Stilarter og modeller af kjoler

Tilpassede kjoler - ynde og elegance

Tilpassede kjoler - ynde og elegance
Indhold
 1. Hvem er egnede
 2. Længde
 3. Modemodeller og stilarter
 4. Strikket og hæklet
 5. For fuld
 6. Blonder
 7. Jersey
 8. Sommer
 9. Bryllup
 10. Aften
 11. Til dimissionsfest
 12. Farve
 13. Print
 14. Hvad skal man kombinere med

I hver piges garderobe er der en monteret kjole, som hun bærer med glæde - trods alt passer sådan et outfit som hånd i handske. Det er om disse kjoler, vi vil tale om i dag.

Figursyet kjole pink

Hvem er egnede

Tilpassede kjoler passer til næsten alle. Det vigtigste er at vælge en stil i henhold til din figur:

 1. Hvis du har brede skuldre, vil en kjole med en fluffy nederdel og en tætsiddende top være nok; dette outfit vil også skjule brede hofter.
 2. Smukke ben vil præsentere i al deres herlighed korte modeller.
 3. En kappe kjole vil hjælpe med at skjule ufuldkommenheder i maven.
 4. Den asymmetriske overdel i kjolen vil tilføje et par ekstra centimeter til din højde.

Længde

Lang

En lang kjole til en figur bruges oftest som aftenkjole.

Den tilpassede overdel og de bløde folder af stoffer vil tilføje femininitet og romantik til dit look.

En fuldt udstyret kjole, der omfavner din figur, fremhæver enhver kurve på din krop, afslører dine styrker og tilføjer gejst til dit look.

En kort

En mere sommer og afslappet mulighed er en kort semi-fitting kjole. En kjole i diskrete farver med en fluffy eller flared nederdel er velegnet til hver dag.

Kort kjole i farver

Toppen kan dekoreres på forskellige måder: ærmerne er korte og trekvart lange, med brede eller smalle skuldre, eller endda uden dem, med en rund, oval, rektangulær eller v-hals.

Hvad angår cocktailkjoler, er her de samme løsninger, men stilen kan være anderledes.For eksempel en skedekjole med åbne skuldre og et snit på siden eller i halsudskæringen, dekoreret med snøring eller guipure.

En anden mulighed: en kjole i græsk stil med et tyndt bælte i taljen og en V-udskæring dannet af stoffets kryds og tværs.

Kort beige kjole

Glem ikke klassikerne præsenteret for os af den legendariske kvinde Coco Chanel - en lille sort kjole - et af de alsidige outfits til forretnings- og aftentøj.

Midi

Mellemlange kjoler er alsidige, de kan bruges hver dag, til forretningsmøder, til middagsselskaber eller til ungdomsfester.

Figursyet midikjole

Designet af overdelen, halsudskæringen, ærmerne og forneden på kjoler kan være meget forskelligartet, så det er værd at korrelere modellen med den indstilling, du befinder dig i i dette outfit.

Modemodeller og stilarter

Med ærme

Modeller af tilpassede kjoler kan have en bred vifte af ærmeformer:

 • lige;
 • monteret;
 • lommelygte;
 • ærme "flagermus";
 • blussede.

Længden på ærmet varierer også: ærmet kan være kort, trekvart langt eller langt. Sidstnævnte er perfekte til den kølige årstid eller dag.

Trekvart ærmet slank kjole

Du kan finde aften- og afslappede kjoler med interessante ærmer, der passer til dine behov.

Direkte

En tilpasset kjole passer perfekt til slanke piger, fremhæver hver eneste bøjning af kroppen og understreger alle fordelene.

Lige figursyet kjole med blonder

V-udskæring vil tilføje pift til billedet og præsentere brystet i et gunstigt lys. Den langærmede pasform vil smukt ramme dine arme og vil se meget yndefuld ud.

Hvad angår længden, vil en kort kjole, samt en mellemlang kjole, vise dine ben i et forførende lys, og hvis du har valgt en lang kjole, så kan den samme effekt opnås med et snit fra midten af låret.

Havfrue

Havfrue silhuet kjoler er velegnede til sociale begivenheder, forskellige fester og andre aftenarrangementer. De passer til figuren til knæene, hvilket gør billedet yndefuldt, romantisk og attraktivt.

En interessant flare i bunden vil ikke efterlade nogen ligeglade og vil gøre dig til aftenens dronning.

Blændet

Græske kjoler og Empire-stil, monteret i toppen og flared forneden, ved hjælp af en høj talje, vil skjule ufuldkommenheder i maven og skjule ufuldkomne hofter.

Kombinationen af ​​en sol-udvidet nederdel med forskellige muligheder for en monteret top giver dig mulighed for at skabe interessante modeller.

Med en fluffy nederdel

Udsmykkede kjoler med en flared nederdel og medium længde kan præsenteres i stil med dandies og vil give dig et lyst og ekstraordinært look på festen.

Retro figursyet kjole

Og hvis sådan et outfit er lavet i én farve, så er det perfekt som en aften.

Lange kjoler med en fluffy nederdel i en prinsesse silhuet ser altid luksuriøs og rig ud: åbne skuldre og en halsudskæring vil tilføje seksualitet og befrielse til dig, men samtidig vise din storhed og tilbageholdenhed.

Frodig monteret kjole til gulvet

Kjole skjorte

Sporty piger vil elske en figursyet skjortekjole, der kan bæres næsten hver dag.

Ud over det behagelige snit og snit er en anden fordel ved denne kjole, at den kan bruges som et selvstændigt outfit, såvel som kombineret med leggings eller jeans.

Otreznoe

Afskåret i taljen, slank kjole vil fremhæve din talje og visuelt gøre den smallere. En fluffy nederdel vil skjule hofterne og understrege slankheden af ​​benene. Perfekt til både aftenture og hver dag.

En tofarvet model af en afskåret kjole med høj talje, dekoreret med en flæse, er meget populær nu.

Afskåret aftenkjole monteret

Strikket og hæklet

Hækle- og strikkekjoler er perfekte til en kølig tid. Forskellige interessante mønstre vil fremhæve fordelene og skjule ulemperne.

Det vigtigste at huske er, at sådanne kjoler tilføjer et par ekstra centimeter til taljen og gør dig lidt bredere.

For fuld

I modsætning til alle stereotyper ser halvmonterede kjoler godt ud på overvægtige piger, og i kombination med brede bælter eller forskellige boleroer skjuler de nogle fejl og gør figuren slankere.

Figursyet kjole til fuld

En monteret top vil understrege skønheden i et frodigt bryst, et tyndt bælte vil vise tilstedeværelsen af ​​en talje, og en lang lige nederdel, med bløde folder, vil skjule ufuldkomne hofter. Ved hjælp af boleroer og ærmer kan du skjule armenes fylde, og et bredt bælte vil tydeligt fremhæve taljen.

Blonder

Luksus, rigdom og storhed af dit billede vil blive vist af ædle blonder.Monterede blondekjoler og kjoler med blondeindsatser ser usædvanligt blide og elegante ud.

Blondesiddende kjole

Blonder åbner forhænget af hemmeligholdelse, hvilket gør dit billede mere mystisk og ønskværdigt. En gulvlang nederdel med blondekiler vil give dine ben endnu mere form, og en overdel med blonder på en beige baggrund vil skabe en følelse af nøgenhed og tiltrække beundrende blikke fra andre.

En kort blondekjole med en tætsiddende top vil hjælpe med at skabe et legende og muntert look til en ung pige, vise skønheden i benene, og et langt, tætsiddende ærme vil gøre dine hænder mere yndefulde og sofistikerede.

Jersey

En strikket kjole passer perfekt til figuren. Uden tvivl vil det blive et af de mest elskede outfits, takket være stoffets egenskaber og det velvalgte snit.

Strikket figursyet kjole

En lige-cut kjole vil vise alle dine fordele, men den vil ikke være i stand til at skjule nogle fejl. Derfor er dette outfit velegnet til piger og kvinder med en fejlfri figur.

Men en kjole med en tilpasset overdel og en fluffy nederdel vil skjule et par ekstra centimeter på maven og hofterne fra nysgerrige øjne.

En strikket kjole til gulvet er perfekt til særlige lejligheder og ture i teatret.

Tilbageholdenhed og elegance - det er, hvad en kjole, monteret på toppen og flyder i bløde folder af strik, vil give dig.

Sommer

En sommerversion af en monteret kjole vil være et lysfarvet eller lyst monokromatisk outfit. Kjoler med en blusset nederdel er velegnet til at gå i biografen, på stranden, på en restaurant og besøge venner og til at gå på arbejde - en streng kjole-skjorte eller en morgenkåbe.

Du kan gå til diskotek eller fest i en tætsiddende kort kjole, eller i en kjole med en kort og fluffy nederdel. Til mere formelle lejligheder og begivenheder er lange lige kjoler velegnede.

Bryllup

Den mest populære stil til et bryllup er, var og bliver prinsessestilen - en figursyet kjole med eller uden korset og en lang fluffy nederdel.

Men for dem, der ikke ønsker at være som alle andre, er der mange tilpassede brudepigetøj, der ikke passer til traditionelle normer. I dag er den monterede brudekjole i græsk stil ved at blive populær, hvilket vil hjælpe dig med at se guddommelig ud på den vigtigste dag i dit liv.

Hvis du har voluminøse skuldre, vil en tætsiddende kjole med en mellemlang fluffy nederdel passe til dig. Den åbne top får dine skuldre til at se bredere ud.

Aften

Vælg en aftenkjole meget omhyggeligt. Da en kort monteret kjole er en af ​​de mest populære aftenkjoler, skal du være opmærksom på, at det ikke altid er muligt at optræde i den ved en officiel reception. Derfor vil en lang kappe kjole være en værdig erstatning for en kort kjole.

Slim-fit aftenkjole

Med hensyn til designløsninger og kjoledesign: kjolen kan dekoreres med sten og rhinsten, blonder og gennemskinnelige stofindsatser, snit og snit samt en række ærmedesigns, som med størst succes vil vise fordelene ved din kropsbygning og passe til dig .

Til dimissionsfest

Når du vælger en kjole til bal, bør du også være opmærksom på forskellige modeller af monterede kjoler, der ikke kun kan bæres til aftendelen af ​​prom, men også være til stede i den på den højtidelige linje.

Ud over monterede lange kjoler kan du vælge en kjole i prinsessesilhuetten med en fluffy nederdel af mellemlængde og pastelfarve. Åbne skuldre kan skjules under et gennemsigtigt sjal eller tørklæde, og du kan også vælge en passende bolero.

Farve

Sort

Den uforanderlige favorit blandt farvernes optøjer er sort. Tilbageholdenhed og strenghed, officielle og højtidelighed, tradition og innovation - alt dette kombinerer en elegant sort farve.

Outfits af denne farve vil aldrig miste deres relevans og anerkendelse. Kombiner dem gerne med lys læbestift og sorte sko, vælg en håndtaske, der passer til situationen.

Sort figursyet kjole med frynser

Blå

Ædelblå og alle dens nuancer er på ingen måde ringere end sort i popularitet.Det er den dybe blå farve på en forretningsbeklædning eller aftenkjole, der vil understrege skønheden i den kvindelige krop og fokusere på farven på huden.

Farven på havbølgen vil give dit billede friskhed og lethed, og den mørkeblå farve vil understrege sværhedsgraden og alvoren af ​​ejeren af ​​kjolen.

hvid

En anden klassisk farve af outfits vil give dig uskyld og renhed, ømhed og charme. Dette inkluderer også alle de varme nuancer af beige og mælkeagtige farver, fordi de med en blød glød skaber en aura af ukrænkelighed og ungdom omkring pigen.

Figursyet kjole hvid

Rød

Lyserød er farven på lidenskab og begær, det er, hvad det skarlagenrøde outfit understreger i dit billede. Men ikke alle nuancer af rød ser prætentiøse og vulgære ud.

Figursyet kjole rød

Bourgogne - farven på modenhed og tilbageholdenhed, velegnet til ældre kvinder. Og lys og ubekymret pink - vil gøre en ung pige til en Barbie-dukke. Og på samme tid vil en delikat pink farve tilføje uskyld og jomfruelighed til ejeren af ​​et sådant outfit.

Print

Ligesom almindelige kjoler, overse ikke outfits med interessante farver. En tilpasset kjole kan efterligne leopardskind eller være oversået med blomster.

Folke- og geometriske ornamenter er heller ikke forsømt. Glem ikke den altid populære prikkede kjole.

Hvad skal man kombinere med

Vi vælger en strop af en vis bredde til en kjole med ærmer: slank så tynd som muligt, fuld - bredere. Et tyndt bælte i en neutral farve er velegnet til en streng formel kjole.

Smalle bælter er også på mode, som kan bruges til at omvikle taljen to gange.

Billedet suppleres af en clutch eller taske. Glem heller ikke smykker. Sko vælges afhængigt af situationen.

Blandt de mange kjoler vil en tilpasset kjole altid være populær - et symbol på femininitet, ømhed og skønhed. Bær den med fornøjelse!

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus