Stilarter og modeller af kjoler

En polokjole er en god løsning til udendørsaktiviteter

En polokjole er en god løsning til udendørsaktiviteter
Indhold
  1. Hvem passer det til?
  2. Længde
  3. Typer af fastgørelseselementer
  4. Hvad skal man have på med?
  5. Sko
  6. tilbehør

I dag betragtes denne polo som unisex-tøj, men for mange år siden dukkede den første gang op som et element i en træningsdragt til mænd. Poloshirten blev båret af mænd, der dyrkede sporten af ​​samme navn. Gradvist "omskolede" poloen sig fra sportstøj til afslappet, og med tiden begyndte dette element i garderoben at blive båret af piger, omend i en let modificeret form.

Midi-længde grå polokjole

Polokjolen er en aflang skjorte med korte ærmer og turndown-krave med knapper. Den er behagelig og begrænser ikke bevægelsen, så den er fantastisk til udendørsaktiviteter. De første polokjoler var overvejende lyse nuancer og monokromatiske. I dag er farverne på disse outfits meget rigere. To-tonede og tre-tonede modeller er populære, såvel som kjoler med geometriske mønstre.

Ofte vælger piger mere feminine varianter af poloer, for eksempel med flæser på nederdelen.

Hvem passer det til?

En polokjole er en af ​​de få typer tøj, der passer til alle piger, uden undtagelse. Med en enkel, semi-tilpasset silhuet og klassisk mellemknælængde skjuler den perfekt alle fejl - hvis nogen - og fremhæver dine fordele.

Semi-bodycon beige polokjole

På sportspiger passer sådanne kjoler bedst - og det er ikke overraskende, fordi poloen blev opfundet netop for at demonstrere en smuk, atletisk figur. Men selv de unge damer, der ikke er meget opmærksomme på denne side af livet, har råd til dette outfit.

Buttede piger vil helt sikkert elske den måde, polokjolen sidder på dem. Et lige snit, fraværet af enhver indretning i taljen og hofterne, i kombination med et tæt stof, maskerer overskydende volumen i den nederste del.På den anden side giver det croppede ærme og den legende halsudskæring med knapper mulighed for at præsentere halsudskæringen i et gunstigt lys.

Længde

Da polokjolen oprindeligt var beregnet til udendørs sport, havde den en længde lige over midten af ​​knæet. En sådan nederdel blev anset for at være optimal, da den ikke begrænsede bevægelsen og gjorde det muligt for atleterne at føle sig godt tilpas. Men med tiden forsvandt strenge krav til kjolens længde, og i dag kan du i butikkerne finde polomodeller med nederdele i meget forskellige længder - fra mini til maxi.

Lang

En kjole med en nederdel under knæet betragtes som lang. For sportstøj er en sådan længde ikke typisk, men polokjolen har længe migreret fra en sportsgarderobe til en afslappet. Den lange polokjole ser meget usædvanlig ud, takket være kombinationen af ​​sportselementer (korte ærmer, knappet krave) og en romantisk løs nederdel.

Under knæet polokjole

En lang polokjole er ikke egnet til alle situationer, for eksempel på kontoret eller ved en kulturel begivenhed, vil den se malplaceret ud. Men til at gå rundt i byen, gå til stranden eller shoppe, det er simpelthen uerstatteligt.

En polokjole med et gulvlangt nederdel er sjældent, men det ser utroligt imponerende ud. Denne model er især velegnet til høje piger - med en lille statur kan en lige maxi-nederdel deformere figurens proportioner.

Midi

Midi-længden for en polokjole betragtes som klassisk, så modeller med en mellemlang nederdel er de mest populære. En sådan kjole giver dig mulighed for at demonstrere en sportsfigur og slanke ben uden at gå ud over grænserne for anstændighed. Derudover er det nemt at vælge sko til en mellemlang polokjole – det kan enten være bløde, tekstilstøvler, eller sneakers eller sandaler.

Mellemlang sort polokjole

En polokjole er normalt lavet af lette, naturlige stoffer, hvor det er behageligt at engagere sig i kraftig aktivitet. Bomuld vælges oftest til dette formål. Men kjoler lavet af "ikke-sportslige" materialer, for eksempel denim, ser mere originale ud.

En kort

Om sommeren er der ikke noget mere behageligt end en kjole med en mini-nederdel. En kort polokjole er perfekt til varmen, da den ikke passer til figuren og er lavet i materiale, der er behageligt for kroppen. Samtidig er beskårne modeller af sådanne kjoler meget forskellige.

Kort blå polokjole

Korte polokjoler med plisseret nederdel krøller tennisspillernes tøj. Dette outfit ser meget attraktivt ud. Et mere romantisk look kan skabes med en polokjole i en sart farve, som har en nederdel med legende flæser.

En anden mulighed er en kort polokjole med nederdel med snøre. Den tætsiddende silhuet gør det sædvanlige sporty outfit mere feminint.

Typer af fastgørelseselementer

Knapper

Den klassiske polokjole lukkes med to eller tre knapper. Moderne modeller kan have et hvilket som helst antal fastgørelseselementer. For eksempel er modeller i safari-stil nu ret populære, som er fastgjort med knapper til taljen eller i hele længden.

Nitter

Metalnitter på polokjoler er en hyldest til moderniteten. Disse spænder ses oftest på denim eller andre ru materialer. Kjoler i militærstil er normalt fastgjort med nitter.

Denim polokjole med nitter

Lyn

Lynlåsen er meget sjælden på polo kjoler. Hvis den er til stede, går den i hele kjolens længde. Polokjoler med lynlås er normalt meget enkle og er designet specielt til sport.

Mangel på befæstelser

Nogle gange kan man se en polokjole helt uden lukke. Som regel har outfittet i dette tilfælde slet ikke en krave, men der er en usædvanlig halsudskæring, for eksempel en rund eller rektangulær.

Slip-on polo kjole

Hvad skal man have på med?

  • Med en jakke eller sweater. Polokjolen går godt sammen med croppede letvægtsjakker, såsom bomberjakker. Det vil også se harmonisk ud med en denimjakke eller sweatshirt. For et førsteklasses look, smid en diamantskåret V-hals sweater over din polokjole.
  • Med hatte. Polokjolen kan kombineres med små stråhatte, baseballkasketter, tenniskasketter eller sportskasketter. For et nautisk look skal du bære en spidsfri kasket på din hvide og blå polo.
  • Stramme bukser. En polokjole bruges sjældent sammen med strømpebukser - disse garderobeelementer passer ikke godt sammen. Hvis det er køligt udenfor, kan du bære sådan en kjole med skinny jeans, leggings eller leggings.
  • Strømper eller knæhøjde. Mange af os har ikke båret disse garderobeartikler siden barndommen – og forgæves. Sammen med en polokjole ser små hvide sokker, der titter frem under skoene, meget søde ud. Et mere flirtende og legende look kan skabes med høje sokker.

Sko

En polokjole passer ikke godt sammen med klassiske sko, så for dem, der ikke kan lide højhælede sko, er dette en god mulighed. Men med sådan et outfit kan du have alle typer atletiksko på – lige fra sneakers til tennissko. Sneakers og mokkasiner ser godt ud med en polokjole.

Dem, der foretrækker mere feminine sko, kan bære dette outfit med ballerinaer eller komfortable flade sandaler. Til varmt vejr er sandaler eller endda flip-flops fine. Glem heller ikke træsko og hjemmesko. De, der kan lide at bære stof, "hullede" støvler om sommeren, kan roligt eksperimentere med disse sko og polokjoler.

tilbehør

Dekorationer. En sportspolo-kjole behøver ikke smykker, maksimum - lyse gummiarmbånd og badges med symbolerne på dine yndlingshold. Hvis outfittet er lavet i en anden stil, er det meget muligt at bære flere smykker til det. Selvfølgelig vil smykker ikke fungere her, men simple smykker eller diskrete smykker vil være ganske passende.

Dekorationer til en polo kjole

Bælte. En polokjole bruges meget ofte sammen med et bælte, da det giver dig mulighed for at definere taljelinjen, hvilket gør figuren mere feminin. Dette outfit ser godt ud med en flettet læderrem eller et tyndt tekstilbælte.

Ure og briller. Det er bedst ikke at bære for mange tilbehør på én gang med en polokjole. Det er bedre at vælge de mest nødvendige og funktionelle ting. Denne kjole er velegnet til et massivt ur i en sporty stil og overdimensionerede solbriller.

ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus