når du vælger sko til asymmetriske outfits, bør du være opmærksom på klassiske farver (sort, grå, hvid) eller vælge sko, der matcher kjolen. Flerfarvede lyse sko med udtryksfuld indretning kan kaldes en uegnet mulighed, der overbelaster bunden.

Det er bedre at vælge en høj hæl i sko til en asymmetrisk kjole eller erstatte den med en kilehæl.Sko uden hæl går kun godt med korte asymmetriske outfits.

1 kommentar

Jeg elsker virkelig kjoler med en asymmetrisk søm eller en skulder)

Mode

skønheden

Hus