Stilarter og modeller af kjoler

Moderigtige kjoler i 2021 (98 billeder) - nye varer og trends

Moderigtige kjoler i 2021 (98 billeder) - nye varer og trends
Indhold
 1. Stilarter
 2. Aktuelle trends og nyheder
 3. Sæson "forår-sommer"
 4. Sæson "efterår-vinter"
 5. Udvælgelsestips

At vælge en kjole er en ansvarlig opgave, som en kvinde nemt kan udføre under hensyntagen til ejendommelighederne ved ikke kun hendes ydre kvaliteter, men også hendes interne. Og hvis en kvinde følger mode og forstår hendes luner, så vil billedet være perfekt. Så lad os tale om de fashionable kjoler i den nuværende sæson.

Stilarter

De mange forskellige stilarter af kjoler er ufravigelige fra sæson til sæson. Det seneste års tendenser blev grundlaget for mange ideer. Romantik og femininitet er også populært nu med åbne skuldre, V-udskæringer og lår med accent. Retrostilen i en moderne fortolkning, samt den ret ekstravagante kombination af "kjole & bukser", har heller ikke mistet deres relevans.

Når vi taler om de mest populære stilarter af kjoler, kan følgende skelnes:

 • trapez kjole;
 • bandeau kjole;
 • kjole skjorte;
 • kappe kjole;
 • dække kjole;
 • trøje kjole.

Samtidig kan enhver af ovenstående stilarter have utallige variationer, takket være de vigtigste karakteristiske træk, der hersker denne sæson, såsom:

 • ukompliceret snit;
 • mangel på ærmer og bare skuldre;
 • lavvandet V-udskæring eller rund halsudskæring;
 • mellem- og maxi-nederdele i forskellige længder: fra lige, monteret eller flared til bunden;
 • folder, draperier og lagdeling.

Denne sæson byder på den smukke halvdel af menneskeheden både tidløse klassikere og friske ideer til damegarderobe, dikteret af de voksende trends.

Moderigtig kjole 2016

Aktuelle trends og nyheder

Et detaljeret bekendtskab med samlingerne af kjoler giver os mulighed for at bemærke tendensen til mådehold og omtanke i detaljer, men på samme tid ser outfitsene ikke intetsigende og monotont ud.Denne effekt opnås gennem en kombination af teksturer af forskellige tætheder og farver, samt længden og formen af ​​lagene af de anvendte materialer.

Indretning spiller en særlig vigtig rolle denne sæson: dikkedarer, flæser og sløjfer samt diverse tilbehør. Kjoler med snit og snit af varierende grad af åbenhed, placeret på visse dele af produkterne, ser dristige og usædvanlige ud.

Denne sæson er midi-længden på sit højeste, hvilket betyder, at kjolen skal være til stede i garderoben til enhver smuk person, uanset hendes alder, kropsform og beskæftigelse.

Sådanne tendenser vil være kendetegnende for kjolemode i år. Det er tid til at finde ud af, hvilke outfits der skal foretrækkes i forår-sommer og efterår-vinter sæsoner.

Sæson "forår-sommer"

Forår-sommer sæsonen er altid en fejring af fantasi, opvågning og energi. Og modeindustrien afspejler, som ingen anden, stemningen på denne tid af året og gør kvindemode til en ægte ekstravaganza.

Moderigtig sommerkjole 2016

Når vi taler om de dominerende stilarter af kjoler til den varme årstid, kan følgende skelnes:

 • bandeau kjole;
 • hammer kjole;
 • røg kjole;
 • med en fluffy nederdel, i stil med et år eller med tog;
 • med en asymmetrisk top;
 • enkle snit kjoler;
 • kjole i pyjamas stil;
 • Lange kjoler.

Denne sæson præsenterer ikke kun enkelt snit og et minimum af detaljer, men også en kompetent kombination af forskellige trends. Af denne grund kan enhver dame nemt finde sin perfekte kjole.

Moderigtig malletkjole med flæser til forår-sommer 2016

Farver

Farveskemaet i den varme årstid er fyldt med naturlige nuancer af grønt, modne frugter og havspray. Blandt designfavoritterne var også: hvid, pink og strålende grøn. Og kombinationen i outfittet af blå, hvid og rød fra år til år forbliver en win-win modekombination.

Blandt pastelnuancerne i trenden er blå og pink, både i kombination og separat. Bundløs blå, glødende rød, orange og gul, kobber med mursten og vin eller violet med en blanding af pink er også relevante. Designere bruger ofte nedbrydnings- og farveblokeringsteknikker til deres kreationer.

Udskrifter

I foråret-sommersæsonen er blomstermotiver altid relevante. I år er der hovedsageligt tale om tredimensionelle print i form af blomster eller kronblade. Men der er også miniature ornamenter. Det marine tema har længe vundet et "sted i solen" i samlinger til varme årstider, så det forbliver relevant hvert år.

Bogstaver, plaid, brede striber eller forskellige geometriske former med en tendens til abstraktion findes også i samlingerne af kjoler til forårs-sommersæsonen.

Indretning

Temaet for indretning i forårs-sommersæsonen er bredt afsløret. Sammen med de allerede nævnte voluminøse sløjfer, dikkedarer og flæser, brugt som dekoration til kjoler, er frynser, flæser, folder og draperier også meget brugt. Og enkle, med hensyn til snit, forvandles modeller magisk af håndlavede broderier, volumetriske applikationer, sten, flerfarvede perler, metalbeslag og endda strudsefjer.

Materiale

Denne sæson blev glædeligt overrasket over de mange forskellige stoffer, teksturer og deres utrolige kombinationer. Silkemodeller glæder sig over deres lethed og femininitet. Kjoler med lagdelte nederdele er skabt ved at kombinere nylon, tyl, organza eller chiffon.

Moderigtig silke lang kjole forår-sommer 2016

Tyll, slør og marquise i et ensemble med kontrasterende tætte stoffer ser spektakulære og ikke-standardiserede ud. Blondestof indtager en særlig plads i designværkstederne i dag. Hendes evne til at dekorere en kvindes kjole er højt værdsat. I denne sæson har designere leget med blonder, hvilket gør det tættere og mere lukket.

Denim og bomuldsstoffer blev meget brugt til afslappede modeller af kjoler denne sæson. Kjolemodeller lavet af mesh eller perforerede stoffer bragte friskhed og originalitet denne sæson.

Sæson "efterår-vinter"

Mode i efterår-vinter sæsonen er altid mere behersket og seriøs. Kjolen er fortsat en væsentlig del af designerkollektioner og er til stede i de fleste kvinders garderobe.Men det bliver mere lukket, hyggeligt og er designet ikke kun til at dekorere sin ejer, men også, om nødvendigt, for at beskytte mod vejrets luner.

Moderigtig lang kjole til efterår-vinter 2016

I den kolde årstid er kjoler i følgende stilarter relevante:

 • kappe kjole;
 • trøje kjole;
 • A-line kjole;
 • kjole i stil med "New Look";
 • Kjole baskere;
 • kjole med asymmetri.

Kjoler af mellem- og maxi-længder trådte selvsikkert over i efterår-vinter sæsonen. Mange modeller lægger vægt på ærmerne takket være deres særegne snit: buede eller flared, lige eller lanterne ærmer. Satellitter af nogle modeller er capes-capes og tog. Åbne skuldre og ryg, slidser på nederdele og draperier er stadig på mode.

Moderigtig lang bandeau kjole efterår-vinter 2016

Farver

Farvepaletten for den kolde årstid omfatter klassisk sort, hvid og rød, dyb vinrød, blå og blå med et strejf af grønt. Teknikken til overgang af rige farver til intense ædle toner er udbredt.

Udskrifter

Bogstaver, etniske print og 3D-grafik pryder mere alsidige kjoler. Aftenmodeller er dygtigt malet med blomstermønstre, herunder på gennemsigtigt stof.

Indretning

Kjoler til særlige lejligheder er dekoreret med de sædvanlige frynser, fjer, guldbroderi eller trimmet med fluffy pels. Hverdags outfit kan ledsages af en hvid krave trim. Patchwork-teknikken hjælper med at gøre en kjole i en ukompliceret stil til en utrolig stilfuld ting. Traditionelle flæser og flæser, plisseringer og draperier står heller ikke til side.

Materialer (rediger)

Modeller fra denne sæsons hverdagsmode er lavet af tæt strik og viskose. Kjoler lavet af ruskind, uld, kashmir, naturlig fløjl og tweed er en god mulighed for den kølige sæson. Ægte læder, som hoved- eller ekstramateriale, vil udstyre kjolen med en kompleks, men meget attraktiv karakter.

Til aftenudseende er kjoler skabt af luksuriøse materialer, hvis overflade efterligner ædle metaller eller har en glitrende effekt. Blonder, brokade, silke og satin er som før elsket af både skaberne af kjolerne og dem, der bærer disse kjoler.

Udvælgelsestips

Uanset hvilke mesterværker mode skaber, bør enhver kvinde huske, at enhver moderigtig ting skal understrege, ikke ophæve dens individualitet. Ubetinget overholdelse af mode kan fratage en person retten til at vælge og få dem til at glemme deres egne præferencer i tøj.

Dette vil ikke ske, hvis du overholder en række specifikke regler. Dette gælder især for kvinders kjoler. Outfittet er perfekt, hvis en kvinde vælger det efter hendes kropstype og fysik. Kjolen bør ikke være i konflikt med kvindens alder, temperament og generelle stil.

Moderigtig lang hvid kjole 2016

Casual kjoler vælges efter sæson og vejrforhold. Sted, grund og hvordan en kvinde har til hensigt at bruge tid i sin kjole, spiller også en vigtig rolle i hendes valg. Ud over andres beundring er personlig komfort også vigtig. Hvis en kvinde føler sig begrænset og usikker i en kjole, vil dette ikke undslippe andres øjne. Som et resultat af et sådant fysisk ubehag vil kvinden helt sikkert føle sig utilpas.

I dag er modeverdenen uendelig mangfoldig, så enhver dame vil finde en løsning, når hun vælger sin kjole. Det vigtigste er at huske, at i det skal hun først og fremmest være smuk, ikke moderigtig.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus