Stilarter og modeller af kjoler

Korsetkjole - for det perfekte look

Korsetkjole - for det perfekte look
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Lidt historie
 3. Hvem passer det til?
 4. Med en fluffy nederdel
 5. Blonde korset
 6. Gennemsigtigt korset
 7. Vintage kjoler
 8. Farver
 9. Længde
 10. Hvordan snører man et korset?
 11. Modetrends
 12. Hvad skal man have på med?
 13. tilbehør
 14. Sko

Enhver kvindes drøm om en tynd talje realiseres med succes ved hjælp af korsetter. Kjoler, hvor den øverste del er repræsenteret af et korset, tilføjer nåde og forførelse til enhver kvindelig figur.

Gennemsigtig korsetkjole

Ejendommeligheder

Moderne korsetkjoler er behagelige og lavet af bløde materialer. Korsettet er øverst (båret ovenpå) og nederst (placeret under stoflagene). Oftest kan et korset ses i aftenkjoler, men der er også modeller af casual outfits med korsetter.

Korsetter adskiller sig i form, tilstedeværelse af knogler, såvel som deres placering. Dette giver dig mulighed for at skabe mange muligheder for en korsetkjole.

Kjoler med dette element kommer i forskellige længder - med mini-nederdel og lange til gulvet. Du kan finde en passende model af en kjole med et korset til enhver lejlighed og til enhver form for figur.

Kort kjole med korset og tog

Lidt historie

De første "korsetter" dukkede op i kvinders garderobe i det 12. århundrede. Det var en almindelig blonde, der kunne indsnævre taljen og hæve brystet lidt. Korsettet fik sit sædvanlige udseende i begyndelsen af ​​det 16. århundrede. Først var rammen til korsettet lavet af metalstænger, og senere begyndte de at bruge hvalbenet, hvilket gjorde produktet mere skånsomt for kvindekroppen.

I det 18. århundrede blev korsetkjoler kendetegnet ved deres pragt (deres nederdele var på bøjler), og i det 20. århundrede blev korsettet selv lavere (strømper begyndte at blive fastgjort til det).

Korsetter er mindre almindelige i disse dage, da kvinder kan lide mere behageligt tøj. Korsettets anvendelsesområde er dog blevet meget bredere.

Kjole med et korset moderigtigt

Hvem passer det til?

En kjole med et korset vil passe til en pige med enhver fysik.Der er modeller med lav og høj talje. Et sådant korset vil hjælpe med at korrigere silhuetten. Et rigtigt fund er en kjole med et korset til piger med en kurvet figur.

De vigtigste fordele ved at have et korset i en kjole:

 • Hjælper med at fremhæve en tynd talje.
 • Hæver barmen.
 • Hjælper med at skjule overskydende volumen.
 • Forbedrer holdningen.
 • Gør pigen mere selvsikker.

Med en fluffy nederdel

Modeller af korsetkjoler med et flaret nederdel er meget almindelige som kjoler til særlige lejligheder. De præsenteres i et bredt udvalg og er lavet af forskellige stoffer.

En kjole som denne ville være et godt valg til en bal. Særligt attraktive er outfits, hvor nederdelen er lagdelt.

Kjole med en kort hel nederdel og korset

Blonde korset

Iført en kjole med blondekorset kan en pige visuelt gøre sin buste mere voluminøs. Sådanne kjolemodeller er valgt af kvinder med små bryster. Sådanne korsetter er ofte dekoreret med perler.

Blondekjoler med et korset fortjener særlig opmærksomhed. De er utroligt feminine og attraktive.

Gennemsigtigt korset

Modeller af korsetkjoler, hvor korsettet er gennemsigtigt, er nu blevet meget populære. Når de er dekoreret med indretning, ser de ikke vulgære ud, men tværtimod er de meget forførende og smukke.

Gennemsigtig korsetkjole

Sådanne kjoler bør dog kun bæres af skønheder, der kan prale af perfekte former.

Vintage kjoler

Korsetkjoler båret af kvinder for århundreder siden er yndige, men ikke særlig behagelige. De er kendetegnet ved en yndefuld talje, tilstedeværelsen af ​​blonder, en overflod af underkjoler, dyre guldbeklædning og andre detaljer. Takket være sådanne egenskaber ser vintagekjoler elegante, luksuriøse og festlige ud.

Vintage kjole med korset

I disse dage bæres sådanne kjoler hovedsageligt til at filme film og deltage i temabegivenheder.

Farver

Sort

Disse kjoler, suppleret med et korset, er et godt valg til en fest eller at gå ud. Et sort outfit med et korset slanker ikke kun, men giver dig også mulighed for at vælge en bred vifte af tilbehør til det.

En sort læderkjole med korset er et populært forførelsesværktøj.

hvid

Det er en hvid kjole, der umiddelbart kommer til at tænke på, når de taler om en model med korset. Dette outfit ser det mest højtidelige og sofistikerede ud.

