Stilarter og modeller af kjoler

Hvordan vælger man en brudekjole?

Hvordan vælger man en brudekjole?
Indhold
 1. Udvælgelsesregler
 2. Længde
 3. Stilarter
 4. Til gravide
 5. For fuld
 6. Farve
 7. tilbehør
 8. Frisure
 9. Makeup

I hver piges liv er der den samme mand, som hun er klar til at binde knude med. Det sker ofte, at de nygifte beslutter sig for at aflægge ed over for de højere magter og gå i kirke for at blive gift. Hvad skal være en brudekjole, og hvordan vælger man den rigtige?

Udvælgelsesregler

Hvis du beslutter dig for et bryllup, skal du være opmærksom på visse regler for valg af brudekjole:

 • Et outfit, der overdrevent blotlægger arme, skuldre, ryg, ben og bryst, er ikke egnet til en bryllupsceremoni. Kjolen skal være lukket eller suppleret med en bolero.
 • Det samme gælder længden – den skal være under knæene. Du kan ikke have en kort og stram kjole på til brylluppet.
 • Du bør ikke vælge en kjole med udsøgt dekoration. Delikat broderi, perleperler eller draperi vil være det helt rigtige.
 • Satin, chiffon, guipure eller ethvert andet stof er velegnet fra stoffet, men du skal være opmærksom på, at outfittet ser naturligt og enkelt ud.
 • En ergonomisk model til et bryllup vil være en kjole med et lige eller let flared cut.
 • Toget er et element i den katolske brudekjole, så det er ikke helt passende for ortodokse kirker.
 • Hovedet skal være dækket af en hat.
 • Mådeholdenhed i tøjet fortsætter med lavmælt makeup og beskedne, men komfortable sko.

Længde

Mange er vant til at tro, at den bedste mulighed for et bryllup er maxi-længden. Smuk, højtidelig, beskeden. Gulvlængde er selvfølgelig relevant til enhver tid, men kirken forbyder ikke kjoler af mellemlang længde, det vigtigste er, at knæene er dækket.

Kort brudekjole

En lang kjole lavet af blonder eller satin vil se yndefuld, elegant og simpelthen smuk ud.Du kan tilføje et delikat slør eller et blondesjal på hovedet og skuldrene til det.

Særligt populære er transformerende kjoler, hvor nederdelen kan ændre form eller komme fri. Blandt dem kan du finde en model af en passende stil til både et bryllup og en højtidelig begivenhed. En aftagelig nederdel vil løse problemet med længde, hvis du er en elsker af korte kjoler.

Brudekjole-transformer

Stilarter

Kjoler i stil med prinsesse og år er meget sjældent valgt til bryllupper. Det menes, at det ikke er en fluffy nederdel, der giver dig mulighed for at demonstrere brudens beskedenhed. Stadig har modetrends påvirket modellerne af brudekjoler. Det er tilladt at vælge en kjole med ærmer og en halsudskæring lavet af gennemskinnelig stof.

Med ærmer

Brudekjolen kan laves med forskellige former for ærmer: lanterne, lige, tætsiddende, lang eller kort.

Lækkerhed og femininitet emmer af kjoler med lange ærmer. Den bedste mulighed ville være en kjole med blondeoverdel og ærmer samt satinmodeller.

Brudekjole med blondeærmer

Hvis dit valg har sat sig på en model med korte ærmer, så bør du tilføje handsker, der matcher i farve og materiale til outfittet.

Kortærmet brudekjole med handsker

Lukket

Ifølge kirkens kanoner er det kjolen, der dækker arme, skuldre, bryst og ben, der vil være ideel til et bryllup. Lukkede outfits er velegnede til beskedne og seriøse piger, der ønsker at se perfekte ud. Guipure ærmer og overdel vil fortynde sværhedsgraden.

Blonder

Brudekjoler lavet af blonder og guipure vil understrege pigens skrøbelighed og ømhed. Sådan en brudekjole vil være raffineret og rig.

