Stilarter og modeller af kjoler

Hvad skal man have på med en skjortekjole?

Hvad skal man have på med en skjortekjole?
Indhold
  1. Denim
  2. Ind i buret
  3. Lang
  4. En kort
  5. Forretningsstil
  6. På hver dag
  7. Aften stil
  8. Hvad skal man have på til forår og sommer
  9. Vinter- og efterårslook
  10. Hvilke sko man skal have på

Kjole skjorte er blevet moderne i lang tid og fastholder sin position i verdenskollektioner. Denne kjole er et must-have for enhver stilfuld pige. Ikke overraskende, fordi den er velegnet til enhver figur og enhver alder. Hvis nogen synes det er for enkelt og hverdagsagtigt, så skal du bare tilføje det rigtige tilbehør, og du får et elegant og elegant look.

Denim

En denimkjole er allerede en uafhængig og stilfuld ting, der går godt med tilbehør af forskellige stilarter. Det vigtigste er ikke at kombinere en denimskjortekjole med jeans.

Dekorationer til en denimskjortekjole

Skjortekjolens hovedven er lædersko i en brun nuance. Derudover må du ikke glemme andet lædertilbehør - et bælte, en taske eller en stor clutch. Grove støvler eller endda balletflader er perfekte til det samlede sæt.

Gå på arbejde, over en denimskjortekjole, tag gerne en mørk blazer på i en maskulin stil. Hvis det er køligt nok udenfor, så tag en klassisk regnfrakke eller en mellemlang frakke på.

Frakke til en denimskjortekjole

Denimkjolen passer godt til klassiske sko og sportssko, farvede bælter, huer, strikkede tørklæder og stole.

Ind i buret

Ternet skjortekjole vil være på mode i mere end én sæson. Buret er trods alt et af de mest populære prints gennem de sidste mange år.

De bærer sådan en kjole med høje støvler eller ankelstøvler. I en kølig sæson vil en strikket fri baret og en cardigan være praktisk.

Ternet tilbehør til skjortekjoler

Lædertilbehør er ideelt til en plaid kjole, såsom en tynd læderrem og en lille Chanel-håndtaske i læder på en kæde.Den kan sikkert bæres med skinny jeans eller læderbukser.

I en kølig sæson er det bedre at tage en bikerjakke eller en kort denimjakke på ovenpå. Udseendet i en plaid kjole vil være perfekt til elskere af den såkaldte "street" stil.

Jakke til ternet skjortekjole

Lang

En gulvlang skjortekjole er det rigtige valg for dem, der ønsker at se feminin og blid ud. For mere vovede damer vil en kjole lavet af lette stoffer være et godt valg. Du kan slå det med stilfulde smykker og en lille håndtaske.

For et afslappet look er en lang kjole bedst suppleret med kontrasterende bælter og en stor taske. Det vigtigste er, at bæltet ikke skal stå i kontrast til de sko, du har valgt.

En lang denimkjole skal bæres med jakker, sandaler eller sandaler, der supplerer billedet med store kæder, armbånd og endda hatte.

Dekorationer til en denim kjole-skjorte til gulvet

En kort

Knælang eller meget kort skjortekjole bruges normalt om sommeren. Hvad kjolen vil blive kombineret med afhænger af dens model og stof. Det kan se godt ud med både simple balletflader og sko med hæle.

En kort kjole kan bæres som et selvstændigt outfit eller som en tunika, suppleret med leggings eller skinny skinny jeans. Den er universel og kræver ikke noget specielt tilbehør. Ikke desto mindre kan billedet suppleres med stropper og armbånd. Den tynde læderrem vil fremhæve din talje og få dig til at se slankere ud.

Leggings til en kort skjortekjole

Supplerer du looket med en clutch og stilethæle, får du et aftenoutfit, og hvis du har sneakers og en rygsæk, får du et absolut casual walking look.

Om foråret kan du kombinere denne kjole med en sweater eller cardigan. Tørklæder passer godt til dette look, især hvis de er i en kontrastfarve, og du kan have uigennemsigtige stramme tights på dine ben.

Til arbejde eller forretningsbegivenheder skal du vælge en skjortekjole i dæmpede farver. Efter at have fastgjort kjolens krave med den sidste knap, komplementer udseendet med korte lakoniske øreringe.

Kjolens materiale spiller også en stor rolle. En kjole lavet af naturlige stoffer som hør og bomuld vil se meget blid og blød ud. Det er bedre at vælge en solid-formet taske og tilbehør til det.