Hvide korsetkjoler præsenteres ikke kun af bryllupsmodeller.

Hvid kjole med korset

Rød

En kjole med et rødt korset er valgt af passionerede og modige kvinder, fordi al opmærksomheden ved en festlig begivenhed vil blive tiltrukket af netop sådan et outfit.

Længde

Alle korsetkjoler, afhængigt af deres længde, er opdelt i følgende typer:

 1. Lang. Dette er en klassisk version af korsetkjoler båret af berømtheder, brude og kandidater. Sådanne kjoler er syet af chiffon, satin, silke og andre smukke stoffer.
 2. Mellem længde. Disse kjoler har ofte en tætsiddende silhuet, så de ser beskedne og tilbageholdende ud. De suppleres med en jakke eller sjal, sko med lave hæle og diskret tilbehør.
 3. Kort. Nederdelen i sådanne korsetkjoler kan være fluffy eller tætsiddende. Du kan tage på date eller en moderigtig fest i et lignende outfit. Sørg for at have højhælede sko og farverigt tilbehør på.

Hvordan snører man et korset?

For at få busten til at se forførende og voluminøs ud, er det vigtigt at stramme overdelen ordentligt. Du kan begynde at snøre tøjet fra begge sider, men snøring øverst er mere almindeligt og betragtes som en klassiker. Efter at have ført blonden gennem de øverste huller, snør du korsettet på kryds og tværs, og begynd derefter at trække blonden fra top til bund. I slutningen af ​​snøringen skal du sørge for at lave en knude på silkesnøringen, som forhindrer den i at "glide".

Læs mere i artiklen, hvordan man snører et bryllupskorset og se i videoen af ​​Tatiana Kozorovitskaya - forfatteren af ​​korsettets Akademi.

Modetrends

Ved næsten alle modeshows kan du se outfits med korsetter.Blandt korte kjoler er produkter med en tætsiddende top og en kort og fluffy nederdel (tutu-nederdel) også meget populære.

Kort kjole med tyl korset

Modeller, hvor taljen er sænket, er især populære nu. De er valgt af piger, hvis figur ligner et timeglas. Modeller med høj talje mister heller ikke popularitet.

Blandt sommertøj er korte kjoler med tynde spaghettistropper lavet af luftige stoffer i stor efterspørgsel. Asymmetriske modeller med et korset lavet i pastelfarver er meget attraktive.

Korset outfits er usædvanligt moderigtigt, hvor nederdelen er kort, men dekoreret med et tog af forskellige længder. Denne kjole ser især feminin ud.

Moderigtig kort kjole med korset og tog

Blandt de lange korsetmodeller vinder en kjole med en plisseret nederdel popularitet i disse dage. Satin- og chiffonprodukter er også efterspurgte, da blødheden og letheden af ​​sådanne stoffer hjælper med at gøre figuren mere udtryksfuld.

Smuk lang kjole med korset

Rhinestones, sten, blonder, læderindsatser og broderi bruges i indretningen af ​​lange kjoler med et korset. Blandt stilarterne af nederdele i lange korset-outfits kan man også skelne blyant- og tulipansnit samt asymmetriske nederdele.

Hvad skal man have på med?

 • En korsetkjole med en lys flerfarvet trim bæres med monokromatiske ting.
 • Til en kjole i denne stil er en clutch valgt til at matche eller en lille taske på en kæde eller en lang tynd rem. Voldsomme poser vil være en dårlig mulighed.

En bolero vil være en fremragende tilføjelse til outfittet.

I køligt vejr kan denne kjole bruges sammen med en cardigan.

Cardigan til kjole med korset

tilbehør

Hvis den valgte kjole med et korset er kendetegnet ved et lyst print eller rig indretning, bruges smykker med et sådant outfit til et minimum. Et armbånd, et par øreringe og en elegant halskæde er nok, og looket bliver komplet.

Salma Hayek korsetkjole

Du kan tilføje flere udsmykninger til en monokrom kjole. Aftenkjoler kombineres bedst med perler eller ædle metaller.

Sko

Det bedste valg af sko til et korsetoutfit ville være sko eller sandaler med kiler eller stiletter. Tynde høje hæle er uundværlige, hvis du vil skabe et romantisk look.

3 kommentarer

Hun adopterede et par sexede kjoler) En aftenkjole med et korset er selvfølgelig smuk, men ubehagelig. Men til en særlig lejlighed kan du holde ud et par timer)

Kom nu, stram ikke korsettet for meget – og alt bliver behageligt.

Hvordan stakkels kvinder plejede at trække sig i korsetter ... det er bare et mareridt. Selv de indre organer blev deformeret på grund af pladsmangel. Så kære piger, vær forsigtige og brug ikke korsetkjoler for ofte.

Mode

skønheden

Hus