Stilarter og modeller af kjoler

Udvidede kjoler - for et romantisk look

Udvidede kjoler - for et romantisk look
Indhold
 1. Hvem passer det til?
 2. Stilarter
 3. Strikket
 4. Varianter af blussede nederdele
 5. Udvidede ærmer
 6. Efter sæson
 7. Længde
 8. Hvad skal man have på med?
 9. Bælte eller bælte
 10. Sko
 11. tilbehør

En tætsiddende silhuet er ikke altid passende, og den passer hovedsageligt til piger med en ideel figur. Hvis du vil skjule nogle fejl i din figur, se feminin og romantisk ud og føle dig godt tilpas, så vil en blusset kjole være den perfekte løsning.

Gul blusset kjole

Verdens førende designere arbejder konstant på sådanne samlinger, fordi denne mulighed er relevant i vores tid.

Hvem passer det til?

 • For piger med smalle hofter er en blusset kjole et rigtigt fund. Opblussen skaber bølger, der flyder hen over figuren og tilføjer lidt volumen til hofterne, hvilket gør figuren mere attraktiv.
 • Indehavere af A-type figuren skal stoppe ved en blusset kjole med en længde under knæet. I denne version vil hofternes fylde blive korrigeret, og benene vises i det bedste lys.
 • Kvinder med en T-figur bør vælge blussede kjoler lavet af tætte stoffer, der holder deres form. Kjolen hjælper dig visuelt med at tilføje volumen til hofterne og skabe en timeglasfigur.
 • Korte piger skal være forsigtige, når de vælger en sådan kjole, da stilen kan være lidt fyldig og gøre silhuetten tung.
 • Kvinder med en type O-figur bør ikke vælge kjoler med en flare fra taljen, da fraværet af en talje kun vil blive understreget. Vælg kjoler, der er blusset fra brystet.

Stilarter

Højtaljet

Denne stil er meget efterspurgt blandt piger, der har en ufuldkommen figur, fordi den distraherer opmærksomheden fra problemområder og hjælper også med at skjule maven.

Blå blusset kjole med høj talje

Modeller lavet af dyre materialer ser meget smukke ud, de tilføjer højtidelighed, sofistikering og charme til billedet. Du kan fastgøre en broche eller trimme med bånd under brystlinjen, denne tilgang giver dig mulighed for at være fuld opmærksomhed på brystområdet.

Flare fra taljen

Den blussede kjole fra taljen er en klassiker, der var populær i 50'erne og 60'erne i forrige århundrede. Hovedfokus er på taljen. For at understrege det endnu mere, kan du desuden bruge et yndefuldt bælte. En kjole af denne stil kan have forskellige længder: under knæet, mini eller maxi. Gulvlange modeller bruges til retrostil.

Hvis du er ejer af en smal eller medium talje og smalle hofter, er denne style lavet til dig. Takket være det klassiske snit passer kjolen til figuren.

Marineblå flare kjole fra taljen

Men det er værd at huske på, at en stram bodice parret med en hel nederdel visuelt kan gøre dine hofter bredere. Men luftigt stof vil hjælpe med at klare dette, det skaber en mindre effekt af vægtning.

Opblussen fra brystet

Denne stil bruges ofte til at skabe et Empire-stil look. Lange kjoler til gulvet vil understrege skønheden i arme og skuldre, og modeller med mini længde vil henlede opmærksomheden på smukke og slanke ben. For at henlede opmærksomheden på brystet har mange modeller kontrastfarvede toppe.

Hvid kjole i græsk stil, blusset fra brystet

A-line kjoler er en af ​​A-line mulighederne. Den tætsiddende top af outfittet understreger de frodige bryster, længere fra armhulerne udvider stoffet sig gradvist nedad, så piger kan tilsløre alle fejlene i figuren. Kjoler med flare fra brystet har en løs pasform, så de er ofte syet af chiffonstof.

Hofteudbrud

Takket være dette snit kan du understrege en flad mave og perfekte balder, så kun piger med en ideel figur har råd til denne stil.

Kjolen er blusset fra hoften

Monteret

For at skabe en forretningsstil kan du vælge en monteret kjole med en udstrakt nederdel og lukkede skuldre. En tilpasset kjole anbefales ikke til kvinder med en "æble" figur.

Denne stil er perfekt til kontorstil eller til hver dag. Monterede kjoler lavet af tæt jersey af mini- eller midi-længde er meget populære. En diskret grå farve er velegnet til at skabe et forretningsbillede, men hvis du vil se stilfuldt og lyst ud, vil blomsterprintet give et stænk.

Sort kjole flået ud fra taljen

Strikket

Strikket flared nederdel vil også hjælpe med at skjule figurfejl, gøre silhuetten slankere. Kjoler med perforering eller guipure med effekten af ​​en strikket ting ser originale ud. Denne model kombinerer med succes komfort og skønhed.

Hvid blusset strikkjole

Strikket blusset kjole købes ofte til hverdagsbrug sidst på efteråret og vinteren, fordi den hjælper med at holde varmen på kolde dage. Strikkede kjoler bruges også til sommersæsonen, de er kendetegnet ved blødhed og ser meget originale ud. En effektiv løsning er en kombination af strikkede elementer og en kanokjole.

Udvidede kjoler kommer ofte med ærmer, hvis længde og stil kan være absolut hvad som helst. Lange ærmer lavet af tæt stof komplementerer varme vinterkjoler perfekt, mens sommermodeller har ærmer lavet af lette materialer eller slet ingen.

Udvidet kjole med ærmer

Varianter af blussede nederdele

Valget af stilen i den nederste del af den udstrakte kjole er ret stort: ​​lang til gulvet, "midi", kort og af forskellige former. Under alle omstændigheder tilføjer flaren en betydelig mængde lethed og femininitet til billedet.

 • Nederdele-sol og halv-sol, som har det enkleste snit, er perfekte til piger med en tynd talje og frodige hofter.
 • Nederdele med rynkning eller læg i taljen er også velegnet til slanke piger.
 • A-line nederdel er alsidig, velegnet til forskellige kropstyper. Tynde piger vil give det nødvendige volumen og gøre hende mere feminin.Og damer med frodige hofter bør foretrække en nederdel, der er lidt løs i hofterne. Matt materiale med et lille mønster vil se mere fordelagtigt ud.
 • "Godet"-nederdelen, som er en kombination af en pencil-nederdel og en flared-nederdel, krammer hofterne og har en udstrakt bund. Hun ser altid forførende ud i enhver længde. Luksuriøs mulighed for aftentøj.
 • I to-lags kjoler kan et blyantskørt lavet af et tættere, mere formbart stof suppleres med et gennemsigtigt, fladt nederdel.
 • Udvalget af flared nederdele inkluderer en plisseret nederdel, en charmerende klokke nederdel, flirtende flæse og en flæse langs bunden af ​​nederdelen, som altid er relevant i aften og afslappede kjoler.

Udvidede ærmer

De udskårne ærmer kommer i forskellige længder afhængig af stilen. De er en af ​​de vigtigste dele af kjolen.

Lange ærmer findes normalt i lette chiffonkjoler og kan være lavet af blonder, guipure eller andet gennemsigtigt stof.

Nogle designere tilbyder originale modeller af outfits, hvor ærmerne er asymmetriske: en arm har en ærme, og den anden er helt nøgen.

Udvidet kjole med et ærme

Batwing ærmet er meget populært, da det tilføjer luftighed og lethed sammen med det. En anden variant af den blussede type er "fladderen", som falder ned og skaber luksuriøse flæser. Takket være dette vil outfittet se mere elegant ud.

Efter sæson

Sommer

Til sommer foretrækker mange piger korte kjoler, da de giver dem mulighed for at vise skønheden i solbrune ben. Et outfit lavet af bomuld eller chintz giver dig mulighed for perfekt at udholde varmen. En meget populær model er en sundress med åben ryg med eller uden stropper.

Kjolen kan dekoreres med et stribet eller ternet print, men det er værd at huske på, at klassiske modeller er kendetegnet ved elegance og enkelhed.
Sommerstribet blusset kjole

Forår-efterår

Forårskjoler er syet af tynde naturlige stoffer, og til et koldt efterår vil tæt strik være den bedste mulighed. Det er værd at være opmærksom på farveskemaet. Du bør ikke kun bruge tilbageholdende toner, fordi lyse farver hjælper med at dekorere en regnvejrsdag og muntre dig op.

Vinter

Modeller til den kolde årstid er normalt lavet af tykt strik, selvom strikkede outfits ofte kan findes.

Om vinteren kan du bære ikke kun midi-længde kjoler, men også lange. Fortrinsret bør gives til muligheder med lange ærmer og uden en åben halsudskæring. Husk, at kjolen skal være lavet af naturligt stof, for kun det hjælper med at holde varmen i koldt vejr.

Længde

Lang

Maxi længde kjoler er altid populære ved særlige begivenheder.

Hvis du vil se luksuriøs og rig ud, så skal du være opmærksom på den gulvlange blussede kjole. Det vil hjælpe med at forlænge silhuetten, fremhæve de vigtigste accenter i skabelsen af ​​billedet og visuelt korrigere figuren.

Midi

Kjoler med et fladt midi-længde nederdel er en god løsning til en fest eller semi-formel begivenhed. Satin, chiffon eller silke er perfekte til dette outfit.

Midi-længde kjoler er velegnede til hverdagen. De hjælper med at forbedre skønheden i benene, samt skjuler fejl i figuren, så du vil føle dig godt tilpas.

Kort

Hvis du har en sort kort kjole med en bred nederdel i din garderobe, så kan du være sikker på, at du til enhver fest altid vil være i søgelyset. En elegant kort kjole er perfekt til at skabe et billede i en klassisk stil eller retro.

Til slanke piger er et kort outfit med en monteret overdel eller en åben ryg og en fluffy nederdel velegnet.

Udvidet kort kjole med åben ryg

Hvad skal man have på med?

Modeller af blussede kjoler er perfekt kombineret med jakker, boleroer, cardigans eller jakker. Kjoler med lange ærmer er gode kombineret med pelsveste. En kort jakke vil perfekt understrege skønheden i en monteret kjole med en flared nederdel.Når du vælger overtøj, er det værd at overveje kjolens stil og formålet.

Hvis du vil skabe et retro-look, så kan A-line-kjolen suppleres med en original frisure med en sløjfe, sko med stabile hæle og en taske med stilen fra disse tider.

Bælte eller bælte

Et bælte, et bælte er en populær detalje til en flared kjole, især for monterede modeller. Det giver dig mulighed for at understrege den perfekte talje og fungerer som en af ​​accenterne i at skabe et uovertruffent billede.

Sko

Valget af skomodel afhænger i høj grad ikke kun af kjolens stil, men også af dens længde. Så til et kort outfit kan du vælge stilfulde sandaler eller sko med lave hæle, selvom høje hæle vil gøre dit look slankere.

Udvidede kjolesko

Ofte vælges komfortable sandaler eller elegante hæle til blussede kjoler, men balletflader kan også bruges i hverdagen.

Et lyst sjal om halsen, som vil bringe nye farver, bliver en stilfuld tilføjelse til looket. Hvis outfittet har et forkortet ærme, så kan du bære en bluse eller rullekrave under bunden.

Sjal til kjolen

tilbehør

Elegant tilbehør vil hjælpe med at dekorere billedet, gøre det lysere og mere elegant, men du skal være forsigtig, når du vælger dem, da de adskiller sig afhængigt af stilen på blussede kjoler:

 • For en kjole, der er flared fra skulderen, er det værd at vælge smykker, der hjælper med at gøre din silhuet længere. For eksempel lange øreringe eller en halskæde med et interessant langsgående vedhæng.
 • Kjolen, der er udvidet fra brystet, som ofte vælges til at skabe et Empire-stil look, kan bruges med enten en kort eller en lang choker eller halskæde. Chunky øreringe henleder opmærksomheden på halsen. Når du vælger sko, bør du kun købe lette og elegante. For eksempel kan du bære guld- eller sølvsandaler for at skabe et græsk look. Glem ikke, at korte kjoler altid har brug for elegante sko, fordi dine ben i et bredt outfit vil være centrum for opmærksomheden.

Det mest populære tilbehør til blussede modeller er tørklæder eller halstørklæder, men du kan erstatte dem med en falsk krave. Aflange handsker komplementerer looket perfekt.

En rigtig dame, der har lyttet til modetrends, kan vælge stilarter, der understreger hendes værdighed og matcher hendes stil. Og ved at supplere udseendet med tilbehør, kan du altid demonstrere fremragende smag!

1 kommentar
Alexandra 19.02.2016 11:36

Dette er min yndlingsstil! Til rektangeltypen er disse kjoler bare perfekte.

Mode

skønheden

Hus