Stilarter og modeller af kjoler

Kjoler fra skrotmaterialer - fra enkle til de mest ekstravagante billeder

Kjoler fra skrotmaterialer - fra enkle til de mest ekstravagante billeder
Indhold
 1. Forskellige skrotmaterialer
 2. Hvorfor har du brug for en original kjole
 3. Fra en herreskjorte
 4. Fra en T-shirt eller T-shirt
 5. Fra et tørklæde
 6. Fra mænds slips
 7. Fra teltet
 8. Papir
 9. Fra et glossy blad
 10. Spiselig
 11. Fra bolde
 12. Fra retter
 13. Fra skraldeposen
 14. Fra poser
 15. Fra diske
 16. Fra lyn
 17. Fra scotch tape
 18. Efterårsblade
 19. Af blomster og planter
 20. Fra andre materialer

Tidens flow kan ikke stoppes. Mode stopper heller ikke. Det bliver nemmere at følge modetrends hver dag, fordi flere og flere outfits fra improviserede materialer dukker op på catwalks.

Gør-det-selv-kjoler viser ikke kun dit håndværk og kreativitet, men genopfrisker også din garderobe med et par nye, originale outfits. De fleste af de kjoler, der præsenteres i artiklen, er ikke særlig velegnede til hverdagen, men et par ideer vil perfekt gå i opfyldelse og gøre dit udseende mere interessant.

Papir kjole

Forskellige skrotmaterialer

For at skabe outfits fra tilgængelige værktøjer er alt egnet undtagen voluminøse og tunge materialer.

Kort sagt er det værd at bruge alt det, der lå på mezzaninen og allerede havde en fod i skraldespanden.

Hvorfor har du brug for en original kjole

En improviseret kjole giver dig mulighed for at demonstrere din kreativitet, deltage i en konkurrence, skille dig ud ved en fest og også opdatere gamle outfits, der er ude af mode eller allerede keder dig.

Desuden er dette den mest originale måde at købe et par kjoler på uden særlige økonomiske omkostninger.

Kjole lavet af plastfade

Fra en herreskjorte

På toppen af ​​popularitet er nu kjoler fra en herreskjorte i en stor størrelse. Du kan finde mange måder at forvandle en skjorte til en kjole på, men vi vil fokusere på to primære.

Den første måde er uden syning.Vi spænder skjorten på os selv, så halsudskæringen er højere end brystet, og kraven bliver som en kant. Slå ærmerne rundt om taljen og bind dem med en sløjfe. En usædvanlig og stilfuld kjole er klar!

Læs mere i artiklen om hvordan man laver en kjole fra en herreskjorte.

Kjole fra en herreskjorte

Den anden mulighed, som du allerede har forstået, er omdannelsen af ​​en skjorte til en kjole ved hjælp af syning. Internettet flyder over med en bred vifte af ændringsmetoder, så du nemt kan finde den, der passer til dig og se ekstraordinær og lys ud.

Et eksempel på en kjole fra en herreskjorte

Fra en T-shirt eller T-shirt

Et andet populært materiale er en T-shirt eller T-shirt til mænd. Der er også mange vidunderlige og interessante modeller her.

Kjole fra herre T-shirt

Hvis T-shirten er stor, og du er en tynd pige, kan du bruge syning til at forvandle denne T-shirt til en kjole.

Kjole fra en herre T-shirt

Fra et tørklæde

En strandpareo eller et stort tørklæde kan nemt forvandles til en kjole.

Sjalskjoler

Tag to identiske tørklæder, bind dem i det ene hjørne. Lad os sige, at det vil være højre skulder. Vi kaster det ene tørklæde frem, det andet tilbage. Vi tager det bagerste tørklæde ved sidehjørnerne og binder det på højre side og sidehjørnerne på det forreste - på toppen og på venstre side. Tilføj en tynd bæltestrop og du er dejlig!

Sommer tørklæde kjole

Du kan også skabe et interessant outfit fra ét tørklæde ved at binde det på forskellige måder.

Asymmetrisk tørklædekjole

Fra mænds slips

Allerede før det er mode kommet, og med det designere. Slips, syet sammen og organisk matchet til hinanden, bliver til en uovertruffen og lækker minikjole. Hvis du har meget materiale på lager, kan du lave en kjole i den maksimale længde.

En kjole lavet af bånd i to farver, ikke bare syet sammen, men nogle steder danner en vævning, ser eksklusiv og fremragende ud.

Fra teltet

Hvorfor ikke? Forestil dig en kjole med en åben og tætsiddende top, en lynlås foran, en lang nederdel og et tog bagpå. Denne kjole er lavet i flere farver og ser imponerende ud i sig selv. Og hvis du fjerner alt, der indikerer det tidligere formål og brug af stoffet, så vil få mennesker gætte, at denne kjole blev skabt af dig fra improviseret midler.

De kreative gik videre og kombinerede turisme med mode og skabte teltkjoler.

Papir

Hvert hus blev renoveret, hvorefter stykker, eller endda ruller af tapet og papir, stod tilbage. Med tiden blev de støvede på loftet eller mezzaninen. Det er tid til at få dem og puste et nyt liv i dem ved at skabe en papirkjole med dine egne hænder.

Tapet kjole

Lav en tætsiddende top med et par ruller papir rundt om torsoen. Lim papiret på bagsiden eller siden med tape. På den måde kan du også lave en lige nederdel, som vi forbinder til overdelen. Hvis du ikke kan lide denne mulighed, kan du tage en gammel nederdel, hvortil du kan fastgøre kegleringe lavet af papir og i flere lag. Du får en voluminøs og fluffy nederdel. På denne måde kan du sy et tog eller ekstra etager.

Det mest fantastiske er, at hele atelierer bliver skabt for at skabe originale outfits.

For at skabe papiroutfits kan du tage: tapet, aviser, magasiner, servietter, slikpapir, kasser, emballage, pap, bølgepapir og endda toiletpapir.

Powder wrap kjole

Men ikke alle vil tænke på at sy en kjole fra en børnebog.

Bog kjole

Kjoler lavet af papir kan bruges flere gange, hvis de forsigtigt skæres "langs sømmen", som derefter forsegles med tape. Enkelt og praktisk talt gratis. Og det vigtigste er smukt. Ikke underligt, at de siger, at alt genialt er i enkelhed.

Fra et glossy blad

Absolut alle derhjemme har bunker af unødvendige blanke magasiner, hvor man godt kan lide en eller to artikler. Vi klipper eller river artikler ud og lægger dem i en far, og vi sætter blade på en kjole. Har du ikke fået en kjole fra magasiner endnu?

En nål og tråd, en hæftemaskine, saks, magasiner, tape og en basekjole er alt hvad du behøver.

Spiselig

Fra slik

Ja, du hørte ikke. Hvis du ikke er en sød tand, så prøv at lave en kjole af slik.Mangfoldigheden af ​​indpakninger hjælper dig med at skabe et bestemt farveskema, og slik af forskellige former hjælper dig med at dekorere forskellige elementer i outfittet.

Slikkjoler

Alt du behøver er at købe noget slik og bevæbne dig med en nål og tråd. Sy slik på en gammel kjole, og arranger dem som din fantasi fortæller dig - og du er sikker på succes. Du bliver boldens dronning, det vigtigste er at holde dig væk fra den søde tand.

Fra chokolade

Hele samlinger af kjoler er skabt af denne skønne dessert, som runder chokoladefestivalerne af.

Fra frugt og grønt

Til vegetarer og dem, der fører en sund livsstil, skaber en kunstner fra Korea kjoler lavet af kål, løg, urter, bananskræller og andre velsmagende og sunde grøntsager.

Fra bagning

Modedesignere har vist, hvordan pufærmer kan erstattes med lækre brød. Almindelige bagels har også fået plads i den ekstravagante modeverden. De blev brugt som dekoration.

Fra kød

En spiselig, men ikke særlig velsmagende råt kødkjole. Det ser heller ikke æstetisk tiltalende ud, men det forhindrede ikke Lady Gaga i at bruge det til sine chokerende formål.

Kød kjole

Fra bolde

For dristige eksperimenter er ideen om en ballonkjole velegnet. Til skabelse er både aflange bolde til modellering og almindelige bolde, der dekorerer interiøret, velegnede.

Ballon kjole

Du kan forbinde dem i alle slags vævninger og mønstre - alt er i dine hænder og afhænger af din fantasi. En let kjole lavet af bolde skinner effektivt og uforglemmeligt og leger med lyset, velegnet til beslutsomme piger, der ikke er bange for at være i rampelyset.

En kjole lavet af bolde til en kravlegård vil forsigtigt bringe nostalgi tilbage til barndommen. Hvis en omfangsrig silhuet generer dig lidt, så kan du erstatte dem med deodorantbolde eller tennisbolde, efter at have dekoreret dem tidligere.

Designer boldkjole

Fra retter

Ophobede gafler og skeer samt piskeris kan også misbruges. En kjole lavet af plastik er mere tilgængelig og ser delikat ud, mens en kjole lavet af rustfrit stål vil give den ønskede skarphed til billedet.

Gå ikke ud fra, at ødelagte tallerkener er uheldige. Heldigvis i form af en ny kjole. Sådan kan du skabe et mesterværk ved hjælp af porcelænsskår.

Porcelænskjole

Fra skraldeposen

Lavet af skraldeposer for at skabe fantastiske og smukke kjoler. Oppustede tasker vil skabe et frodigt prinsesse-outfit. Og poser skåret i en frynser og derefter syet med frodige flæser vil hjælpe med at skabe billedet af en Amazon-kriger.

Skede kjoler fra sorte poser ser spektakulære ud. Dette look er perfekt til at fejre Halloween.

Kort affaldsposekjole

Det er også værd at være opmærksom på andet husholdningsplastik. Bunden af ​​flaskerne gør en fantastisk kjole. Og fra engangsservice - et kombineret outfit af en prinsesse fra et eventyr.

Kjole fra flasker

Fra poser

Ternet eller, ifølge almindelige mennesker, bazartasker er ikke det værste materiale til at skabe usædvanlige outfits. Derudover er buret altid på mode.

Plaid taske kjole

Fra diske

På en gammel almindelig T-shirt, T-shirt eller kjole kan du sy skiver eller stykker af skiver - et outfit til at gå på klub eller et diskotek.

En kjole lavet af diske ser interessant og usædvanlig ud, og takket være dens reflekterende egenskaber ser den også spektakulær ud.

Fra lyn

En kjole lavet af lynlåse, præsenteret af en ung designer, ser overraskende og ekstravagant ud. Og hvad er vi, er vi ikke designere? Vi syr lynlåsene sammen efter mønsteret og uden pile. Vi tilpasser selv størrelsen.

Du kan lave en kombinationskjole, hvor overdelen eller nederdelen er lavet af lynlåse, og det andet stykke er taget fra et andet outfit. Det vil vise sig meget stilfuldt og interessant.

Kjole med lynlås og chiffon

Fra scotch tape

Overraskende nok hjælper den flerfarvede gaffatape med at skabe funky, syrede festkjoler.

Efterårsblade

Om efteråret vil en kjole lavet af blade være en meget praktisk og budget mulighed. For at skabe den skal du bruge rene hele blade, som vi syr ved halen efter samme princip som skiverne. Ser lækkert og friskt ud. Alligevel er der et par væsentlige ulemper, som det er værd at være opmærksom på.

 1. Bladkjolen skal skabes lige før den begivenhed, du skal have den på. Bladene tørrer meget hurtigt og bliver måske ikke lige, som du gerne vil have.
 2. Blade er også et meget skrøbeligt materiale. Halerne brækker af, og bladene falder af, hvilket skaber huller i tøjets lærred. Derfor skal outfittet bæres med omhu.

Af blomster og planter

Kærligheden til blomster vil aldrig forsvinde. De er en fantastisk måde at udtrykke følelser på, boligindretning og for nylig et materiale til en kjole.

Outfits af friske blomster forbliver relevante ikke kun for forskellige festivaler, men også til koncerter.

Ani Lorak blomsterkjole

Fra andre materialer

Der er så mange materialer af assistenter, at det er svært at passe dem ind i én artikel.

Kjoler er skabt af påfuglefjer, men ingen forbyder at eksperimentere med fjer.

Tørret græs og halm vil også fungere godt til vævning af en balkjole.

Hay kjole

Kort sagt, smid ikke nogle af de ovennævnte materialer ud, samt handsker, gamle paraplyer, unødvendige bamser, ølhætter, øldåser, elpærer, hår. Og pludselig vil det komme til nytte engang.

Og hvis du løber tør for fantasi, så brug reklamerne fra producenter af forskellige varer.

Vi håber, at artiklen vil komme til nytte og blive nyttig for dig. Husk, at alt er i dine hænder - det vigtigste er at være tålmodig og bevæbne dig med fantasi, og resten følger. Held og lykke med dine bestræbelser.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus