Stilarter og modeller af kjoler

En kjole med en nederdel-sol bør være i garderoben på enhver fashionista

En kjole med en nederdel-sol bør være i garderoben på enhver fashionista
Indhold
 1. Funktioner af nederdelen sol-udvidet
 2. Hvem passer det til?
 3. Med ærme
 4. Længde
 5. Sommer
 6. Farver og print
 7. Passer den komplet?
 8. Hvad skal man have på med?

Stilarterne af moderne kjoler er meget forskellige. Og blandt dem er et særligt sted optaget af et sådant feminint outfit som en kjole med et solnederdel. Sådanne kjoler har været på mode i mere end et århundrede.

Funktioner af nederdelen sol-udvidet

Den store popularitet af kjoler med denne stil af en nederdel er forårsaget af det faktum, at det er meget nemt at sy dem, og på enhver figur ser sådan en kjole meget attraktiv ud. Nederdele kan have en eller to sømme, men der er også muligheder uden sømme. Deres længde kan variere meget - det er repræsenteret af produkter fra den maksimale længde til meget korte modeller.

Hvem passer det til?

Kjoler med solnederdel passer til enhver kvinde, da de naturlige folder, der er dannet i dem, tilføjer sofistikering og ynde til figuren. Samtidig vil en sådan nederdel hjælpe og tilføje volumen på de manglende steder, og om nødvendigt skjule de ekstra centimeter.

Sort kjole med en nederdel sol
 • For slanke piger, hvis figur ligner et rektangel, anbefales en kjole i denne stil med en længde lidt over knæene. I dette outfit vil deres hofter se mere voluminøse ud, og taljen bliver mere slank. Et outfit lavet af tæt materiale såvel som en kjole med en flerlags nederdel, solen vil se meget godt ud på en sådan figur.
 • Hvis en piges figur ligner en trekant, skal hun kigge efter en kjole, hvor nederdelen begynder at udvide sig ikke fra taljen, men fra hoftelinjen. Dette vil skjule fylden og tilføje lyshed til billedet.
 • Med en figur, der ligner en "omvendt trekant", vil kjoler i denne stil være et godt valg. De flere læg, der starter fra taljen, vil visuelt forstørre hofterne, hvilket vil balancere silhuetten som helhed.

Med ærme

Kjoler med solnederdel har muligvis ingen ærmer overhovedet, men hvis en sådan detalje er tilgængelig, kan ærmernes længde variere. Det anbefales at vælge et produkt under hensyntagen til sæsonen. For eksempel købes modeller med ærmer ofte til kontoret og til køligt vejr, og kjoler i denne stil med spaghettistropper er efterspurgte om sommeren.

Længde

Kort

Sådanne kjoler er især populære blandt skønheder med lange slanke ben. Sommerkjoler med en kort længde er syet af bomuldsstoffer, og til den kølige sæson er modeller lavet af fløjl, uld eller fløjl efterspurgte.

Midi

Mellemlange kjoler med en nederdel i "sol"-stil er blevet populære siden 70'erne i forrige århundrede. Nu er sådanne modeller også i stor efterspørgsel. Elegante midi-lange kjoler er syet af satin, chiffon eller blonder. Hvis de dækker knæene lidt, så ser det meget feminint ud.

Længe til gulvet

Sådanne modeller af kjoler med en solnederdel var især populære i tresserne af det 20. århundrede. Nu præsenteres de ofte som lette ærmeløse solkjoler, som bruges sammen med sandaler, muleposer, briller og en hat. Sådanne kjoler er ofte valgt af piger, hvis ben ikke er slanke.

Sommer

Modeller af kjoler med solnederdel til sommerperioden sys hovedsageligt af tynde stoffer, for eksempel fra bomuld, satin eller silke. Sådanne outfits har ofte lyse farver og ingen ærmer. Der er modeller med et ret åbent snit på ryggen eller halsudskæringen. Kjoler med en gennemsigtig chiffon nederdel er meget attraktive.

Farver og print

Sort

En kort sort kjole med en solnederdel erstatter med succes en kappe-kjole. Det er diskret nok til formelle arrangementer. Hvis du tilføjer lyse tilbehør til en sådan kjole, vil en sådan kjole være et godt valg til særlige lejligheder. I en lang sort kjole af denne stil ser pigen usædvanligt elegant ud.

hvid

I snehvide kjoler med en nederdel personificerer solen femininitet og ømhed. Korte modeller kan have V-udskæring, skulderstropper, bådudskæring eller andre topmuligheder. Ofte er der hvide kjoler af denne stil, suppleret med et lyst bælte.

Rød

Et outfit med solnederdel i røde toner er velegnet til dristige og afslappede piger. Længden af ​​en sådan kjole kan være meget forskellig. Korte modeller med lange ærmer ser imponerende ud, knælange kjoler er meget attraktive, men gulvlange produkter ser særligt festlige ud. Røde kjoler bæres ofte med et sort eller hvidt skærf for at fremhæve taljen.

Ind i buret

Plaid-outfits med solnederdel kan være korte, knælange eller gulvlange. De mest almindelige farvekombinationer til dette print er rød og sort samt sort og hvid.

Plaid kjole med en nederdel sol

Stiplet

Nederdelsolen med prikker ser sød og munter ud. Den øverste del i en sådan kjole kan være af samme print eller almindelig. Afhængigt af formen vælges ærternes størrelse forskelligt. De mest populære farver på en ærtekjole med solnederdel er sort og hvid, hvid og sort, rød og hvid, rød og sort og blå og hvid.

I en blomst

Plantemotiver i kjoler med solnederdel findes oftest i sommermodeller. Disse kjoler er lyse og attraktive. Blomsterprint vælges ofte til modeller i retrostil såvel som til solkjoler med stropper.

Passer den komplet?

Outfittet, hvis nederdel har en "sol"-stil, anbefales til piger med fulde hofter, da denne del af figuren vil være skjult i det. Derudover vil en sådan voluminøs nederdel fremhæve taljen.

Hvad skal man have på med?

 • Sko til en kort kjole med en solnederdel skal være med høje hæle, og til lange modeller kan du bære sandaler eller balletflader.
 • Et outfit af denne stil kan bæres med et almindeligt eller kontrastbælte, hvis bredde vil variere afhængigt af kjolens model og af dens ejers figur.
 • Ovenpå en kjole med en nederdel kan solen bæres med en kort jakke eller bolero.
 • Ærmeløse produkter af denne stil kan suppleres med korte handsker.
 • Dekorationer, der matches sammen med en solnederdel, skal være yndefulde. Men nogle modeller af sådanne kjoler går godt med store armbånd og lange perler.
 • Vælg en lille clutch, et net eller en mulepose til denne kjole.
 • Ved at supplere en kjole med en hel nederdel af denne stil med solbriller og en hat, vil du skabe et vintage look.
ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus