Stilarter og modeller af kjoler

Bustier kjole - en klassiker af forførelse

Bustier kjole - en klassiker af forførelse
Indhold
  1. Ejendommeligheder
  2. Hvem passer det til?
  3. Populære stilarter
  4. Længde
  5. Hvad skal man have på med?
  6. Omsorg

Navnet "bustier" kom til os fra det franske sprog. Det er afledt af ordet buste, som oversættes som "bryst". Bustier var oprindeligt en type lingeri. Det var en mellemting mellem et korset og en moderne bh. Dens formål var at stramme taljen en smule og støtte brystet.

Bustier fra 40'erne

I dag er en bustier en stropløs bh med stiv skål, der hovedsageligt bæres under aftenkjoler med åben ende. Men over tid migrerede bustier fra undertøj til kategorien almindeligt tøj. I stigende grad kan du finde bustier toppe og bustier kjoler, som er blevet selvstændige garderobeartikler.

I denne artikel vil vi fortælle dig om bustier kjoler: hvad de er, hvem er de egnede til, og hvad de er kombineret med.

Ejendommeligheder

Så en bustier kjole er en slags hybrid af en kjole og en bh. Den har en åben top uden stropper og ærmer og en overdel i form af en kop.

Bustier kjole med blondeskørt

En bustier kjole har ofte en ret afslørende halsudskæring, så den betragtes med rette som en af ​​de mest sexede ting i en kvindes garderobe. Den kan passe til figuren, eller den kan have en fluffy nederdel, men toppen forbliver altid så åben som muligt. Al opmærksomhed er fokuseret på skuldre, bryst, arme og nakke, derfor, når du tager et outfit på som dette, skal du være sikker på, at dette område ser fejlfrit ud.

Hvem passer det til?

En bustier-kjole skal håndteres meget forsigtigt: på trods af dens fantastisk smukke udseende, kan den ødelægge billedet, hvis du vælger den forkerte model. Der skal lægges særlig vægt på halsudskæringen og armene, fordi kjolen viser alt dette.Hvis du har meget fyldige skuldre og arme, kan der samle sig grimme hudfolder over overdelen. I dette tilfælde er det bedre at nægte en bustier kjole (vejen ud er at smide en elegant jakke eller stjal over den).

En sådan kjole kan præsentere et luksuriøst bryst i det mest gunstige lys. Det er dog meget vigtigt at vælge den rigtige størrelse her: Er overdelen for stram, vil du få en fornemmelse af, at brystet er ved at "springe ud" af det.

Lang bustier kjole med lav talje med hel nederdel til overvægt

Det bedste af det hele er, at en bustier kjole sidder på piger med en timeglas og rektangel kropstype. Hvis du er af sidstnævnte type, råder vi dig til at vælge en model med en fluffy nederdel for at gøre din figur mere feminin. En voluminøs nederdel vil også hjælpe med at balancere brede skuldre.

Populære stilarter

  • Formsiddende. Kjolen, der gentager figurens konturer, ser usædvanligt attraktiv ud. Sandt nok bør du kun bære det, hvis din figur er tæt på ideel.
  • Med en baskisk. I dag er peplum-kjoler på deres top af popularitet. Dette dekorative element tilføjer en smule flirt til billedet. Derudover maskerer peplum perfekt fylden i taljen.
  • Med en fluffy nederdel. En kjole med en stram top og en fluffy nederdel får pigen til at ligne en yndefuld blomst. Denne stil ser især godt ud på miniature, slanke unge damer.
  • Med lugt. Omslagskjoler passer lige godt til forskellige kropstyper, så de kan bæres sikkert af puffy og tynde. Lugt er en diskret og elegant detalje, der med succes opliver billedet.

Længde

En bustier kjole er som regel en aften- eller cocktailversion af en påklædning. Med hensyn til det er der ingen strenge anbefalinger for længden: hvilken slags nederdel skal være op til dig, baseret på karakteristikaene af figuren og formatet af begivenheden.

Maxi bustier kjole

Lang

En bustier kjole med en gulvlang nederdel bør vælges til de mest højtidelige lejligheder. I et sådant outfit ville det være passende at optræde ved et bryllup (selv ved dit eget), en aftenreception eller ved en prisuddeling. Nederdelen kan være frodig, men en bustier med en semi-stram eller lige, flydende bund ser mere elegant ud.

Midi

En mellemlang bustier-kjole passer til næsten alle, så den betragtes som en alsidig festlig mulighed. Den er behagelig at bevæge sig i, så den bæres ofte, hvor der er planlagt dans til morgenstunden. En knælang kjole kan have enhver silhuet. Modeller med en hofte-siddende nederdel, en tutu-nederdel og en klokkeskørt er populære.

En kort

En bustier kjole med en miniskørt er en anden version af "dance" outfit. På grund af sin åbenhed er den udelukkende egnet til uformelle begivenheder. Ikke alle piger vil vove at bære en kjole, der helt blotter hendes arme, skuldre, øvre bryst og markant afslører hendes ben. Mest af alt passer en kort bustier kjole til ejerne af en tonet figur og slanke ben.

Hvad skal man have på med?

Undertøj

Under en bustier kjole bør du vælge det mest iøjnefaldende undertøj med en glat overflade, uden blonder, broderi og andre dekorationer. Der er specielle bh'er til dette outfit, men hvis overdelen er stram nok, kan du undvære dem.

tøj

En bustier kjole er et selvstændigt outfit, der ikke har brug for yderligere detaljer ud over det nødvendige tilbehør. Men er du flov over bare skuldre eller er det køligt i rummet, kan du tage en matchende jakke, bolero eller en smuk stole på over kjolen.

Frakke til en bustier kjole

tilbehør

Når du vælger smykker og tilbehør til en bustier kjole, er det meget vigtigt at stoppe i tide, så du vil have alt det bedste og smukkeste på til sådan et ekstraordinært outfit. Til stedet vil være en lille håndtaske på en kæde eller en lille clutch. Hvis kjolen ikke er dekoreret med rigelig indretning, kan håndtasken trimmes med blonder, perler eller rhinestones. Det er bedre at vælge noget enklere til en stærkt dekoreret kjole.

En bustier kjole åbner op for halsudskæringen og er en fantastisk måde at fremvise dine yndlingshalskæder og vedhæng.Hændernes ynde kan understreges ved hjælp af originale armbånd. Glem ikke øreringe: disse kan enten være lakoniske nitter eller massive vedhæng. Ægte smykker kan erstattes af kostumesmykker af høj kvalitet.

Sko

En bustier kjole er præcis den slags outfit, der ikke kan eksistere uden et akkompagnement i form af højhælede sko. Jo højere hæl, jo mere effektiv vil du se ud. Sko kan dog erstattes med stilfulde sandaler - dit billede vil ikke tabe fra dette. Hvis du af en eller anden grund ikke kan bære sko med hæle, er du velkommen til at bære balletflader (men vælg kun dem, der vil pryde benet, hvilket gør det mere yndefuldt).

Omsorg

Mange moderne materialer, hvorfra bustier kjoler sys, kræver særlig, omhyggelig pleje. For nogle ting er der forbud mod vask i vaskemaskine, centrifugering eller strygning. Derfor er det meget vigtigt at følge instruktionerne på den indvendige etiket - ellers kan varen blive engangs.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus