Stilarter og modeller af kjoler

Kjole med frynser - originale noter på billedet

Kjole med frynser - originale noter på billedet
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Populære modeller
 3. Aftenkjoler
 4. Festsal til dans
 5. Chicago stil
 6. Populære farver
 7. Hvad skal man have på med?

Frynser er et meget ejendommeligt element til at dekorere kjoler, fordi det var meget populært i 20'erne af forrige århundrede. Det bruges til at dekorere tøj i landlig stil, boho eller æstetik. I dag bruger berømte modedesignere det som en dekoration til stilfulde, lyse og sofistikerede kjoler.

Fringe er med til at bringe passion, mod og en umættelig følelse af frihed ind i billedet. Men det giver også ofte piger chic, sofistikering og aristokrati.

Ejendommeligheder

I dag kan frynser skabes af ethvert materiale, have forskellige længder og farver. Designere bruger læder, ruskind, silke og bomuld samt stoffer med ekstraordinære teksturer for at skabe en stilfuld og effektiv frynser. Disse sjove snore kan være et separat element i kjolens indretning eller dekorere halsudskæringen, kraven, sømmen eller ærmet på en kjole.

Frynser på kjoler kan præsenteres i form af sarte kvaster eller tynde net.

Populære modeller

 • Korte kjoler, præsenteret i "Latina" stil, er kendetegnet ved, at de er dekoreret med frynser langs hele længden. Hvis du ønsker det, kan du selv gøre enhver kjole moderigtig; det er nok at sy fire eller fem rækker fletning på en enkel kjole med tynde spaghettistropper.
 • Kjoler med frynsede søm ser meget smukke og attraktive ud, især hvis trådene er omkring 40 centimeter lange. I dag er en frynsede ponchokjole på mode, fordi den giver pigen femininitet, skrøbelighed, og tynde reb gør billedet let og energisk.
 • Outfits, hvor kun en nederdel eller bodice er dekoreret med frynser.En sådan kjole er velegnet til piger med ufuldkomne proportioner, fordi frynsen giver dig mulighed for at tilføje det nødvendige volumen eller strække hele silhuetten. Så korte tråde bruges til at skabe volumen, og en lang frynser giver dig mulighed for visuelt at gøre figuren slankere.
 • Strikkede kjoler eller jersey-outfits er også ofte dekoreret med frynser. Håndstrik giver dig mulighed for at lave frynser af samme tråd som det strikkede tøj.
 • En kjole lavet af tynde strimler af stof med en frynser ser meget interessant ud. Den ujævne form af striberne hjælper med at tilføje volumen de rigtige steder.
 • Kjoler i landlig stil er ofte dekoreret med frynser, nemlig halsudskæring, kraver og ærmer. Frynserne, som er placeret ved sømmene på den udstrakte nederdel, ser imponerende og stilfuld ud.

Aftenkjoler

Aften- og cocktailkjoler dekoreret med frynser ser spektakulære og luksuriøse ud. En solkjole med tynde spaghettistropper eller med trekvart ærme ser godt ud.

Fringe er et selvforsynende element i en kvindes garderobe. Hun er i stand til at dekorere selv et strengt outfit, give det romantik og originalitet.

Aftenkjole med frynser

I dag går mange modekvinder til fester i kjoler med frynser, som ikke kun dekorerer billedet, men giver det lethed, ynde og appel.

En aftenkjole kan dekoreres med både lange og korte frynser, ensfarvet eller flerfarvet.

Festsal til dans

Stramme kjoler med en kort længde på lidt mærkbare spaghettistropper, dekoreret med frynser, hører til den latinske stil. I dette outfit vil enhver pige altid være i midten af ​​dansegulvet, og det er ikke nødvendigt at kunne danse.

Latino frynsekjole

Ofte er en balkjole trimmet med frynser i taljen, hvilket giver dig mulighed for at understrege dens sofistikerede. For ejere af lange tynde arme er frynsede handsker perfekte.

Tynde reb i halsudskæringen vil helt sikkert tiltrække andres opmærksomhed. Men mest af alt foretrækker piger til dans kjoler med frynser langs kanten.

Chicago stil

Denne sæson har mange fashionistaer en kjole i Chicago-stil i deres garderobe, som er alles yndlingsklassiker og ser meget imponerende ud.

Chicago kjole

Funktioner af en aftenkjole i denne stil:

 • Længden på cocktailkjolen kan variere fra knæ til ankel. Hvis du har brug for at genskabe atmosfæren fra trediverne af det tyvende århundrede, så kan du vælge et outfit med en mere vovet længde.
 • En karakteristisk lav talje, selvom du ikke kan overholde denne regel, da naturlige proportioner værdsættes. I tyverne af det tyvende århundrede fokuserede de normalt ikke på taljen eller brugte en sænket version til midten af ​​hofterne, så efter et årti begyndte de at blive styret af den sædvanlige kvindelige silhuet, når de syede kjoler.
 • Det mest populære stof er satin, men silke, chiffon og fløjlskjoler er også almindelige. Frynser, rhinestones og perler, pailletter og pailletter bruges til at dekorere en kjole i stil med Chicago.

Kjolens højdepunkt er det skrå snit, som perfekt skitserer den kvindelige silhuet. Dette snit findes sjældent i dag, det bruges hovedsageligt til at skræddersy aftenkjoler til fester dedikeret til trediverne.

Kjole med frynser
 • Outfitterne er kendetegnet ved et dybt snit i ryggen og en figursyet silhuet, der gradvist udvider sig nedad fra hoftelinjen.
 • Den perfekte figur til en kjole i Chicago-stil er en sofistikeret silhuet med yndefulde linjer og brede skuldre.

Populære farver

Hver fashionista kan vælge en kjole i alle hendes yndlingsfarver, fordi designere tilbyder frynsede outfits i forskellige farver. De klassiske muligheder er sort, hvid og grå.

For elskere af lyse farver er en kjole af skarlagen, lysegrøn, rød eller blå velegnet. Handsker bør vælges, så de matcher smykket.

De mest populære farver til cocktailkjoler med frynser i år er klassisk hvid eller sort, luksusguld og sexet skarlagenrød eller rød.

Når du vælger et farveskema, er det nødvendigt at vælge alle elementer i billedet på en sådan måde, at de harmonisk komplementerer hinanden. Så en koralkjole med sølvkant vil gå godt med en sølvkobling.

Hvad skal man have på med?

En stilfuld frynset kjole kan suppleres med en udsøgt håndtaske, sofistikerede handsker, en original hat og moderigtige sko for at skabe et uovertruffent look. Hovedreglen, der skal følges, er, at alle elementer skal være i samme farveskema.

En lille hat eller bredskygget hovedbeklædning vil være et glimrende supplement til udseendet. En original løsning til hoveddekoration vil være et bånd dekoreret med fjer, blomster og pailletter. Når du vælger en håndtaske, er det værd at stoppe ved en kuvertpose. For at dekorere din nakke kan du hente en luksuriøs pelsboa, perler eller en lys sløjfe. Et meget populært smykke er en lang halskæde, ofte lavet af perler, der er bundet i en knude.

Det er nødvendigt at huske på handsker, da de i trediverne var en obligatorisk egenskab. Fløjls- eller silkehandsker er et glimrende valg.

Frynset kjole med handsker

Sko med en glashæl passer godt til en kjole i latinsk stil. Med et outfit i landlig stil med frynser vil cowboystøvler se godt ud.

Frynsekjole i landlig stil

For at skabe et aftenlook bliver lange øreringe og yndefulde kæder en storslået tandem til en frynset kjole.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus