Stilarter og modeller af kjoler

Stropløs kjole - mystik og forførelse

Stropløs kjole - mystik og forførelse
Indhold
 1. Hvem er egnede
 2. Længde
 3. Stilarter
 4. Sommer
 5. Bryllup
 6. Aften
 7. Hver dag
 8. Farver
 9. Hvad skal man have på

Hvad kan gøre dit look både mystisk og spændende på samme tid? Åben nakke og skuldre, som altid har været genstand for mandlig opmærksomhed.

Hvem er egnede

Lad os finde ud af, hvem der skal bære sådanne outfits.

Før du køber en stropløs kjole, skal du vurdere dig selv objektivt. Ejeren af ​​en sådan kjole bør ikke have brede skuldre, en smuk halsudskæring og nakke.

Stropløs kjole med draperi turkis

Resten af ​​detaljerne i figuren kan justeres med forskellige kvindelige tricks:

 1. Hvis du har store bryster, så vælg stropløse kjoler med korset og indbyggede støtteskåle.
 2. Små bryster? Intet problem! Den kan hæves op for mere attraktivitet, eller du kan vælge kjoler med flæse på overdelen.
 3. Den flydende cascading bund lavet af chiffon eller silke passer til piger med en timeglasfigur. Her vil formålet med outfittet være at understrege taljen.
 4. Hvis du har en udstående mave, kan du skjule den i en højtaljet kjole.
 5. Formsiddende kjoler er velegnede til slanke kvinder.

Når du vælger en stropløs kjole, er det meget vigtigt, at den føler sig komfortabel. Når du prøver på, skal du gå rundt i hallen, løfte hænderne, snurre rundt. Hvis du føler dig fantastisk i den, hvis du ikke har lyst til at trække den op hele tiden - er dette din model!

Stribet stropløs kjole

Længde

Den klassiske version af den bustier kjole er et korset med en lang nederdel. En polstret overdel og en lang søm, lavet af let flydende stoffer, er mere passende til et aften- og bryllupslook.

Du kan understrege alle figurens charme med en kort stropløs kjole. Disse modeller er især gode til sommer.De kan være enten løse eller tætsiddende silhuet.

Stropløs midikjole marineblå

Snittet af nederdelen er også varieret:

 • trapez;
 • blusset sol;
 • i form af en ballon;
 • lige.

Stilarter

Afhængigt af dine præferencer og karakteristika for figuren, kan du vælge forskellige variationer af stropløse kjoler. Det er også vigtigt, at bodice af modellen af ​​en sådan kjole går godt med enhver form for nederdele.

Stropløs Hi-Lo kjole

Frodigt

Klassikeren i genren er en kombination af en fluffy nederdel og et korset. Det kan enten være en lang fluffy kjole med en flerlags nederdel af let stof, eller for eksempel en charmerende kort retro kjole med prikker eller små blomster.

Sag

En klassisk åben-top-kjole med en blyantskørt vil understrege al figurens ynde.

Og en åben nakke og skuldre vil tilføje en smule sexappeal til et stramt outfit.

Havfrue

Lange kjoler med en silhuet indsnævret til bunden og en flared nederdel fra knæet er mest velegnet til piger med en timeglasfigurtype.

Den stropløse havfruekjole vil perfekt fremhæve taljen og hofterne.

Havfrue stropløs kjole

Overdelen af ​​en sådan kjole er ret enkel og passer stramt til brystet. Havfruen er mest populær til aften- og bryllupsarrangementer. Hvis du vil se mere sexet ud, så vælg en kjole i denne stil med en halsudskæring i form af et hjerte eller en mere behersket V-hals.

Højtaljet

En kjole med høj talje kan give romantik og lethed til billedet. Den har en beskåret overdel og en udstrakt nederdel.

Højtaljet stropløs kjole

A-silhuet

Udseendet af en stropløs kjole i A-linje i garderoben vil være gavnlig for både slanke piger og overvægtige piger. Dens stil er perfekt spillet med en kombination af en A-line nederdel og en almindelig overdel.

Sommer

Sommerkollektioner af modehuse er også fyldt med stropløse kjoler. De mest populære er korte under et bælte med et frit eller stramt snit. Bælter kan have forskellige bredder, læder eller elastik.

A-line kort sommerkjole uden stropper

Ikke mindre interessante sommermodeller af kjoler med høj eller lav talje. Usædvanlige og iøjnefaldende kjoler vil være kjoler med en asymmetrisk nederdel eller tynde stropper rundt om halsen.

Bryllup

En brudekjole med manglende stropper giver bruden en charme, der perfekt fremhæver den ynde af hendes skuldre og nakke.

Stropløs brudekjole

Et korset dekoreret med pailletter, rhinestones, perler, broderi eller blonder forstærker det feminine billede af bruden. I dette tilfælde skal en sådan kjole vælges omhyggeligt, da du kan ridse dine hænder med de skarpe kanter af dekorative elementer.

Formen på overdelen kan også have forskellige variationer af udførelse, for eksempel i form af et hjerte eller med en V-hals.

Stropløs brudekjole med gennemsigtig nederdel

Aften

Til festen vil du være stjernen i en kort, stropløs kjole. Det fremhæver positivt figuren og tiltrækker opmærksomhed takket være indretningen.

Meget ofte er aftenkjoler dekoreret med pailletter og sten, applikationer og blonder, flæser og frynser, broderi og draperi.

Lange aftenkjoler er ofte skabt i en minimalistisk stil, da smukt stof ikke behøver et komplekst snit.

Du kan få et mere sexet og mere mystisk look, hvis du vælger en kjole med en gennemskinnelig indsats.

Stropløs aftenkjole med gennemsigtigt indlæg

Hvis du vil skille dig ud fra mængden, skal du vælge outfits med et usædvanligt snit, med original trim, snit, en åben ryg og en dyb halsudskæring.

En kjole med blomsterprint vil skabe et meget feminint og romantisk look.

Stropløs aftenkjole med print

Hver dag

Stropløse modeller er ikke mindre populære i hverdagen, fordi du vil have lethed og lysstyrke i dit billede.

Vælg stropløse kjoler til enhver smag og stil til shopping eller strandture, diskoteker, gå i biografen.

Farver

Farveskemaet på stropløse kjoler er også varieret. De mest populære er blokfarvning og alle former for print (blomstret, prikket, geometrisk osv.).

Efter råd fra stylister kan en sådan kjole suppleres med bælter og bælter i taljen eller lidt over dets niveau.

hvid

Modellen af ​​en kort hvid kjole med åbne skuldre er perfekt til at gå på varme sommerdage.

Stropløs kjole hvid kort

Sort

Til sommerens aftenture kan du gå ud i en kort sort stropløs kjole. Det er lige meget om det er at gå i biografen, en romantisk date på en restaurant eller bare en aftentur langs havnefronten.

Rød

Vil du skille dig ud til festen på grund af farvesammensætningen? Bær en stropløs kjole i rød. Det vil med fordel understrege din sexappeal og ekstravagance.

Stropløs kjole rød

Turkis og mynte

Delikat mynte eller turkis vil tilføje et strejf af friskhed til billedet.

Grå

Det iriserende og rigt udseende stof vil gøre den grå farve endnu mere ædel og interessant.

Stropløs kjole grå

Hvad skal man have på

Når du vælger tilbehør til en stropløs kjole, behøver du ikke at overbelaste billedet med store, store halskæder. Det er nok bare at hente en elegant halskæde eller armbånd. En krave halskæde er perfekt til dette.

Hvis du visuelt vil forlænge din hals, skal du bære lange dingleøreringe.

Sko er selvfølgelig de mest velegnede til fester – med hæle. Hvis dette er en mulighed for hverdagstøj, kan du også bruge sandaler på klippen eller sandaler på en flad løbebane.

Stropløse kjolesko

På køligere dage eller om aftenen kan du supplere den stropløse kjole med en matchende bolero eller kappe. Til festligheder kan du kombinere denne stil af kjoler med lange handsker og en pelskappe.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus