Stilarter og modeller af kjoler

Lige silhuet kjole - til fans af klassikere og minimalisme

Lige silhuet kjole - til fans af klassikere og minimalisme
Indhold
 1. Ejendommeligheder
 2. Hvem passer det til?
 3. Stilarter og modeller
 4. Længde
 5. Passer den komplet?
 6. Hvad skal man have på med?

Kjolen, der ligner et rektangel i formen, er et af de mest eftertragtede outfits i fashionistas garderobe. Sådanne kjoler er til smag for både dem, der elsker klassisk tøj og fans af minimalisme. Men før du køber en sådan kjole til dig selv, bør du finde ud af, hvad der tiltrækker outfits af denne stil, hvem de går til, og hvad de normalt bærer.

Ejendommeligheder

En lige kjole er et alsidigt stykke af kvinders garderobe, da det understreger figurens femininitet godt og er velegnet til enhver lejlighed. Sådan en attraktiv og elegant model kan købes i stedet for den klassiske kappe kjole.

Lang hvid lige kjole

En række forskellige stoffer bruges til at lave lige kjoler. For eksempel til syning af sommermodeller vælger de luftige og lette materialer, til vintertøj - jakkesætstof, uld, gabardin eller strik. Chiffon, blonder, brokade, satin, silke og lignende dyre stoffer er valgt til at skabe aftenkjoler af denne stil.

Farvevariationerne af lige kjoler er også meget forskellige. Modeller er dekoreret med tegninger, broderede elementer, pailletter, perler, blondeindsatser og anden indretning. Lige kjoler med dyremotiver eller blomsterprint er meget populære blandt sommerkjoler.

Hvem passer det til?

Denne stil passer til en kvinde af enhver højde - både høj (i dette tilfælde vil den understrege en slank figur) og lav (en sådan kjole vil visuelt tilføje et par centimeter). Men med hensyn til typen af ​​figur har en lige kjole sine egne krav. Denne type kjole ser bedst ud på piger, hvis figur ligner et timeglas eller et rektangel.I det andet tilfælde er taljen normalt understreget med en tynd rem.

Piger med en figur, der ligner en omvendt trekant, æble eller pære, bør ikke bære lige silhuetkjoler. Denne stil vil yderligere understrege brede skuldre, fulde hofter eller tilstedeværelsen af ​​en mave. Hvis du virkelig vil vælge en lige kjole, bør du kigge efter en model med mørke lodrette sidepaneler.

Strikket kjole i lige linje

Stilarter og modeller

Traditionelt har en kjole af dette snit en firkantet eller rund hals og ærmer i forskellige længder. Desuden er moderne modeller mere forskellige. Strikkede lige kjoler hører til den sporty stil, og de tætsiddende modeller i afdæmpede farver - til kontorstilen. Nogle kjoler i lige snit har en asymmetrisk kant eller flæsekant. Skarpe skuldre kan kaldes en interessant variation af det lige kjolesnit.

Med ærmer

Mange lige kjoler har et ærme, der enten kan være langt eller beskåret. I dette tilfælde kan farven på ærmerne være i tonen i selve outfittet eller i kontrast. Modeller med en ærme ser også interessante ud.

Uden ærmer

Du kan finde lige kjoler med spaghettistropper og en skulder. Derudover findes der trompetmodeller, der ikke har skulderstropper. Lange lige kjoler kan også have et amerikansk ærmegab.

Længde

Længe til gulvet

Sådanne lige snit kjoler vælges oftest til en festlig begivenhed, da denne stil har evnen til visuelt at strække silhuetten og tilføje nåde og harmoni til en kvinde.

Midi

En knælang lige kjole er ofte valgt for at skabe et forretningslook. I sådan et outfit ser en kvinde elegant og behersket ud, så denne kjole passer godt ind i dresscoden. I dette tilfælde er sorte, marineblå, brune eller grå kjoler mest efterspurgte. Indretning til sådanne modeller bruges til et minimum, for eksempel kan det kun være en hvid blondekrave.

Kort

En lige minikjole vil være et godt valg til et jubilæum, en fest eller en firmabegivenhed. Lyse smykker, en hårnål og en lille håndtaske ser godt ud med sådan en kjole.

Passer den komplet?

Piger med meget store hofter eller stor mave rådes til at undgå lige kjoler. Men med lidt fylde er sådanne outfits ret passende i en garderobe, især hvis du vælger modeller med lodret print eller med mørkfarvede indsatser på siderne.

Kjole med et print af en lige silhuet til den fyldige

Derudover kan du ved hjælp af farveaccenter aflede opmærksomheden fra problemområder, for eksempel vælge en model med lyse farver i brystområdet eller købe en kjole, hvor farvekombinationer skaber effekten af ​​en lav talje.

Hvad skal man have på med?

 • Ved at komplementere en straight-cut kjole med en jakke får du et raffineret og elegant ensemble. Især ofte er denne kombination valgt til modeller båret på kontoret.
 • Under en kort lige kjole kan du bære stramme sorte eller nøgen strømpebukser, der ikke har noget mønster.
 • En god tilføjelse til en lige kjole er et halstørklæde.

tilbehør

Det er vigtigt at vælge tilbehør til en lige skåret kjole, der vil se harmonisk ud i det samlede ensemble. De mest almindelige muligheder for udsmykning til et sådant outfit er dinglende øreringe og en voluminøs halskæde. En interessant lys dekoration af et lige, beskedent outfit vil være en blomst på skulderen eller en massiv halskæde. Hvis kjolens ærmer er forkortet, vil et armbånd være en passende dekoration.

Dekorationer til en lige silhuetkjole

Hvad angår en passende taske, skal du vælge en lille clutch til en aftenkjole med et lige snit, og en kufferttaske, der matcher produktet, passer til en kjole i kontorstil. Også med en kort lige kjole kan du bære en rektangulær bulk taske.

Sko

 • Den bedste skomulighed til en lige aftenkjole er stilethæle.
 • En streng kontorkjole med et lige snit bæres med pumps.
 • En kort lige kjole lavet af tæt stof ser godt ud med høje støvler, der har tykke hæle eller en platform.
 • For en lige kjole med et lyst print kan du bære sandaler eller ankelstøvler.
ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus