Stilarter og modeller af kjoler

Plisseret kjole: lad os tale om moderigtige folder

Plisseret kjole: lad os tale om moderigtige folder
Indhold
 1. Funktioner af den plisserede kjole
 2. Hvem passer det til?
 3. Forskellen mellem læg og læg
 4. Stoffer
 5. Længde
 6. Populære farver
 7. Plisseret kjole Marilyn Monroe
 8. Hvad skal man have på med?
 9. Sko
 10. tilbehør

Plisserede sømme er en fantastisk måde at tilføje et luksuriøst look til stoffer og tøj. Plisserede kjoler, som kan bæres af enhver kvinde, giver luksus og femininitet og understreger dermed hendes skønhed.

Lang plisseret pink kjole

Funktioner af den plisserede kjole

Overfloden af ​​folder er et vanskeligt element i billedet, så det bruges normalt sådan:

 • Bunden af ​​kjolen er en plisseret nederdel. Hjælper med at flytte accenter ned, muligt for en kjole af enhver længde med lav eller høj talje. Det er fortyndet med andre detaljer i billedet, hvilket efterlader et strejf af femininitet og elegance.
 • Plisseret detalje: på ærmerne skjuler fylden af ​​armene, øverst på kjolen - visuelt øger brystets volumen. Hjælper med at skabe et klædeligt look og tilføjer boheme-chic takket være det flydende stof på ærmerne. Ser væk fra brede hofter. Billedet er elegant og interessant.
 • Plissering i hele kjolens længde - en udsøgt og festlig mulighed. Han bliver ofte spillet op med fraværet af ærmer, en lakonisk krave og smukke tilbehør. Tøj af dette snit bruges til festligheder, så du skal vælge dem meget omhyggeligt. Men denne trend har ikke mistet sin relevans i flere sæsoner.

Kjoler lavet af tynde materialer giver dig mulighed for at skabe multi-tiered modeller af forskellige teksturer. Brugen af ​​lagdeling af gennemskinnelige og flydende stoffer går godt med læg.

Dækket plisseret kjole

Hvem passer det til?

Plisseret stof har interessante egenskaber. Dette giver dig mulighed for at drapere det og skabe volumen, og i nærvær af kurvede former, dygtigt skjule dem. Plissering, der passer til alles ansigt, er det vigtigt at vælge den rigtige længde og tilføje accenter.

Folder tilføjer volumen, så de passer til slanke piger, skaber luftighed, giver ømhed og romantik til billedet. Dygtigt præsenteret kan plissering skjule fylde, understrege femininitet og tilføje sofistikeret elegance.

Kort rød og hvid plisseret kjole til slanke piger

Høje piger kan prøve lange plisserede kjoler, folderne på nederdelen vil skjule frodige hofter, i problemtilfælde kan du flytte vægten til toppen. Dette gælder for pærefiguren: en draperet overdel eller ærmer vil skabe de korrekte proportioner. Frodige plisserede nederdele afleder opmærksomheden fra brede skuldre. Plumpe korte piger skal være forsigtige med denne tekstur af stoffet, de vil blive hjulpet af farveaccenter, læg langs hele kjolens længde eller brugen af ​​store flade folder, der maskerer volumen.

Forskellen mellem læg og læg

Ripple og plisseret - en måde at tilføje volumen til det endelige produkt ved at folde stoffet på en bestemt måde. Plisseret har den ene side længere, den anden kortere. Uanset foldernes retning og placering, vil folden være bredere end sømmen. Det er sædvanligt at lave korrugering med de samme dimensioner for både sømmen og folden. Derfor ligner den i sektion en harmonika, som er lavet til en papirfan.

På grund af dette er ændring af bredden mere bekvem for bølgede stoffer: de har de samme, ensartede folder. Det vil være svært at gøre dette med plisserede læg, da det er svært at opretholde foldens proportioner.

Plisseret lang grøn kjole

Stoffer

Den nemmeste måde er at give den ønskede form til lette og tynde stoffer, der draperer smukt (satin, chiffonbaser, silke). De bruges traditionelt til fancy flæskekjoler. Plisseret læder, strik og strik ser spektakulært ud. Hudtypens organiske strukturer skaber unikke og smarte looks. Varme stoffer får folderne til at se mere afslappede og kontoragtige ud.

Plisseret uld ser ædelt og dyrt ud og er et tegn på god smag. At klæde strikkede og strikkede stoffer i en fold er en interessant og farlig teknik. Det er bedre end et strikket elastik til at skjule fyldet eller dekorere det, men fulde damer er bedre stillet til at undgå et så komplekst spil af stil og materiale. Men vordende mødre kan med glæde bruge læg og læg fra den høje talje og ned i strikkede og strikkede kjoler.

Længde

Kjolens længde skal vælges til en bestemt lejlighed under hensyntagen til højden. Længden af ​​plisseringen vil også være vigtig, dens forhold til andre detaljer. Fuldt plisseret kjole er en festlig og smart weekendmulighed. En lige eller monteret kjole med plisseret kant er mere alsidig og passer perfekt ind i en forretningsatmosfære.

Stylister mener, at folder skal skjule store mængder, skjule dem. Du kan også dække over ujævne ben med denne kjole. Men lige dem skal fremhæves med en asymmetrisk plisseret søm.

Asymmetrisk plisseret kjole

Længe til gulvet

En kjole til sociale begivenheder og tæpper bliver særligt delikat og elegant, hvis den er dekoreret med læg. Det ser godt ud med åben ryg, bare hænder, andre halsudskæringsmuligheder, med gennemsigtig og flyvende trim. Det amerikanske ærmegab i halsudskæringen vil tilføje sofistikering og lakonisk strenghed. En lang kjole med et lille læg er en evig klassiker af sladderen.

Midi

Udtryksfuld og farlig kjolelængde. Det gør figuren appetitlig og feminin ved at fremhæve hofter og ben. Hvis disse er problemområder, skal du forlænge nederdelen lidt, overføre korrugeringen til den øverste del og understrege busten med frodig trim.

Delikate stoffer og halsudskæring er aftenkjolers privilegium. Tætte stoffer, beherskede farver og mønstre, klassiske stilarter, strenge detaljer vil gøre modellen til en kontorversion.

En kort

Den plisserede minikjole er et fantastisk kompliment til figuren, der minder om retrostilen. Der lægges stor vægt på kraven. En sådan kjole vil se godt ud på petite piger med en slank pasform.

Populære farver

For ikke at komplicere modellen, brug almindelige plisserede stoffer.Tegning er sjældent brugt, lille og enkel. Kombinerede kjoler med kontrasterende eller monokromatisk trim ser interessant ud. Hvis der bruges forskellige stoffer, skal sortimentet være det samme. Stylister kan lide overgangene, nedbrydningseffekten i udførelsen af ​​komplekse folder. Lyse og mættede farver er altid gode og iøjnefaldende. Delikate pastelnuancer understreger vaniljestemningen og romantikken.

Sort

En sort plisseret kjole er en alsidig mulighed, der er nem at lave til både kontor og fest. Det rigtige tilbehør vil være med til at forme udseendet.

hvid

En hvid kjole er lige så nem at tilpasse til en situation som en sort. På grund af farven er det tættere på sommeren og klædelige muligheder.

Rød

Lys og rig farve vil fremhæve stilen og gøre kjolen til hoveddetaljen. Ideel til festligheder, men en sådan kjole kræver et smukt snit og en ansvarlig tilgang til alle nuancer.

Plisseret kjole Marilyn Monroe

Den mest berømte og fabelagtigt dyre kjole i menneskehedens historie. Dette hvide mesterværk blev skabt specielt til Marilyn. Det lykkedes stylisterne at skabe en lakonisk og ærlig kjole. Det er nu den mest populære model og betragtes som en klassiker.

Marilyn Monroe hvid plisseret kjole

Hvad skal man have på med?

Plisseret ferie og sommerkjoler er organisk kombineret med etniske og klassikere, udgør et boheme-outfit, hippie eller afslappet. De ser godt ud med jakker, cardigans, blazere, læder- og denimjakker. Sådan en top dæmper skødesløshed eller understreger kjolens ømhed. Dressy og aftenmodeller er krævende: gennembrudte kapper, boleroer og cardigans eller pelse til sæsonen.

Sko

Et kontor har brug for en klassisk båd, loafers, balletlejligheder. I et sommerensemble er sandaler passende, flade og på en platform åbne sandaler. Gennembrudte støvler vil pryde lange ben med en kort kjolelængde.

Maxi kræver yndefulde hæle. Det er vigtigt at have årstiden in mente og fastholde kjolens stil.

tilbehør

Smykker skal bruges omhyggeligt, de bør ikke være omfangsrige og komplekse.

Plisseret læderkjole og smykker

Gennembrudte, tynde, med luftige elementer og små sten, armbånd, pandebånd og kæder, tynde bælter vil hjælpe med at tilføje elegance og fuldende billedet.

Plisseret er en fantastisk og udtryksfuld trend, som også burde være i din garderobe!

Plisseret kort læderkjole
ingen kommentarer

Mode

skønheden

Hus