Og til en let flydende skjortekjole kan du vælge et armbånd i ét stykke og en hat.

Pynt til en kort sommerskjortekjole

Forretningsstil

Takket være kraven, den lukkede top og den mellemlange, passer kjole-skjorten perfekt ind i den strenge dresscode.

Tilbehør til en business skjortekjole

Tilbehør skal også have en rimelig behersket farve. Sko og en taske skal have en klassisk form. Dette vil gøre billedet mere forretningsmæssigt og stramt. Tag en tynd strop på i taljen til kjolen, og pynt din hals med tynde perler.

I køligere årstider skal du bære en medium frakke eller trenchcoat over din kjole. Jakken i dette tilfælde vil se upassende og dum ud.

På hver dag

Skjortekjolen i brun, grågrøn og brungrøn militærstil understøttes i samme stil ved hjælp af grove tunge støvler, læderbælter og armbånd. Det er bedre at vælge en mørk denimvest eller jakke over kjolen.

En let skjortekjole vil forvandle sko og tilbehør til et afslappet look. Balletlejligheder, kilesandaler, skifer vil hjælpe med dette. En stor taske, solbriller og store armbånd og ringe vil tilføje lysstyrke.

Aften stil

Næsten enhver skjortekjole kan spilles op i en aftenstil. Suppler du din kjole med et bredt bælte, der matcher farven med sko, for eksempel højhælede pumps og en clutch, vil du se perfekt ud til et aftenarrangement.

Tilbehør til en aftenkjole

Guldfarvede smykker, øreringe med lyse sten og en denimjakke vil også komme til undsætning. Det er værd at bemærke, at det er tilbehøret, der bringer accenten til aftenlooket.

Hvad skal man have på til forår og sommer

Tilbehør og fodtøj skal vælges ud fra begivenheden og det sted, hvor du skal hen. For eksempel er en clutch og sølvsmykker perfekte til arbejdet.Hvis du går en tur, vil mere massive smykker, et bredt bælte og en stor taske være passende.

Tilbehør til en sommerskjortekjole

Om du bruger en hæl eller vælger en flad sål - beslutningen er din. Det vigtigste er, at det endelige billede er harmonisk, og du føler dig godt tilpas. I varmere vejr kan du bruge en cardigan eller en let trenchcoat over kjolen.

Flettet tilbehør er ideelt, men lædermaterialer vil være lige så gode. Balletflader, høje sandaler med hæle eller kiler er perfekte. Tasken skal nødvendigvis være stor; et bredt læderbælte er tilpasset den.

Flettet taske til en sommerskjortekjole

Vinter- og efterårslook

En god mulighed for en varm skjortekjole er en kort kashmirfrakke. Dette look kan suppleres med en klassisk taske.

Hvis du vil give dit look en smule femininitet, så vil en stor læderclutch, båret over skulderen, gøre det. Tværtimod, for et mere uformelt udseende, er det værd at tilføje lædertilbehør.

Frakke til en vinterskjortekjole

Om vinteren vil en pels varme dig, det er bedre, hvis den er lang lige over knæet. Du kan kombinere dette outfit med en lille clutch og mellemlange ruskindsstøvler med tynde hæle.

For et hårdere look, skift stilethæle ud med tunge cowboystøvler. Og hvis du beslutter dig for at bære en denimkjole om vinteren, så er en dunjakke eller en kaninpelsfrakke perfekt til det.

Hvilke sko man skal have på

Kjolens stil påvirker direkte valget af sko. For eksempel ser denimskjortekjoler godt ud med store støvler, men tynde bomuldskjoler er bedst at bære sammen med sandaler og sandaler. Til et kontoroutfit vil klassiske pumps, sorte eller brune ankelstøvler med hæle være nyttige.

Men for "gadebilledet" kan du eksperimentere. Det hele afhænger af den ønskede endelige bue, du ønsker at få. Det kan både være brutale støvler med grov snøre, kosakstøvler og simple støvler med stabile hæle eller endda jackstøvler.

Et par hvide sneakers, atletiske sko og mokkasiner vil være den ideelle ledsager til dette sporty ensemble.

Sneakers til skjortekjole

I den kommende sæson er skjortekjolen blevet et rigtigt hit og fortjent det. Det er utroligt alsidigt og behageligt. Derfor anbefales alle piger, der endnu ikke har haft tid til at anskaffe en, at tænke over det.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus