Skede kjole
Indhold
 1. fordele
 2. Hvem passer det til?
 3. Hvor er passende?
 4. Klassisk kappe kjole
 5. Med blonder
 6. Med ærme
 7. Med krave
 8. Halsudskæring
 9. Længde
 10. Populære farver
 11. Modetrends
 12. Hvad skal man have på med?
 13. Sådan komplementerer du udseendet: tilbehør og smykker
 14. Sko

Elegant, streng, men samtidig sexet, skede kjole gjorde en reel revolution i modeverdenen. Efter Første Verdenskrig, da de europæiske landes økonomier var mærkbart rystet, virkede det yderst urimeligt at spilde flere meter dyrt stof på én kjole. Derfor er frodige, flerlagede outfits blevet erstattet af enkle, lakoniske modeller.

Skede kjole til kontoret

Meget lidt materiale og et minimum af arbejde var påkrævet for at skabe disse kjoler. Nyheden virkede for modekvinder ikke kun økonomisk, men også utroligt behageligt og smukt outfit, så kappekjolen blev hurtigt populær i mange lande i verden.

fordele

 • En af de utvivlsomme fordele ved en kappe kjole er, at den ser godt ud på en lang række unge damer. Denne kjole har ikke strenge begrænsninger på alder og bygning. Tynde og fyldige, unge piger og respektable damer - alle skal de bestemt have en skedekjole.
 • På basis af en kappe-kjole kan du skabe mange forskellige looks - fra business til romantiske. Det eneste, der kræves, er at skifte sko og tilbehør.
 • En kjole af "skede" stilen er et outfit, der vil være passende næsten overalt. I den kan du optræde på arbejde, og om aftenen gå i biografen eller til en fest - du behøver ikke at skifte outfit.

Hvem passer det til?

Bodycon kjolen er velegnet til en bred vifte af kropstyper.

Ved hjælp af den korrekt valgte farve på outfittet, mønsteret og dekorative elementer kan du rette nogle ufuldkommenheder, for eksempel:

 • hvis du er bekymret for små bryster, vil flæser eller dikkedarer på kjolens overdel hjælpe med at tilføje volumen til denne del af kroppen;
 • for smalle hofter kan gøres lidt bredere ved at vælge en kjole med en peplum eller et lille draperi på nederdelen;
 • vandret fladt på kjolen vil visuelt gøre dig lavere og fyldigere, og lodrette, tværtimod, strække og indsnævre figuren;
 • høje piger rådes til at bære en klassisk-længde kappe kjole, det vil sige til midten af ​​knæet, og miniature piger - beskåret modeller.

Hvor er passende?

En skedekjole er et meget praktisk stykke tøj. Hvis du har en travl dag forude, er du velkommen til at tage dette outfit på om morgenen.

Ikke kun klassiske sko med hæle er velegnede til en kjole med etui, men også fladsålede sko, for eksempel balletflader eller snøresko. Derfor vil du i tilfældet føle dig godt tilpas med at køre eller gå rundt i byen.

En enkel, elegant kappe-kjole tillader selv en streng kontordress, så det vil være ret passende at optræde i den på arbejdet.

Kate Middleton skede kjole

Hvis du planlægger at gå ud om aftenen eller mødes med venner, så udskift det strenge business tilbehør med mere uformelle eller smarte. Så kontorkjolen bliver til et festligt outfit.

Klassisk kappe kjole

Skedekjole, som modekvinderne i begyndelsen af ​​forrige århundrede anerkendte det, var ekstremt lakonisk. Den var syet i to dele og havde kun sidesømme. Fraværet af en søm mellem bodice og nederdel skabte effekten af ​​en høj talje, og visuelt forlængede benene.

Sort klassisk kappe kjole

Den klassiske skedekjole har en længde lige under knæet. Udskæringen på brystet er rund og flad. Denne model har ikke ærmer og diverse dekorative elementer - bælte, lommer osv. Kun tynde skulderstropper er tilladt. Traditionelt er en skedekjole lavet i sort eller i neutrale farver - grå, beige eller blå.

Med blonder

Blondeskedekjoler ser utrolig blide og romantiske ud. Dette er ikke længere en mulighed for arbejde eller gåture, men til en særlig begivenhed eller fest.

Blonde kjoleskede

For at se virkelig luksuriøs ud i en sådan kjole, skal du kun vælge modeller fra dyre blonder af høj kvalitet. Guipure af tvivlsom kvalitet tåler måske ikke en enkelt sokker, endsige vask.

Blondemodeller i lyse farver er særligt effektive. En kappe-kjole lavet af hvide blonder kan endda være et bryllupstøj til den moderne brud. Til andre lejligheder, tag et kig på kjoler i støvet pink, bleg lilla, fersken og andre pastelfarver.

Med ærme

Ærmer er en detalje, der var fraværende i en klassisk kappe kjole, men det er ret almindeligt på moderne modeller. En kortærmet kjole er perfekt til varmt vejr.

Sort blondekjole med korte ærmer

Lange ærmer på en kappe kjole er ret sjældne. Modeller med ½ eller ¾ ærmer er mere populære. Ærmerne er dog ikke altid lavet af samme stof som selve kjolen.

Skede kjole med guipure eller blondeærmer er en fremragende løsning til en festlig aften.

Skede kjole med guipure ærmer

Cocktailkjoler er normalt enten ærmeløse overhovedet, eller har meget korte vingede ærmer.

Piger, der ikke er fremmede for ekstravagance, kan vælge asymmetriske modeller med et ærme eller en skulder.

Asymmetrisk kjoleetui med ét ærme

Med krave

Traditionelt havde en kappe kjole ikke en krave, såvel som ærmer. Men de klassiske modeller er erstattet af mere moderne og varierede, så i dag er kraven et ganske almindeligt element i en skedekjole.

Krave ved skeden kjole

Kraver kan være meget forskellige, men oftest er der modeller med en lille turn-down krave i en kontrastfarvet kjole. Som regel er disse forretningskjoler, der minder om skoleuniformen fra forrige århundrede.

Skedekjole med stand-up krave ligner et nationalt kinesisk outfit. Aftenmodeller med gynge eller hjertekrave er også populære.

Skedekjole med opretstående krave

Halsudskæring

Skedekjole med en halsudskæring er den mest moderne mulighed blandt alle ovenstående. En pige i en stram kjole med en smuk halsudskæring, der understreger hendes bryster, er altid iøjnefaldende, så dette outfit skal vælges særligt omhyggeligt.

For at se attraktiv ud er det ikke nødvendigt at vælge den dybeste halsudskæring, der afslører det meste af brystet. Du vil se ikke mindre imponerende og forførende ud i en kjole med en halsudskæring, der kun antyder, hvad der gemmer sig under den. Se nærmere på modeller med en klassisk bådudskæring, som smukt afslører skuldrene, eller til kjoler med en dyb, men meget smal halsudskæring.

Længde

I dag kan en skedekjole have enhver længde. En nederdel lige under knæet betragtes stadig som en klassiker, men du skal stadig vælge længden, styret af parametrene for din figur.

Kjole under knæet

En kort

Når vi taler om en kort kjole, mener vi normalt midt på låret eller højere. Sådanne kjoler anbefales kun at bære af glade ejere af slanke ben. Derudover siger stylister, at det er bedre for en høj, langbenet pige at vælge modeller med en længere nederdel og overlade mini-kjoler til korte damer.

En kort kappe kjole er en god mulighed for en aften ude, især hvis du ledsager den med højhælede sko og lyse smykker.

Kort læderkjole med rød clutch

Midi

Gennemsnit er længden til midten af ​​knæet. En sådan kjole er velegnet til næsten alle: Hvis ikke enhver pige kan prale af perfekte hofter, så er knæ og skinneben de mindst problemområder i figuren for de fleste unge damer.

En skedekjole med midi-nederdel kan være en næsten universel, afslappet type beklædning, der kan bruges sammen med en trenchcoat eller læderjakke, sandaler eller støvler.

Lang

Den lille sorte kjole, som blev skabt af Coco Chanel, dækkede hendes knæ, da designeren anså denne del af kroppen som den grimmeste hos en kvinde. Moderne ideer om skønhed har ændret sig, men aflange kjoler er stadig populære.

Den lange skedekjole slanker og strækker figuren som intet andet outfit, så piger med kurvede former vil helt sikkert kunne lide det. For en større effekt bør du foretrække modeller i mørke farver eller med kontrasterende sideindsatser.

Populære farver

En sort kappe kjole er et klassisk outfit til et kontor eller en formel begivenhed, men i andre tilfælde bør du ikke være begrænset til monokrome farver. Overvej de mest spektakulære farvevariationer af en kappe kjole.

Skede kjole - populære farver

Rød

En kvinde i en tætsiddende rød kjole kan simpelthen ikke andet end at tiltrække opmærksomhed, så denne mulighed kan kun vælges, hvis du er klar til at blive midten af ​​ferien. Hvis du kan lide farven rød, men foretrækker mere diskrete outfits, så kig efter modeller i dæmpede nuancer, såsom en vin- eller koralskedekjole.

hvid

En hvid skedekjole er et meget romantisk og sødt outfit. Vi har allerede sagt, at en sådan kjole ofte vælges af brude, der nægter traditionelle fluffy kjoler.

For at skabe et festligt look er sofistikerede etueringsmuligheder velegnede, for eksempel med en peplum, gennemsigtige ærmer eller en blondeudskæring.

Sort

Så den sorte kappe-kjole er en evig klassiker, en gang for alle forankret i mode takket være Coco Chanel.

Sort blondekjole

Enkelt og elegant, det betragtes stadig som det grundlæggende element i en kvindes garderobe i dag, på grundlag af hvilket du kan skabe en bred vifte af billeder - fra forretning til flirtende sexet.

Blå

Blå er en diskret og ædel farve, derfor er den fantastisk til en udsøgt skedekjole.

Blå skedekjole med frynser

Modeller i blå farver er perfekt kombineret med både moderne lyse tilbehør og klassiske smykker lavet af ædle metaller, ædelstene eller perler.

Den blå farvepalet er meget rig: kjoler af kobolt og azurblå nuancer ser helt anderledes ud.

Grå

På trods af det faktum, at grå refererer til neutrale farver og oftest findes i garderobeskabet hos forretningspiger, kan en grå kappe kjole også være stilfuld og usædvanlig.

Grå blondekjole

Farvens tilbageholdenhed kan kompenseres for af kjolens originale snit eller interessant tilbehør. Se nærmere på modeller med en usædvanlig halsudskæring eller farvede indsatser.

Modetrends

 • Kjoler med asymmetrisk snit i den nye modesæson er ved at blive populære igen. Se efter modeller med ujævne kantlinjer (f.eks. beskåret foran, forlænget bagpå) og kappekjoler med høj slids på nederdelen.
 • Dette forår og sommer vil stramme kjoler vige for mere frodige outfits. Dem, der er forpligtet til tætsiddende kjoler for at blive i trenden, bør se nærmere på skeder med en voluminøs nederdel - med draperi, blonder eller frynser.
 • Til vinteren er designere kommet med ekstravagante kappe-kjoler med pels eller læderindsatser. I den kolde årstid vil du være meget komfortabel i en isoleret kjole lavet af puffet, quiltet materiale.

Hvad skal man have på med?

Det gode ved en skedekjole er, at den kan kombineres med en lang række forskellige beklædningsgenstande fra din garderobe.

Der er en vigtig regel: selvom dette er en "vinter" kjole lavet af tykt stof, bør du ikke bære noget under den undtagen undertøj - hverken en bluse eller en rullekrave.

Skedekjole kombineret med en jakke

Men problemet med overtøj til en kappe kjole er ikke det værd. En let regnfrakke, en klassisk trenchcoat, en denimjakke, en læderjakke, en jakke, en blazer, en original ærmeløs jakke - alt dette passer godt til dette outfit. På en sommeraften, når det bliver køligt, kan du smide en stole eller bolero over sagen.

Sådan komplementerer du udseendet: tilbehør og smykker

Du kan skifte tilbehør til en skedekjole i løbet af dagen, og hver gang skabe et helt nyt look.

Rødt tilbehør til en sort skedekjole

Om morgenen på en arbejdsdag kan det være en enkel rummelig taske, et elegant tørklæde om halsen og diskrete smykker. Når du skal til en bar eller til en fest om aftenen, så tag en clutch eller en lille pung på en kæde. Fjern tørklædet fra halsen og spænd et bredt, lyst bælte i taljen. Om aftenen har du råd til mere mærkbare smykker - store øreringe, armbånd, lagdelte perler.

Sko

En pige klædt i en kappe kjole er selve legemliggørelsen af ​​femininitet og elegance. Selvfølgelig skal du vælge højhælede sko til sådan et udsøgt outfit. En række skomodeller er velegnede til sagen: fra sandaler med tynde stropper til klassiske pumps, platformsko og med en tyk stablet hæl.

Beige blomsterskede kjolesko

Sorte og beige sko er velegnede til næsten enhver kjole.

Et sikkert bud er sko, der er flere nuancer lysere eller mørkere end kjolen.

Sko med en kontrastfarve ser ikke mindre imponerende ud, for eksempel citronsandaler med en lilla kjole.

1 kommentar

Skedekjole hører til grundgarderoben, og enhver kvinde burde have.

Mode

skønheden

Hus