Stilarter og modeller af kjoler

Kjole med et tog - til en særlig lejlighed

Kjole med et tog - til en særlig lejlighed
Indhold
 1. Aften muligheder
 2. Kurvede
 3. Kjoler til gratuerende date
 4. Med åbne elementer
 5. Hver dag
 6. Aftageligt tog
 7. Stoffer
 8. Længde
 9. Toglængde
 10. Populære farver
 11. Hvad skal man have på med?
 12. tilbehør
 13. Sko

En kjole med et tog er en af ​​de mest luksuriøse og charmerende. Holdningen af ​​piger i sådan et outfit bliver statelig og ædel. Samtidig kan toget kaldes ikke kun smuk, men også en ret risikabel del af kjolen: det er vigtigt, at et sådant element er passende.

Sort i sort kjole med et tog

Aften muligheder

Oftest er kjoler, der har et tog, bare aftenkjoler.

De er meget forskellige i stil, farve og finish, så enhver skønhed kan vælge den rigtige model til hendes fest.

De mest almindelige er følgende stilarter af en aftenkjole med et tog:

 • Højtaljet model.
 • Kjole med en figursyet klassisk silhuet, som er let udvidet forneden.
 • Model med en fluffy nederdel.
 • Kjole med en nederdel år.

Kurvede

Modeller af kjoler med et tog, som har en flerlags eller fluffy nederdel, er især elsket af kvinder med voluminøse hofter. Sådanne kjoler skjuler med succes den ufuldkomne zone og danner en feminin proportional silhuet.

Kjoler er meget spektakulære, hvor den øverste del er repræsenteret af et korset, og bunden er frodig og suppleret med et langt tog.

Hvid fluffy kjole med korset og tog

Kjoler til gratuerende date

Et outfit med et tog er ofte valgt som en gallakjole, fordi en sådan begivenhed er vigtig i enhver piges liv.

I en kjole af denne stil vil en ung dame være i stand til at skabe et sofistikeret og skrøbeligt billede, men samtidig vil hun se moden ud.

Med åbne elementer

Piger med slanke ben vælger ofte en kjole med et tog, hvor forsiden af ​​nederdelen er kort, og der er et langt panel bagpå. Ofte er bagsiden af ​​disse kjoler indviklet draperet.

I kjoler med et tog ser en åben ryg spektakulært ud. Med sådan en kjole, hvis du har perfekt kropsholdning, kan du skabe et meget forførende billede.

Rød kjole med et tog og åben ryg

En anden sexet mulighed for en kjole er med åbne skuldre.

Korrekt holdning af en pige i en sådan kjole er afgørende for at skabe et elegant og smukt udseende.

Smuk turkis kjole med off-the-shoulder tog

En åben halsudskæring i en kjole med et tog er meget passende, det understreger figurens femininitet, og i nærvær af en V-hals gør det figuren lettere.

Hver dag

Sådanne modeller af kjoler med et tog er ret sjældne. Ofte er det sommertøj, hvor toget ikke er for langt, og forsiden af ​​nederdelen er forkortet.

Sommerkjole med et tog

I dette outfit tager de på date, mødes med venner eller en sommertur. Hvis en sådan kjole er lavet i et behersket farveskema, og nederdelen foran vil adskille sig i knælængde, er dette outfit også velegnet som tøj til kontoret.

Aftageligt tog

Modeller, hvis tog kan løsnes, er meget praktiske og er efterspurgte, når en pige går til en festlig begivenhed med dans.

I begyndelsen af ​​aftenen kan hun demonstrere skønheden i sit outfit med et tog, og når den aktive del begynder, fjern dette massive element og dans uden begrænsning af bevægelser.

Sort kjole med aftageligt tog

Stoffer

Blonder

En kjole lavet af blonder med et tog ser meget delikat og forførende ud. Også almindelige er modeller, hvor blonder kun bruges i form af små indsatser.

Ved at vælge en kjole lavet af blondestof med en tætsiddende silhuet, vil pigen understrege sin ideelle fysik.

Rød blondekåbe med tog

Satin

Kjoler lavet med satin eller satin skinner og skinner overraskende, når de er belyst, hvilket gør sådanne kjoler med et tog til den bedste mulighed for festligt tøj.

Skinnende

Aftenkjoler lavet af sådant stof er de mest spektakulære og attraktive.

Skinnende grå kjole med tog

Hvis det skinnende stof kun præsenteres i toppen af ​​outfittet, vil det henlede opmærksomheden på barmen og den smukke talje. Glansen af ​​sådanne materialer vil give et luksuriøst og chokerende udseende.

Luft

Det mest luksuriøse er silkekjoler med et tog.

Luftig kjole med et tog

Også et spektakulært udseende bemærkes i produkter, hvis øvre del er tættere, og nederdelen og selve toget er lavet af organza, chiffon eller andet lignende luftigt stof.

Længde

Længe til gulvet

Disse er de mest almindelige modeller af elegante kjoler, suppleret med et tog. Disse kjoler fås med korset, åben halsudskæring, tynde spaghettistropper, én skulderstropper eller V-formet udskæring.

Piger med en timeglasfigur vælger ofte lange fiskemodeller.

Havfrue kjole med tog

Et outfit med et tog i græsk stil er velegnet til unge damer med enhver figur, da den høje talje hjælper med at skjule fylden af ​​både hofter og mave.

Klæd dig i græsk stil med et tog

Kort

I dag er cocktailkjoler med en kort nederdelængde, suppleret med et tog lavet af let eller flydende stof, meget populære. I dette outfit henleder pigen opmærksomheden på slanke ben.

Toglængde

Beskedne kjoler af denne stil kan dekoreres med et kort tog fra 20 cm.

Aftenkjole med et lille tog

I chokerende og luksuriøse aftenkjoler kan toget afvige i betydelig længde. Der er ingen begrænsninger her.

Populære farver

hvid

Snehvide kjoler med et tog ser attraktive og sofistikerede ud. Disse outfits fungerer bedst på solbrændt hud. De er dekoreret med perler, blondeindsatser, rhinsten, originale draperier og broderier.

Smuk hvid kjole med fnug

Sort

En sort kjole med et tog har et mystisk og majestætisk look. En sådan kjole tiltrækker opmærksomhed og går godt med guld-, rød- eller sølvtilbehør.

Blå

Modeller med et tog af denne farve ser meget raffineret og ædel ud.Lysere blå nuancer er valgt af unge piger, og mørkeblå kjoler ser godt ud på kvinder over 30.

Rød

I en rød kjole, dekoreret med et tog, vil enhver pige føle sig som en dronning. Et outfit som dette ser sexet og lidt cocky ud.

Rød satin kjole med tog

Hvad skal man have på med?

Et outfit, der har et tog, ser attraktivt ud med et sjal eller vest med pels. For aftenmodeller med åben top vil en bolero tjene som en god tilføjelse. En afslappet kjole med et tog kan bæres med en læderjakke eller kort jakke.

tilbehør

Selve toget er allerede et ornament, men et outfit med dette element kan også dekoreres med andet tilbehør. Øreringe, halskæder, ringe går til dette outfit.

Men hvis indretningen af ​​selve kjolen bruger et lyst print, dekoration med rhinestones eller andre iøjnefaldende materialer, bør tilbehør bruges til et minimum.

Sko

Den mest succesrige skomulighed for en aftenkjole med et tog ville være sandaler eller højhælede sko.

Sko til en kort kjole med et tog

Kun høje piger, der bærer sådan et outfit, kan vælge sko uden hæle til det. Støvle-strømper er også velegnede til let flyvende modeller.

1 kommentar

Toget giver højtidelighed. Jeg kan især godt lide de korte versioner med et tog – kjolerne er lidt legende.

Mode

skønheden

Hus