Et andet plus er, at på grund af materialets luksus behøver outfittet ikke specielle dekorationer og tilføjelser. Kjolen kan syes af gennembrudte stoffer eller dekoreres med dem.

Enkel

Enkelheden og skønheden af ​​outfits uden unødvendig prætentiøsitet vil understrege brudens uskyld, give hende ømhed og femininitet. Et sådant outfit vil være det mest optimale til en bryllupsceremoni. En simpel satinkjole med blondeslør ville være dit bedste bud.

Til gravide

Hvis brylluppet finder sted under graviditeten, skal du omhyggeligt vælge silhuetten. I de første måneder af graviditeten ville den bedste mulighed være et A-line outfit eller en højtaljet græsk kjole, der vil skjule din mave.

Brudekjole til gravide

Da en hvid kjole ifølge religiøse dogmer kun kan bæres af en jomfru, bør piger i position vælge en kjole i andre lyse farver.

For fuld

Valget af en model bør behandles med forsigtighed under hensyntagen til fysikkens egenskaber. Den universelle græske silhuet vil skjule næsten alle ufuldkommenhederne i maveområdet, og A-line outfit vil visuelt korrigere ufuldkommenhederne i hofterne.

Hvis du har en veldefineret talje, så prøv en havfruekjole.

A-line kjole vil skjule brede hofter og visuelt gøre skuldrene bredere.

Farve

Ud over den traditionelle hvide farve er outfits af alle lette og delikate toner også perfekte til bryllupper: pink, cremebeige, mælk, grøn, blå.

Outfits af mørke farver er uacceptable til bryllupper.

En hvid kjole er en traditionel bryllupsløsning, så dette outfit vil aldrig fejle. Udover symbolikken i hvid, går det også godt med brudens solbrune farve. Så hvis du havde tid til at besøge havet eller i et solarium før brylluppet, vil et hvidt outfit se meget godt ud på bronzehud.

Lukket retro brudekjole

tilbehør

Sko

Sørg for at være opmærksom på de sko, du vil stå i under hele bryllupsceremonien. Hun skal være beskeden og behagelig, på lave hæle, da en krone vil blive holdt over dine hoveder.

Du bør ikke ty til at vælge sko med lyse og fængende detaljer, da de måske ikke passer ind i et simpelt billede.

Brudekjole valg af sko

Hovedbeklædning

Som hovedbeklædning til et bryllup kan du bruge et slør, et gennemsigtigt tørklæde eller hoveddæksel samt en hat. En moderne løsning ville også være en slørhætte lavet af blonder eller stjålet.

Du kan supplere billedet ved hjælp af andet tilbehør, for eksempel ved hjælp af handsker af enhver længde, armbånd lavet af naturlige blomster eller en kappe på skuldrene.

Kap med blonder til brudekjole

Sværhedsgraden og enkelheden af ​​en brudekjole indebærer dækkede skuldre og arme, men det betyder slet ikke, at kjolen skal være døvt lukket. Match din kjole med en blondebolero, et sjal eller en aflang version af sløret, og du behøver ikke opgive åbne modeller.

Frisure

Frisuren skal også være enkel, så den ikke forringes meget under hovedbeklædningen, som du vil dække dit hoved med. Hvis frisuren suppleres af et slør, er det ikke nødvendigt at dække hovedet yderligere - det vigtigste er, at sløret skal dække hovedets krone.

Friske blomster ser meget smukke ud i håret og som dekorationer.

Makeup

I den moderne verden er make-up uundværlig, så du skal gå i kirke med moderat og enkel make-up. Let naturlig make-up er bedst, og du bør ikke male dine læber, da du bliver nødt til at kysse ikonet og krucifikset.

Og den bedste mulighed ville være at afklare dette spørgsmål med præsten.

Makeup til en brudekjole

Et bryllup er en meget ansvarlig begivenhed og den vigtigste beslutning i unge menneskers liv. Derfor er det værd at tage ham seriøst og om alle spørgsmål - makeup, kjolelængde, tilbehør, hatte osv. - konsulter den hellige fader, som vil gennemføre denne ceremoni.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus